SLAVÍME ROK OD ZALOŽENÍ WEBU !!!

Je to tu lidi. Pokud se podíváte pod počítadlo Toplist v levém menu, je pod ním datum založení ... 15.5.2006 ... Dnes je to přesně rok od doby kdy jsem si s WOcasem řekl, že založím tento web. Původně to měl být jen web, kde vystavíme svoje charactery a napíšeme kontakt na sebe. Mno ale web se začal nějak rozrůstat a uplynul rok a máme tu největší web o WoWku v ČR. Chtěl bych strašně moc poděkovat všem lidem, kteří přidali ruku k dílu a jsou nimi WOcas, z0rG, Stopa, Al-Adam, Rimsy, Shut_up, PVD, Storm, Medvidek, DJ-Dark Angel, Darkfejzr a mnoho dalších na které jsem si momentálně nevzpomněl, ale těm taky děkuji. Pro zajímavost zde uvedu krátkou statistiku.
  • Celkový počet přístupů: 513 985
  • Nejvyšší počet přístupů za den (rekordní): 3401 (21.4.2007 |)
  • Velikost celého webu: 1286 Mb
  • Počet stránek na webu: 232
  • Počet obrázků na webu: 1649
A nyní přejděme k samotné aktualizaci, která je obzvláště nacpaná :) Začal bych hned z ostra tím, že do sekce zajímavosti přibyly obrázky ke všem Zajímavým místům. Jsou velice pěkné a určitě stojí za shlédnutí. (by Stopa)

Sekce Lokace už je téměř kompletní a každým dnem tomu napomáhá Stopa, který se dnes vytasil s další várkou 4 lokací. Jsou to: Další databází, kterou najdete na tomto webu je přehled všech hrdinů za celou historii Warcraft. Dnes si můžete přečíst články o: (by Al-Adam)

Trollové Taureni Nemrtví Další bonusek je zábavná povídka o Orkovi, který začal hrát World of Warcraft a vůbec nechápe o co jde, všechny jeho sny se rozplívají v kruté realitě světa Warcraftu. (by Al-Adam)

Předposledním kouskem potěším všechny majitele Sony Ericsonů. Připravil jsem pro vás balíček 11 schémat, které jsem našel někde na netu a myslím že se vám budou líbit. Najdete je v sekci Věci ke stažení - Ostatní - WoW schémata pro Sony Ericson. (by Beli)

     

A jako poslední kousek pro Vás jsem připravil Měřič rychlosti stahování, který Vám vypočítá, jak dlouho zhruba budete stahovat danou věc. Zadáte velikost a vyplivne to na Vás výsledek .. užitečná věcička.

A závěrem bych řekl jedině heslo:

Living for and Dying in ... WORLD OF WARCRAFT
(Žít pro a zemřít při ... WoW !)

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet