První dojmy z hraní za Demon Huntera

https://wowfan.cz//pic/legion/dojmy/dojmy_dh
Na letošním BlizzConu jsem měl možnost zahrát si za demon huntera – nejnovější povolání, které bude přidáno do hry spolu s novým datadiskem Legion. Hodně lidí tuto classu nemá rádo, jiní jsou z ní nadšení a již se nemohou dočkat, až si zahrají za svého lovce. Já patřím do té druhé skupinky a na hraní jsem se velice těšil. I přesto, že WoW hraji velice sporadicky a převážně v beta verzi připravovaného datadisku nebo až po jeho vydání, nikdy mi netrvá moc dlouho mít hru zase v malíku. Tím se přeci hry od Blizzardu pyšní, skvělou hratelností! Během několika minut už mé prsty opět létaly po klávesnici a má postava po úvodní lokaci, která překvapovala svou rozlehlostí. Tím bych ale přeskakoval úplný začátek, takže pěkně popořadě.
https://wowfan.cz//pic/legion/dojmy/01
Při vytváření svého hrdiny si můžete vybrat pouze mezi elfy. Tento krok je celkem logický, vzhledem k celkovému příběhu demon hunterů. Tentokrát vám povím příběh za blood elfa, který je členem Hordy. Při úpravě vzhledu máte na výběr širokou škálu možností, ať už barvu pokožky, velikost a tvar rohů, tvar tetování, ale také oči, které jako by patřili Illidanovi. Možností je vskutku hodně a je jen na vaší představivosti, jak s nimi naložíte. Narazil jsem na jednoho spoluhráče, který vypadal téměř jako Illidan bez steroidů. Takže pokud toužíte po vlastním Illidanovi, máte šanci! Postava je vytvořena a vy se můžete podívat na nový… chcete-li svět (Mardum), ale je to spíše úlomek nějakého světa ve vesmíru.
https://wowfan.cz//pic/legion/dojmy/02
Když se konečně objevíte v Mardumu, promluví k vám Illidan, kterému by se hodila vaše pomoc k poražení Plamenné legie. Máte pro něj obstarat jakýsi Keystone, což určitě nebude jednoduché (avšak je). Abyste na to nebyli sami, dostanete samozřejmě několik pomocníků. V průběhu plnění úkolů budete dostávat další a další pomoc od spojenců. Jak je to konkrétně s příběhem vás zatěžovat nebudu, ale zaměřím se čistě na hratelnou ukázku.
https://wowfan.cz//pic/legion/dojmy/03
Zpočátku jsem zkoušel, co všechno postava dokáže. Dost mě zaujala možnost dvojitého výskoku, a když k tomu přidáte ještě skok kupředu při použití kouzla Fel Rush, jedná se o skvělou kombinaci k rychlému přesunu. Tato taktika se bude dát hojně využívat jak v PvE, tak v PvP, protože při zásahu Fel Rushem uberete vašemu protivníkovi nějaké životy. To je ale z těch zajímavějších abilit na začátku všechno. Nemusíte se však bát, zbylá kouzla a dovednosti se naučíte v průběhu plnění úkolů. Za zmínku stojí především Chaos Nova, kdy nepřátelé kolem vás dostanou stun, a také Eye Beam, u kterého využíváte váš zrak! Další speciality jsou až po výběru zaměření. V mém případě se jednalo o Havoc specializaci, kde Metamorphosa, jakožto hlavní kouzlo, naplní vaší postavu velkým hněvem. Vaše postava totiž vyletí do vzduchu a rozletí se k předem vybranému místu. Během toho se promění, při dopadu na zem způsobí explozi a ještě dá všem v okolí stun. Celé kouzlo je velmi povedené a při jeho použití jsem měl opravdu radost. Animace je velmi propracovaná a vaše postava po nějakou dobu vypadá jako menší verze Illidana.
https://wowfan.cz//pic/legion/dojmy/04
Myslím, že demon hunter je velice zdařilé povolání a zažijete s ním hodně zábavy. Můžu vám s jistotou říci, že zpočátku bude velký přebytek této classy, ale to se dá určitě čekat. Časem to opadne, stejně jako tomu bylo u death knighta či monka. Nesmím zapomenout na podobu celé oblasti, která je opravdu krásná, ač mírně temná. Trochu mi to připomíná staré dobré časy na Outlandu, jen to tam není tak hezké jako zde. Specifická architektura staveb dokáže zaujmout v jinak pustém světě bez konce - tedy až na to, že můžete spadnout a umřít. Vodu zde nehledejte, místo toho tu jsou žhavé lázně, které dokážou hezky zranit i vás.
https://wowfan.cz//pic/legion/dojmy/05
Celkově je ale lokace krátká a nezabere vám moc času ani při plnění veškerých úkolů a prozkoumávání zdejšího okolí. Co jsem tak slyšel, nemělo by to být vše, takže hlavně žádnou paniku! Vývojáři by si ani nedovolili vydat něco tak krátkého. Velmi se těším, až se budu moci dozvědět, kam bude příběh demon huntera směřovat. Na to si ovšem budeme muset ještě chvíli počkat. Doufejme, že beta začne již brzy! Otázka do diskuze A jak se těšíte vy, budete hrát za demon huntera, nebo zůstanete věrni starým classám?

Naposledy upravil/a Bellatrix 24.11.2015 v 09:03:33.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

rarkaniek 13.03.2023 06:26

<a href=https://buycialis.hair>cialis prices</a> All cell lines were purchased from ATCC Manassas, VA, USA, and were cultured and MTT assay performed as previously described 9, 10 or according to manufacturer s instructions

Maktoko 01.12.2015 11:03

Velmi pekne napisane, že toho bude na začiatok prebytok ... určite si klasa najde miesto u ludi stabilne . som zvedavý na tie prvotné masy d.huntrov tiež to testnem, som dosť zvedavý, ale určo to nebude main

Muradin 25.11.2015 14:12

Na Demon huntera jsem hodně zvědavý. Bojím se teda, že bude ještě víc než Death knightů ve WotLKu.Moc teda nemusím ten výběr vzhledu. Ano i Death knight to má trochu jiné, ale tohle je trochu moc... Demon huntera jsem si vždy představil toho klasického nočního elfa. Prostě Illidana před Gul'danovou lebkou. Jasně je to oheň proti ohni, ale tohle vypadá jako by to mělo zkazit i démony.Co musím ale uznat je, že s rasami se Blizzard zdržel a oceňuji, že můžeme hrát (zatím) jen za elfy.Každopádně vypadá dost zábavně.

Bellatrix 24.11.2015 20:45

Rodann
Autor píše o očích a zraku, ale DH se rituálně oslepovali, pokud si dobře pamatuji. Nebo se něco změnilo? A nesmím zapomenout zmínit jednu z legendárních hlášek Illidana: I'm blind not deft.
Ano, to je ta pointa. Lovci démonů se rituálně oslepovali, aby je nerozptyloval jejich reálný zrak. Po tom oslepení byli schopní plně a bez narušení vnímat magické proudy a já nevím co všechno za další magické blbosti.Jo, a*deaf
Hromovapest
Měl jsme možnost 10 minut zahrání za Demona. neni to classa ro mě.
Co se ti na něm nezdálo? (Nekritizuju, jen jsem zvědavá a sbírám dojmy.)
Šéfredaktor WoWfan.cz

Hromovapest 24.11.2015 14:25

Měl jsme možnost 10 minut zahrání za Demona. neni to classa ro mě. Zůstanu u svého warriora a locka.

Rodann 24.11.2015 10:51

Autor píše o očích a zraku, ale DH se rituálně oslepovali, pokud si dobře pamatuji. Nebo se něco změnilo? A nesmím zapomenout zmínit jednu z legendárních hlášek Illidana: I'm blind not deft.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet