Patch 8.1 - Dvojnásobné reputační zisky s Army of Light a…

  reputace    void elf    lightforged draenei   

Slib zmiňovaný v nedávném Q&A s Ionem Hazzikostasem se v patchi 8.1 stane skutečností:

 

Q: Nějaké plány na změnu odemykání Legion spojeneckých ras (allied races)?

A: V Tides of Vengeance plánujeme zdvojnásobit  reputační zisky z Legion world questů, takže reputace budete moci nafarmit rychleji.

 

Na PTR už byla tato změna aplikována, takže je nyní zcela jistá, že se jí dočkáme i v live verzi hry. World questy frakcí Army of Light a Argussian Reach budou udílet dvojnásobné množství reputace než doteď. Blizzard se k této změně uchýlil z toho důvodu, aby usnadnil hráčům, kteří ještě nemají nafarmené reputace na hraní Lightforged draeneiů (Army of Light) a Void elfů (Argussian Reach), jejich získání.

Získávání těchto reputací je account-wide, takže je můžete farmit na jakékoli své postavě.

 

Pro weekly questy jako Fuel of a Doomed World nebo tokeny Army of the Light Insignia či Greater Army of the Light Insignia navyšování reputace neplatí (alespoň prozatím).

 

Rovněž je otázka, jestli stejná změna potká i reputace s Highmountain Tribe a Nightfallen, které jsou potřebné pro hraní Highmountain taurenů a Nightborne. Odpověď v Q&A vyzněla, že se změna bude týkat všech reputací pro allied rasy, ale kdo ví – možná Blizzard usoudil, že tyto reputace je snazší nafarmit během samotného questění. Zároveň ale nemůžeme vyloučit, že navyšování těchto dvou reputací nebude aplikováno později, takže zatím nedělejme předčasné závěry.

 

U ostatních Legion reputací, které se neváží k žádné spojenecké rase (Dreamweavers, Court of Farondis, Valarjar), k žádné změně nedošlo.

 

Máte už všechny reputace potřebné k hraní Legion spojeneckých ras nafarmené, nebo si počkáte na navýšení reputačních zisků v patchi 8.1?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hromovapest 19.10.2018 00:53

Legion allied rasy mám odemknute. Za alianci. Horda mě nezajímá. :-)

Gareth 18.10.2018 22:30

Tak já mam obě rasy z argusu otevřené, chybí mě akorát highmountain taureni, u těch bych to taky uvítal.

lamkadomaci 18.10.2018 18:02

Jupíjej, tak to je dobrá zpráva, bo je to mor to farmit. Neříkám že to je bůhví jaký boost ale i tak....

Nox 18.10.2018 16:34

Ono vůbec celý ten grind reputací pro hlavní tahák tohoto datadisku je jeden velký omyl.

Kaspo 18.10.2018 17:48

Ten grind, by mal byť len na začiatku expanzie, potom možnosť ako zvyšovať rep. by mali byť viac friendly. Povedzme si pravdu, ak by si nemal grind reputácií, tak jediné, čo by si mohol robiť, je farma M+, IE, BG a pod. A to časom omrzí, len dúfam, že 8.1 príde skoro, lebo sa začínam nudiť.

Nox 18.10.2018 18:05

@Kaspo Jak se to vezme. Když chci začít hrát datadisk s nějakou novou rasou, musím nejdřív vyexpit, měsíc vykonávat jednu z nejnudnějších činností a pak začít od začátku.

Adamnpee 19.10.2018 07:32

@Nox Proč si myslíš, že bys měl vůbec začít hrát datadisk s novou rasou? Zas další člověk, co chce vše za úplné nic. Přesně díky lidem jako jsi ty, je ta hra dnes o tolik jednodušší. By se v té hře rovnou nemuselo vůbec expit, všichni by měli mít rovnou max LV., že? 😂

Nox 19.10.2018 09:50

@Adamnpee A proč ne? Kdo u hry nechce trávit stovky hodin a jen si občas "na pohodu" zahrát to, co chce, co ho baví a co by měl být asi jeden z hlavních taháků tohoto datadisku? Podle mého názoru nové rasy nejsou žádný endgame, který by měl být jen pro ty odhodlané věnovat hře větší množství svého času a úsilí, tak proč to tolik komplikovat. Navíc toho obsahu celkově ve hře aktuálně zas tolik není, nebýt M+ a super guildy, nejspíš bych už byl jeden z těch, co hrát přestali. Nevím, jak jsi z mého názoru vydedukoval, že kvůli mě je hra nějak jednodušší, ale o tom se nehodlám dohadovat. Obsah je alespoň vyváženější jak pro sváteční hráče, tak pro ty náročnější.

Adamnpee 19.10.2018 10:35

@Nox Právě, ty rasy nejsou víceméně vůbec podstatné, stejně jako mounti atd.
Je super, že je v té hře pořád něco, na čem musíš aspoň trochu "pracovat" a dostaneš za to zaslouženou odměnu.
A pro ty, kteří u toho nechtějí "trávit čas" tam už snad je dostatek ras, ne?
Fakt na tomhle nevidím žádné mínus, obsahu pro "víkendové" hráče je tam i tak až až.

Nox 19.10.2018 10:53

@Adamnpee Pro někoho, kdo nehraje jen aby pokořil co nejvyšší mýtickou obtížnost to třeba podstatné je. Spousta lidí to hraje jen pro své potěšení a v takovém případě může hrát výběr rasy podstatnou roli. Osobně si také vybírám to, co se mi líbí a baví. Pokud platím za hru, herní čas a ještě musím desítky, možná stovky hodin dělat jednu z nejnudnějších věcí ve hře, nevím jestli je to odměna nebo trest. Vidíš, že každý na to má jiný názor, předpokládám, že by Tě vůbec neobtěžovalo, kdyby nové rasy byly běžně přístupné všem, ať si každý hraje za to, co ho baví a líbí se mu.

Adamnpee 19.10.2018 11:10

@Nox Sis asi trochu spletl hru, ne? Však o tom přesně wow vždy bylo.
Btw. Já též nejsem žádný hardcore hráč, ale s tímhle opravdu problém nemám. To je jak kdyby sis stěžoval, že ti v supermarketu prodají instantní polévku, která ale ještě není uvařená a následně na ně řval, že jsi přeci za tu polévku zaplatil a chceš ji hned... Opravdu nechápu tvoji logiku. 👌

Nox 19.10.2018 14:30

@Adamnpee Není divu, že nechápeš logiku, když motáš jablka, hrušky a instantní polévky. Víc asi nemá smysl diskutovat, každý má jiný názor a je to dobře, co by to bylo za jednobarevný svět. Abych to uzavřel. Vadí mě, že hlavní tahák, tedy nové rasy, jsou i přes nemalé peníze, které člověk do hry musí vložit, schované za desítkami a stovkami hodin strávených pro mne naprosto nudnou a nezajímavou povinností nahánět tisíce reputačních bodů. Tečka.

Ysu 18.10.2018 14:38

Jako dobrý no. Nedávno jsem to dofarmil, takže tuhle změnu teď opravdu ocením. :/

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet