Shadowlands vyjdou 24. listopadu, pre-patch event 11.…

  Shadowlands    Pre-patch    Blizzard   

Blizzard před pár týdny vydal prohlášení, ve kterém oznámil odložení nové expanze Shadowlands, k jejímuž vydání mělo původní dojít na konci tohoto měsíce. Přestože z příběhové části byl datadisk hotov, úpravou a balancováním Covenant abilit si vývojáři ukrojili větší kus koláče, než mohli sníst, a proto se herní společnost rozhodla k odložení vydání. S největší pravděpodobností tímto nechtěli opakovat scénář s Warcraftem III: Reforged

 

V nejnovějším prohlášení John Hight, výkonný producent pro World of Warcraft, herní komunitu ubezpečil, že vše je v pozici, kdy vědí, co doupravit. Také uvedl, že Shadowlands oficiálně vyjde v úterý 24. listopadu* a celý tým je připraven tyto nedostatky do zmíněného data doladit.

p6d1lvg8kx_860c9c37c8d34c8360f3a3de6360753cb0454959_1603994236_983.jpg

 

Castle Nathria a první Mythic+ sezóna

S releasem Shadowlands, potažmo každého nového datadisku, je vždy také spjato datum otevření bran prvního raidu celé expanze. Do domova Sira Denathria, zrádného vládce Venthyrů, který se spřáhl s Jailerem, se poprvé podíváme 9. prosince*. Toto datum zároveň značí i začátek první Mythic+ sezóny. Ta bude specifická nejenom novým sezónním Affixem, ale také přírůstkem nových, obyčejných Affixů.

 

Shadowlands pre-patch event

S každým novým datadiskem je spjat event, který odstartuje jeho události. Vzhledem k tomu, že pozice Lich Kinga díky Sylvanas Windrunner již de facto neexistuje, náš dlouholetý nepřítel od dob Warcraftu III, nemrtvá Pohroma (The Scourge), bez svého žalářníka bude po celém Azerothu budit chaos jako za starých dobrých časů. Tento pre-patch event bude velice podobný, téměř identický tomu, který předcházel datadisku Wrath of the Lich King.

 

Zahrnuje však postupnou invazi do Icecrownu, srdce Pohromy, kde nás čeká spolupráce s Argent Crusade (potažmo Silver Hand) a mnoho daily questů. Po roztříštění hranic mezi životem a smrtí se po celém Icecrownu také v pravidelném intervalu budou objevovat různí bossové z dungeonů a raidů z Wrath of the Lich King, kteří budou dropovat tzv. catch up gear a jiné zajímavé předměty. Icecrown, respektive Ledový trůn (The Frozen Throne), bude později v kombinaci s roztříštěnou Helm of Domination (Helmou nadvlády) a Bolvarem sloužit jako jediná jednosměrná vstupenka do Shadowlands, říše mrtvých.

 

V neposlední řadě se nám v Eastern Plaguelands zpřístupní nový world boss, všemi milovaný Nathanos Blightcaller, kterému bude podle všeho věnován i speciální cinematic. Více o Nathanosově úloze v pre-patchi se můžete dočíst zde (pozor na velké spoilery!). Datum spuštění pre-patch eventu je pro změnu stanoveno na 11. listopadu*.

 

 

Těšíte se na pre-patch a nový datadisk?

 

* = data pro náš EU region


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Batole 29.10.2020 19:33

https://youtu.be/4JHVHUdTTjc

Horm 29.10.2020 22:25

Už je to tady :-DDD

kasialoda 10.03.2023 14:47

1980 09 04 2011 06 30 US Anaprox Tablet 275 mg 1 Oral Roche Laboratories Inc <a href=http://nolvadex.best>nolvadex where to buy</a>

rarkaniek 16.03.2023 17:23

By stimulating LH and FSH production, as explained above <a href=https://buycialis.boats>cialis generic cost</a>

Undiply 05.05.2023 02:03

<a href=http://buycialis.sbs>generic cialis online europe</a> 4 microgram per day, and those between 7 and 12 months old need 0

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet