Shadowlands – Nové runy pro Death Knighty

  death knight    runy    shadowlands   

Runová kovárna je nepostradatelný doplněk domova každého death knighta. Dlouhou dobu však byli odkázaní na jediný model nabízející (tedy krom ušetření goldů za enchant) 3 runy ke vsazení do zbraně, čímž se jí propůjčil určitý bonus. Nyní však alpha Shadowlands ukázala model nový, který mimo starých známých Rune of Razorice, Rune of the Fallen Crusader a Rune of Stoneskin Gargoyle nabízí další možnosti.

btxrbumgzj_6f0e8c255f0280410ebb3b46c7847e119445daac_1587708729_1463.jpg

Rune of Hysteria – Přidá do zbraně runu, která zvýší maximální Runic Power o 20 a vaše útoky mají šanci zrychlit generování Runic Power o 20 % na 8 sekund.

 

Rune of Sanguination – Přidá do zbraně runu, která zvýší poškození Death Strike podle chybějícího zdraví cíle. Když spadnete pod 35 % zdraví, vyléčí vás za 48 % maximálního zdraví za 8 sekund.

 

Rune of Spellwarding – Přidá do zbraně runu, která odrazí 3 % veškerého magického poškození a má šanci vytvořit štít, který vstřebá magické poškození rovnající se 10 % vašeho maximálního zdraví. Když nepřítel poškodí tento štít, je mu zpomaleno castění o 10 % na 6 sekund.

 

Rune of Unending Thirst – Přidá do zbraně runu, která Vám zvýší haste a rychlost pohybu o 10 % a vyléčí vás za 5 % maximálního zdraví, pokud zabijete nepřítele, ze kterého získáte zkušenosti nebo honory.

 

Rune of the Apocalypse – Přidá do zbraně runu, která dá vašemu ghoulovi šanci při útoku na cíl aplikovat jeden z těchto debuffů:

  • Smrt – 1% redukce léčení.
  • Válka – Zvýší poškození od death knighta o 1 %.
  • Hladomor – Sníží poškození způsobené death knightovi o 2 %.
  • Mor – Zpomalí cíl o 15 % a způsobí poškození za čas (aktuálně 30 % Attack Power).

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Dikz 27.04.2020 19:48

tesim az to vyzkousim!! D vypada to fakt zajimave:33

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet