Patch 8.3 – Nový model N'Zotha, zbraně pro DK, battle peti

  n'zoth    death knight    modely   

Datamining z patche 8.3 přináší další nové modely. N'Zoth se dočkal vylepšení, do hry přibude pár roztomile děsivých příšerek a nové zbraně pro death knighty naznačují, že na spekulacích o návratu Krále lichů přece jen něco bude.

 

Model N'Zotha jsme tu už měli a porovnávali jsme ho s dalšími Starými bohy. V nejnovějším buildu se ale Bůh hlubin dočkal updatu. Z nějakého důvodu má méně očiček, zato více ostnů.

Nový model

 

Starý model

 

A když už máme patch s tematikou Starých bohů a Prázdnoty, samozřejmě to znamená tematické battle pety. Sice se možná chystají pozřít vaši duši a připravit vás o příčetnost, ale za jedno pomazlení to stojí.

Většina těchto battle petů budou pravděpodobně odměny z Horrific Visions, některé z Titan Assaults a jiné z Ny'alotha raidu.

Všechny si je můžete projít zde.

 

K'uddly

Takové objetí jako od jeho chapadel váš mozek ještě nezažil.

 

Reek

Na těle tohohle drobečka vyroste každý rok jedno nové oko.

 

Eye of Corruption

Tohle děsivé očičko vidí všechny, a to neustále. A mrknout potřebuje jen jednou každých deset tisíc let.

 

Void-Scarred Hare

Jedině stvoření nezměrné moci by dokázalo rozvrátit takové rozkošné stvoření. Pokud tedy tento králík už předtím nestál jednou tlapkou v temnotě...

 

Corrupted Tentacle

Wicked Lurker

Anomalus

Rotbreath

Void-Scarred Cat

Muar

Ra'kim

 

Jako poslední se podíváme na nové zbraně pro death knighty. Již dříve datamining odhalil, že death knighti budou nejspíš časem dostupní i pro hráče pandarenů a spojeneckých ras. To by příběhově znamenalo tvorbu nových death knightů, tentokrát pod Bolvarem Fordragonem. Noví death knighti by tím pádem měli novou úvodní questovou linku a tyto zbraně by mohly být odměnou právě z ní.

 

 

Zbraně zároveň vypadají "ohnivě", což by odpovídalo ohni planoucímu Bolvarovi v očích – nový Král lichů již není asociován s ledovou modří tak jako Arthas, nýbrž s dračím ohněm, který strávil jeho tělo a zároveň jej udržel při  životě.

 

Líbí se vám nový model N'Zotha, nebo se vám spíše zamlouval ten starý? Co říkáte na nové zbraně pro death knighty a kde budou mít podle vás ve hře svoje místo? Kterého z nových battle petů si určitě budete chtít pořídit?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hromovapest 19.10.2019 06:46

Nevadí mě jestli budou DK například pandy.Já mám tedy oblíbené DK Humana a Gnoma.Do jiných bych nešel.Ale to je na každém hráči.Jinahk se mě spíše zamlouvá být pod Arthasem než pod někým jiným :-)

Hepy 18.10.2019 23:59

Nevadí mi že budou dostupné dk pro všechny rasy, jen by nedávalo smysl aby DK mohl být mechagnom. Ale na pety se těším ty chci určitě všechny to je jasný 😂

Batole 19.10.2019 02:30

Ono to sice vypadá zvláštně, ale bylo by to v pořádku. Mechagnom (hratelná rasa) není robot, jak si většina myslí, ale obyčejný gnom s duší a srdcem. Furt je to živé stvoření Jen prostě mají robotické protézy

Akari 20.10.2019 19:57

@Batole Takže gnomové prý mají srdce a duši, píšu si.

Lethal 18.10.2019 16:00

Hlavne nech nepchaju ine rasy do DK. Pandareni este ok, povodni obyvatelia azerothu, ale take vulpery, co sa objavili len prednedavnom urcite nie.

Akari 18.10.2019 18:13

A proč by to tak nemohlo být? Lich King stále existuje a je aktivní, takže jen dává smysl, že si doplní armádu nemrtvých o nové DKčka a pokud Blizzard udělá k tomu nějaké pěkné scenario, kde se to vysvětlí, tak v tom nevidím problém. Koneckonců DK byli i před Arthasem

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet