Patch 7.3 - Hotfix z 20. října

  Legion    7.3    Hotfix   

Máme tady další opravný balíček, který vyšel 20. října. Zaměřuje se na opravu dalších bugů, stackování jídla pro pety a PvP.

 

Blizzard zdroj

 

Classy

 

  • Priest
    • Shadow
      • Void Tendrils, které jsou spawnuty pomocí spell #193371, by už nadále neměly způsobovat problémy s plynulým během hry, pokud útočí na nepřítele, který je zasažen vlivem spell #204336.

 

Battle Peti

 

 

Player versus Player

 

  • Váš item level je nyní během bojových turnajů s pravidly (Tournament Rules) nastaven na 935 (dříve 900).

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

24.10.2017 08:17

jinak v bete klienta uz par dni funguje v evrope social wokno, ale uprimne krome toho ze si muzu nastavit obrazek nevidim nejakej vyznamejsi rozdil oproti tomu co umel klient predtim skupiny sli delat sice jen pres pozvani a nebyly na furt, ale podle me to neni nic novyho jen kopirujou to co uz davno umel curse klient nebo discord, druha vec myslim ze to uz studia zacinaji znacne prehanet za chvilu bude mit clovek 30 komunikacnich programu protoze se lidi nedokazou shodnout kterej pouzivat, zacinaji me chybet doby kdy bylo jen ventrilo, team speak a icq

Ellendway 24.10.2017 11:08

No nevím, ale těch komunikačních kanálů byla vždy hromada - ICQ, AEL, QQ, Skype, Windows Live Messenger, Xfire, IRC a plno dalších.

24.10.2017 17:24

@Ellendway tj ale vetsina byla v mirande nebo qip, kde se daly pouzivat protokoly zaraz a nemusel na to clovek mit 50 ruznych programu, co se tyce mesengeru neznam snad nikoho kdo by ho pouzival, a skype na hrani her se nehodil nikdy, protoze mel hrozny naroky jak na sit tak i docela zral vykon a pamet nemluve o nemoznosti push to talk, takze se vsichni prervavali a kazdej slysel i prdnuti

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet