Síla aspektů stoupá na 10%

http://media.wowfan.cz/news/wowfan-news18
Je to skutečně tak, počínaje příštím resetem (28. února) stoupne buff, jež snižuje všem nepřátelům v současné raid instanci HP, ze stávajících 5% na procent 10. Včera jsme se to dozvěděli na blogu oficiálních WoW stránek:
Blizzard Entertainment zdroj

Při příští údržbě serveru konající se 28. února se kouzlo Power of the Aspects zvýší o 5%. Tento buff poroste s časem dále, abychom mohli snížit obtížnost jednotlivých bossů a tím je zpřístupnili širší skupině hráčů. Buff je stejný na normal i heroic obtížnost, ovšem nevztahuje se na Raid Finder úroveň. Nepotřebujete pomoc dračích aspektů? Pak jednoduše buff vypněte tím, že si promluvíte s Lordem Afrasastraszem na začátku instance. Doufáme, že si užíváte čas strávený v Dragon Soulu a že vám tato změna pomůže k větším úspěchům.

Na internetových diskuzích se už samozřejmě začalo debatovat o zbytečnosti a přílišné ukvapenosti vývojářů při nerfování instance. Na to Blizzard zareagoval radou, že není nic snažšího, než buff vypnout. Pokud ostatní z raid grupy buff chtějí a vy ne, máte si prý najít podobně smýšlející spoluhráče.

Naposledy upravil/a Astra 23.02.2012 v 16:21:29.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

sardras 24.02.2012 06:00

Tak to je doufám s Transfiguration jasný. On snad ještě někdo chce vypadat, tak jak mu to vymyslel Blizz? :-)

Caro 24.02.2012 01:15

ja chapu vase rozhorceni, ze vzhledovej rozdil mezi vami a lamkama neni v podstate skoro zadnej, ale prece to nehrajete jenom kvuli vzhledu postavicky. Ten rozdil mezi vami a lamkama ve stejnym equipu je ten, ze vy s nima vzdy vytrete podlahu areny, ze vy mate rating ktery neco rika, ze vy mate skill ktery lamky zadnym equipem neziskaji.Rekl bych ze to hrajete pro ten pocit ze jste sami neceho dosahli a k tomu prece nepotrebujete okolo sebe bandu lamek v jinym equipu.Nechapejte me spatne, ja netvrdim ze je to od Blizzu spravny krok, ale zase se mi zda ze to neni az takova tragedie.

Honzique 23.02.2012 21:56

Plně s tebou souhlasim:-) Na WOTLK byly opravdu dobře odděleny tyhle skupiny lidi ... mě by se libilo, kdyby ty lamky dosahli třebas ruthles gearu, kterej by byl za honory, s tim že zbran by už byla za rating ve 2v2 + za rating ostatni věci cata ... a cata zbran za rating ve 3v3 a nějakej elitni equip cata, kterej by měl jinou barvu, ale také o dost větší staty ... to by bylo idealni ... takhle dohužel uplně odpada nutnost chodit 3v3 a 5v5 ... v podstatě se tímto uplně degradovali areny, poněvač rating je už uplně k ničemu, člověk s nim žadný zlepšení nezíská ... a po dosbírání všeho cata, což si myslím, že je asi tak na měsíc možná malinko víc, úplně ztrácí význam něco dál dělat :-(Na WOTLK pořád bylo proč to zkoušet a získávat rating ... poněvač WF ramena, ktera byla tušim za 1900rating v 3v3 se jen tak někdo nedostal..Takže se modlím za to, když už Blizz dělá talenty, ve kterých jsem nenašel skoro žádný užitečný PVE spell, že teda nějak změní systém aren a celkově vylepší PVP.Chápu, že v PVE se to snaží zpřístupnit více lidem, aby se, co nejvíce lidí podívalo do nových raidu - od toho máme ten LFR ... ale PVP ať je na nějaké urovni!

Coxx 23.02.2012 21:08

Mě, jak už tu někdo taky psal třeba nejvíc vadí to, že ted i největší retardér může mít ten nej PvP set ... jen mu stačí lamácky spamovat jednou za týden areny, nebo vlastně ted i už normal bg (fail) a má to. Tohle je prostě blbost. Nej to bylo dřív, kdy třeba např. (WotLK) byli tři sety; Wrat. Rele. a Fury. ... jeden pro skillet hráče, další pro tu střední třídu a pak fury pro čerstvý 80lvl, nebo pro lamáky, co celou sezonu v tomhle chodili bg a na areny prostě skill neměli. Ale ted? Krom tý barvy a pár statů navíc je to jedno jakej mám rat. Tohle jsem tady už jednou řešil s Ellem, který ale zastával to jak je to ted ... hm, je to asi hráč, co si PvP zajde jednou za čas a nechce být kvůli low EQ handicapován, ale co ti, co to PvP hrajou pořád? ...

Bulimik 23.02.2012 20:51

No aby se hned neobjevila zmínka o tom, že slavný debuff lze vypnout.Kdo to kdy s výjimkou Paragonu udělal...Evidentně se nepoučili z WotLKu a naopak to ženou ještě do extrému.Místo 6 relativně lehkých a 5 relativně průměrných bossů a 1 hardcore je na světě instance se 4 vyloženě lehkými bossi a 4 průměrnými, navíc s nepříliš pestrou škálou abilit, no a bác, debuff je na světě.Rok v ICC jsme přežili stěží a teď mám být další půlrok v DS? Tuhle hru se asi opravdu někdo snaží zabít, a to nejen po pve stránce.

Honzique 23.02.2012 19:31

Když to tak čtu, začínám mít pocit, že brzo nebude ve hře co dělat a lidé zase začnou odcházet. Už jenom získání cata equipu v PVP mi přijde děsně lehké. Uplně pro mě ztrácí význam chození aren. 2v2 chodí skutečně jen kuli capu na valory (kde rating nehraje roli) ... a 3v3 a 5v5 chodit jen kuli jinej barvě gearu mi nepřijde jako dostatečná motivace. A tímhle dalším nerfem podle mě jen zkracují dobu hratelnosti. Vážně se obávám toho, že začne bejt nuda i pro casual hráče jako jsem já :-(

Caro 23.02.2012 18:53

je fakt ze mohli jeste treba mesic pockat s tim dalsim zvysovanim

sardras 23.02.2012 17:03

Gustafa
Ten poslední odstavec jsou úplně moje slova. Kdykoli si to může hráč vypnout, takže není co řešit.
Spíš je to tak, že ti co to dali bez nerfu nebo s malým, by si rádi uchovali tu vyjímečnost a hrabali equip. Rušit si ho bude jen málokterá hardcore guilda, prostě to dokončí každý a každý bude mít equip => velmi rychle to většinu přestane bavit.Taky bych řekl, že na to jdou extrémně rychle, na to kdy bude MoP, co tam jako budeme celou tu dobu dělat... :-)

Gustafa 23.02.2012 16:06

Ten poslední odstavec jsou úplně moje slova. Kdykoli si to může hráč vypnout, takže není co řešit.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet