Portály v Dalaranu a Shattrathu

/pic/uploaded/bluepost
Včera jsem Vás informoval o odstranění portálu z Shattrathu a Dalaranu. V komentářích se pak spustila menší diskuze, řešilo se, zda jde o dobrý či špatný krok a navíc jste se mě ptali, zda to někdo oficiálně potvrdil - a již se tak stalo. Zarhym ve svém blue postu vysvětluje, proč odstraňují portály právě před Cataclysm a jaké budou důsledky této změny.
Zarhym zdroj

Portály v Shattrathu nebyly při vydání Wrath of the Lich King odstraněny, protože se v Northrendu okamžitě objevilo další centrální místo s portály. Teď již ale nebude žádné hlavní neutrální město, které by v Cataclysm využívali obě frakce. Chceme zajistit, aby byla návštěva hlavního města vaší frakce to nejlepší, co budete moci v Cataclysm udělat, pokud budete chtít obchodovat apod. Necheme, aby lidé využívali Shattrath a Dalaran jako jednoduché spojovací body. Aby to však příliš neovlivnilo levelování postav, do Shattrathu a Dalaranu by měli být přidáni trenéři a aukce.



Naposledy upravil/a Novom 28.09.2010 v 20:19:58.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sungo84 28.09.2010 16:13

s tym dalaranom to trosku pokazili si myslim,ale na druje strane Cata je starom svete zvacsa cize to treba zaludnit.Druha vec mame predsta tabart do argent turnamentu,druha vec v kazdom meste jeportal do blasted lands..cize northrend a outland je podchyteny v portoch..cize nie je o som ,pripadne niekto ako ja vlastni finger do dalaranu ..pokial vsak musis riesit nieco vramci northrendu repky..atd..inak sa tam nema vyznam vracat.

Feralda 28.09.2010 16:10

apeluji*

Feralda 28.09.2010 16:10

http://wow.herniweb.cz/clanky/stazeni-world-of-warcraft-download/1/#komentarechci videt Vase reakce (vsimnete si prosím velkého V, apleluji na to co jsem tam napsal)

icekiss 28.09.2010 15:42

takze jinymi slovy si mam vypnout trade ze tam bude furt lf mage to portal to ***** ?

Thilnezz 28.09.2010 15:17

A proc ne? Me se to libi. Podle me Shattrah a Dalaran uplne nicil vyhodu magu v portalech. Ted ji maji zase z5 a ja to beru jako skvely krok. To same plati u shamanu a jejich Astral Recallem.

Anstriber 28.09.2010 14:20

no jasně a maga haha bude to 20 g hahaa pořad se směje ne

Dreadlord 28.09.2010 13:50

konecne aj ked ani tych trenerov by som tam nedaval.Ked levelnes up tak si pekne skoc do mesta az taky problem to nieje alebo si kup od maga portal.A aj tak jak vyjde Cata zase sa tieto miesta vyludnia tj Shattrat je uz aj teraz dost bez ludi a nieto este potom

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet