Patch 8.3 – Veľké zmeny aukcie

  aukce    auction house    patch 8.3   

V patchi 8.3 bude systém aukcie kompletne zmenený. Itemy, ktoré sa dajú stackovať, sa už nedajú kupovať po stackoch. Coppery (mince) sa už neukazujú v akucii a budú sa používať už len na prepočty a interface pri predávaní itemu sa zmenil a je ľahšie nastaviť cenu predávaného itemu.

Blizzard zdroj

 

Vo Visions of N'zoth sme kompletne zmenili starý systém aukcie za nový, vylepšený.

 

Kupovanie

 

Na komodity (stackovateľné predmety – ory, clothy, herby atď.) sa už nedá prihadzovať a už sa nedajú kupovať po stackoch. Teraz jednoducho zadáte množstvo, ktoré chcete kúpiť, a systém automaticky vybere najlacnejšie veci a dá vám celkovú cenu.

 

Coppery (mince) sa už nebudú v aukcií zobrazovať, ale budú slúžiť už len na prepočty "za oponou".

 

Predávanie

 

Nové rozhranie vám ukazuje aktuálny dopyt a cenu itemu, čiže môžete ľahko nastaviť cenu, ktorú si budete chcieť pýtať za item. Pre zbrane a armor, ktoré sa líšia svojim item levelom, teraz AH ukazuje aukcie všetkých item levelov pri danom iteme pre jednoduché porovnanie cien. (Napr. pri itemoch z profesií, čo sa vylepšujú, pozn. red.) . Naviac už nebude potreba znižovať cenu o pár drobných. Aukcie prebiehajú v systéme "najlacnejší ide prvý". To znamená, že akonáhle máte cenu ako najnižší predávajúci, vaše itemy sa predajú prvé.

 

V sekcii Aukcie si môžte pozrieť, kde sa vaše itemy nachádzajú. Taktiež si môžte pozrieť prioritu predaja vašich vecí v porovnaní s inými.

 

Vyhľadávanie

 

Nová aukcia sa môže pyšniť novými možnosťami:

  • Môžte teraz vyhľadať "Len nenazbierané" a hľadať tak itemy, ktoré vám chýbajú do zbierky. Do toho sa počítajú:
    • Zbrane/Armor pre transmog
    • Mounti
    • Peti
    • Hračky
    • Recepty
  • Môžte použiť teraz pokročilé vyhľadávanie a hľadať presný item ("iron ore"), pridať výnimku ( -iron ) a pridať možnosť "alebo" ( iron | truesilver ).
  • Taktiež pribudne možnosť "Iba upgrade", ktorá vám vyhľadá upgrady na vašu classu a aktívny spec. Toto závisí od vášho item levelu a počtu socketov.
    • Pre casterov sa obojručné zbrane porovnávajú s jednoručnou zbraňou + off-hand za použitia priemerného item levelu na jednoručnej zbrani.

 

Vybrať Obľúbené

 

Listina vašich obľubených itemov sa zobrazí, vždy keď otvoríte aukciu a stlačíte tlačítko Obľúbené. Obľúbené itemy sa ukladajú na každú postavu zvlášť.

 

Stále vylepšujeme

 

Máme stále pár vecí, na ktorých pracujeme a chceli by sme implementovať. Čoskoro prídu v novom builde Visions of N'zoth PTR:

  • Maily z aukcie, ktoré obsahujú vyhraté, vypršané alebo predané aukcie, budú zlúčené do jedného mailu, ak sa jedná o jeden a ten istý item a cenu.
  • Aktuálne na PTR sa obľúbené itemy zdieľajú medzi všetkými postavami a resetnú sa pri opustení hry.
  • Lokalizácia je na ceste, zatiaľ sa dá vyhladávať len v angličtine.

 

Čo hovoríte na novú aukciu? Páči sa vám tento nový systém? Chceli by ste ešte nejaké zmeny? Napíšte nám do komentárov svoje návrhy.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Derky 03.11.2019 20:12

nevite kdy 8.3. prijde?

Bellatrix 03.11.2019 20:14

Datum vydání zatím nebylo oznámeno.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet