Podcast #33 - Lore Q/A - 4/2014

//pic/podcast/wowfanpodcast
Nejzarytější fanoušci Warcraft lore se dočkali! Nadešel čas na hodinu plnou otázek a odpovědí od vás a od nás na ta nejzapeklitější témata. Spolu s Esperantou, Bellatrix a Davelem podiskutujeme například o tom, kolik mágů je třeba na přesunutí celého města, s kým Garrosh potají kuje pikle a kdo nebo co je Azora. Další příběhový podcast bude zase až za nějakou delší dobu, to ovšem neznamená, že byste nemohli posílat dotazy i nyní na náš email podcast[zavináč]wowfan[tečka]cz. Až přijde ten správný čas, s velkou pravděpodobností se na váš email dostane.
>>Stáhnout Podcast #33<<

Program:

1:03 - 47:15 - Dotazy od čtenářů/posluchačů 48:10 - 48:50 - Upomínka na Festival Fantazie 2014
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 22.04.2014 17:40

Muradin
...
Many death knights, wow, much amazing stuff, doge. Jep, jsem nenažraná. Kdyby tak Blizz alespoň řekl, jestli se něco bude dít s Koltirou a Thassarianem a co dělají ostatní Ebon Knighti... Kdyby neměli tyhle věci rozpracované, tak budu víc v klidu.

Muradin 22.04.2014 17:25

Oh děkuji kde si mohu vyzvednout svého zlatého bludišťáka? Samozřejmě nesmím opomenout krásný slovenský přízvuk. BravoPěkný podcast jen jsem čekal, že se trochu víc budete zaobírat otázkami co kdyby atd. ale chápu to i tak díky.Pak bych ještě opravil ve WoD v Shadowmoon Valley bude Ner'zhul né Gul'dan.Těším se na další.A nakonec Esperanto nejseš trochu ohledně DK nenažraná? Taky chci aby se dostalo na moje oblíbená témata!!

Mordecay 22.04.2014 15:57

Keby som kvôli hrdinom Aliancie Lordaeronu nedávno nečítal tie knihy, tak u rodiny Perelonde by som mal tiež guláš

Bellatrix 22.04.2014 13:54

Kdyby se ti zmetci nejmenovali tak podobně.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Esperanta 22.04.2014 13:46

@ndy
moc to prožíváte tolik toho nevíte snad ani o naší historii, jak o tomto smyšleném světě
Takhle se mi vysmívali už lidé ze třídy. Jestli prý trefím vůbec na nádraží. Pak z nich jednou vylezlo, že nemají čas se učit, protože nedokážou vypnout ty hry co hrají. A já osobně měla už ze základky takovou průpravu hlavně z dějin a věděla jsem tolik věcí nad rámec, že i učitelé ze střední koukali, kde jsem to vzala. Takže tak

Mordecay 22.04.2014 13:19

Ten Hanzikov prízvuk... bol milý Aspoň som sa dobre zasmial. No offence!Odpovede boli dobré, v pohode, len také dve detaily:Sabellian sa narodil normálne na Azerothe. V Beyond the Dark Portal pomáhal transportovať orkov po Eastern Kingdoms, ktorí hľadali artefakty pre Ner'zhula. Potom šiel s Deathwingom na Draenor a zatiaľ čo on sa vrátil na Azeroth, Sabellian tam ostal.Kde sa píše o tom, že Calia bola v Hlavnom Meste, keď ho Pohroma na čele s Arthasom ničila? Ako ono to môže byť celkom reálne, len nie som si istý, či sa to niekde spomína.Poslednýkrát v Rise of the Lich King ju vidíme v Stormwinde na ceremónií, kde sa z Arthasa stal paladin a tesne pred tým, než sa Arthas rozišiel s Jainou. Oveľa neskôr, keď Arthas utekal z paláca pred trojicou Dreadlordov, tak ju spomenul, že Calia je preč. Podľa UVG by mala byť živá, len sa o nej vie strašne málo.A pre upresnenie Perenoldovci - Isiden bol synovcom kráľa Aidena Perenoleho, ktorý zradil Alianciu Lordaeronu. Isiden bol spomenutý v Beyond the Dark Portal a Day of the Dragon, že je v Gilnease a snaží sa získať Alteracký trón. Nič iné o ňom nie je známe, nevie sa, kde a čo s ním je. Na farme v Alterac Mountains sa nachádzal Aliden, syn Aidena. A pár týždňov dozadu bolo potvrdené, že mŕtvy je Aiden o ktorom po udalostiach vyššie spomínaných kníh nebola žiadna zmienka.

Eydis 22.04.2014 12:45

Milý Hanzík za ten slovenský prízvuk poviem Esperante nech ťa na FF verejne prebodne Ashbringerom

Honza4545 22.04.2014 12:10

Honza4545
A proč by sme o tom nemohli vědět tolik ? Vem si že dávalo by ti se dívat na poslední lotr film návrat krále kdyby jsi neviděl předchozí dva ?
*Vem si že dávalo by ti smysl (oprava a prosba o přidání editaci příspěvku )

Honza4545 22.04.2014 12:09

A proč by sme o tom nemohli vědět tolik ? Vem si že dávalo by ti se dívat na poslední lotr film návrat krále kdyby jsi neviděl předchozí dva ?

tattoo 22.04.2014 10:18

Je to jako knížka, příteli Když to neprožiješ, můžeš jí zahodit.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet