Scénárista filmu, nové obrázky

Režisér Warcraft filmu Sam Raimi v rozhovoru pro MTV ohlásil scénáristu Warcraft filmu. Scénář sice bude podle předlohy designera Blizzardu Chrise Metzena, ale finální verze se chopí Robert Rodat, mezi jehož nejznámější filmy patří například Zachraňte vojína Ryana.
"Chceme být věrní hře... Hordě i Alianci a jejich mytologii, která se odehrává ve hře a archeotypům, které hra představuje. Myslím si, že se pokusíme ve hře najít milníky, na nichž postavíme přesnost a opravdovost a vybereme jedno nebo více území a zobrazíme je co nejvěrnějí." "Ale budeme mít našeho scénáristu, Roberta Rodata, opravdu vytvoříme příběh, při němž si budete připadat jako ve světě Warcraftu. Samozřejmě zde ale bude rozdíl, že to bude převedeno do pohyblivých obrázků."
Jerryky navíc upravil další obrázky u některých hrdinů, jako Sapphiron, Akama, Azshara, Illidan, Kiljaden, Malygos, Maiev, Malgurion, Medivh, Sylvanas, Sargeras, Thrall, Tyrande, Varimathras, Vereesa, Voljin a Zuljin.
/pic/gameinfo/hrdinove/vereesa/pic/gameinfo/hrdinove/tyrande
Já jsem navíc konečně přidal chybějící 11. demenci. Jerryky: Nové obrázky by měli být u všech hrdinů přidaných do poloviny října.

Naposledy upravil/a Wrent 14.10.2009 v 19:26:08.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Gortak 04.05.2010 14:15

a podla mna vyzera vereesa dost sexy

Gortak 04.05.2010 14:14

Poviem iba tolko do postele by som si zobral obidve DD xP

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet