Russell Brower odchází z Blizzardu

  Russell    Brower    Soundtrack   

Asi není mnoho hráčů Blizzard her, kteří by neslyšeli hudbu, na které se podílel Russell Brower. Senior Audio Director včera na svém Facebooku oznámil, že jeho pozice v Blizzardu časem ztratila svou nutnost, a proto se rozhodl, že uzavře velkou kapitolu svého života a odejde z firmy.

 

Russell ovšem všem svým fanouškům přislíbil, že se bude tvorbě pro Blizzard stále věnovat, avšak už jen pouze jako freelancer. Zmínil také, že: „Je toho hodně, co musím udělat, proto nemám další informace o tom, co budu dál dělat, zatím… mimo mého sólového alba, které vyjde již brzy!

S klidem v duši se dá říct, že Russell Brower se objevil v téměř všech hrách moderního Blizzardu. Na jeho tvorbu narazíte ve World of Warcraft, Hearthstone, StarCraft II a Diablo III.

 

Jaká je vaše oblíbená skladba z diskografie Russella? U mě to je rozhodně Invincible!

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Roximilian 24.07.2017 08:32

Veľká škoda.

cerberos 23.07.2017 06:50

hudba v Grizzly Hills........ best of best hudbou ve wow!

Jikonekt 22.07.2017 21:12

Ja mam ve hre stejnak hudbu porad vypnutou :_)

Zug 22.07.2017 20:58

Invincible je pinnacle gaming soundtracků. Mám rád hodně OSTs - The Elder Scrolls, Mass Effect, Star Wars, Supreme Commander etc. Ale nic z toho se prostě tomuhle masterpiece nevyrovná.

Lockdaar 22.07.2017 20:22

Russell Brower je pro mě takový blizzardovský Hans Zimmer nebo John Williams, škoda no, ale tak aspoň, že se bude na tvorbě pro Blizzard stále ještě nějakým způsobem podílet...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet