Představujeme... Titanfan.cz!

http://titanfan.cz//pic/uploaded/Spusteni
Máme za sebou víceméně úspěšný rok 2012, ve kterém jsme zaznamenali mnoho úspěchů. Ale je čas se podívat trochu do budoucnosti a představit nový projekt, který již včera v novince WoWfan.cz v roce 2012 poznamenal Wrent. Někteří z vás jistě zaznamenali, že se delší dobu snažíme propagovat novou stránku, která patří pod naše křídla (hlavně na našem Facebook kanálu a Twitteru). V minulosti jste mohli vidět na našem webu několik novinek, které se točily kolem tajuplného projektu Titan, na kterém pracují vývojáři z Blizzardu. Tyto novinky by se daly označit za prvotní plán k vytvoření nové stránky, která by se soustředila pouze na Titan. Sen se stal skutečností a já mohu slavnostně představit nové stránky, které fungují pod doménou Titanfan.cz. Jedná se o stránku, na které naleznete informace a spekulace, které se točí kolem Titanu. I když obsahu není zatím moc, snažím se jej průběžně doplňovat. Web běží na stejném systému jako WoWfan.cz. Uživatelské účty byly zachovány a fungují na obou stránkách. Pokud tedy máte účet zde, můžete jej využívat na Titanfanu. Nově registrovaní uživatelé budou mít přístup na obě stránky. Fórum zatím běží na stejné doméně, jako WoW fórum. Máme vytvořenou sekci, kde můžete psát své nápady, návrhy, atd. Nezbývá nic jiného, než poděkovat za super rok 2012 i za mě a pozvat vás na novou stránku Titanfan.cz, která si jistě zaslouží místo ve vašich záložkách!
Nezapomeňte na Titanfan na Facebooku!

Naposledy upravil/a Wrent 31.08.2013 v 20:10:30.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 05.01.2013 12:49

Hromovapest
Wow bylo super od vanily a je lepsi a lepsi.Do zadne jine hry at bude sebelepsi uz neprejdu.Jednak jsem uz v letech.A jinak kralem je a zustane wow.
I když s tvim nazorem souhlasím MoP je nejlepši datadisk ,ale znáš to žádný král nevládne věčně :/

Hromovapest 05.01.2013 07:32

Wow bylo super od vanily a je lepsi a lepsi.Do zadne jine hry at bude sebelepsi uz neprejdu.Jednak jsem uz v letech.A jinak kralem je a zustane wow.

Nightward 05.01.2013 02:14

Osobne sa moc tesim na Titan. Nech to bude akykolvek styl hry, isto si svoje miesto najde. Pre mna WoW osobne uz umieralo s prichodom Cata a umrelo po vydani Mists of Pandaria. Verim ze porjekt Titan bude stat za to. A kludne nech je to nove MMO rpg od blizzu nez len klasicke rpgcko.

Muradin 04.01.2013 22:38

Oveckoun
Omlouvám se ale řeknu to otevřeně... Vážně si představuješ sebe jak do konce života paříš WoW? WoW jednou umře a když to bude díky Titanu tak se ani nebudu zlobit.
No omlouvat se nemusiš ,ale ano WoW mam velmi rád je to má druhá nejoblíběnější hra (hned po W3) a proto my to vadí možná ,že když v budoucnu zustanu hrat hry a WoW se bude vyvíjet vždy umě na počítači bude mít dobré místo

Oveckoun 04.01.2013 20:10

Omlouvám se ale řeknu to otevřeně... Vážně si představuješ sebe jak do konce života paříš WoW? WoW jednou umře a když to bude díky Titanu tak se ani nebudu zlobit.

Muradin 04.01.2013 19:58

Oh to ne chci aby Titan byl co nejdele oddalen ješte to bude sice dost dlouho ,ale i tak to nechci ,protože Titan jiste přebere Wow dost hračů a stane se i hlavní prioritou Blizzardu :_((

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet