Vol'Jin

Po Sen'jinově rozhodnutí se klan přestěhoval na ostrovy, které byly nedaleko Maelstormu. Naneštěstí byly ostrovy obývány zlou čarodějnici a Murloky, kteří ji sloužili. Nedlouho poté na ostrov také připlulo pár lodí s lidmi z Lordaeronu, kteří utíkali před Legií a ostrovy považovali za možné útočiště. Thrall, který se plavil do Kalimdoru na ostrovech zastavil, aby opravil svoji flotilu. Na nich našel zdecimovaný klan trollů vedený šamanem Sen'jinem. Po bitvě s lidmi ale byli přeživší z obou stran zajat murlocky a Sen'jin byl vybrán jako obět pro čarodejnici. Thrallovi se podařilo osvobodit a cestou z vězení zachraňoval ostatní Orky. Nicméně musel bojovat nejen proti Murlockům, ale i lidem. Avšak nebyli dostatečně rychlí, aby Sen'jina stačili zachránit a přišli těsně před jeho smrtí. Jeho poslední slova byla Vol'jinovi, kterému řekl ať zachrání klan a připojí se k Horde. Ve Třetí válce patřili Trollové mezi nejobávanější Hordské válečníky a dokonce i některým démonům jejich dalekonosné oštěpy naháněly strach. To se nestávalo často, že by se démoni něčeho báli.

Po válce se Trollové usídlili na Echo Isles, ostrovech kousek od pobřeží Durotaru. Nějakou dobu zde žili v bezpečí, když jednou se zde vylodila armáda Admirála Proodmoura a začala s vražděním. Vol'Jin ještě s pomocí Rexxara a Rokhana na poslední chvíli stihl ostrovy evakuovat. Poté přesvědčil několik wyvern a jezdců na netpýrech, aby zaútočili na lidskou flotilu a po urputném boji se jim podařilo je odrazit. Poté si Trollové postavili vesnici poblíž ostrovů na břehu Durotaru a nazvali ji po svém bývalém vůdci, Sen'Jinovi. Trollové jsou i nadále jedni z nejlepších válečníků Hordy, možná i díky Vol'Jinově vedení.

Po bitvě u Wrathgate pomáhal Thrallovi a armádám Hordy při zpětném dobytí Undercity, jenž převzal Varimathras. Bitva byla tvrdá a dlouhá, ale nakonec se podařilo pánovi děsu zasadit smrtelný úder. Nicméně radost neměla dlouhého konání, protože do Undercity přijel Wrynn, který oznámil, že potom co viděl za zrůdy, co se v městě mrtvých vyrabějí a prohrané bitvě u Wrathgate nechce mít s Hordou nic společného. Naštěstí se mezi ně portla Jaina, která zabránila krveprolití tím, že portla Wrynna zpět do Stormwindu.

Jak se pomalu blížil konec války s Lich Kingem, Vol'jin se rozhodl, že zajistí pro trolly jejich původní domov, Echo Isles, které momentálně byly v područí Witch Doctora Zalazaneho, jenž se odpojil od klanu Darkspear a pomocí Woodo a složitých kouzel oblbl ostatní trolly, aby se k němu přidali. Vol'jin proto svolal všechny příslušníky kmene Darkspear, avšak přidali se i členové z ostatních ras Hordy, aby se připravili na dlouhou a složitou bitvu. Po několika týdnech příprav se ale armáda vydala od břehu Durotaru na Echo Isles, aby nakonec Vol'jin mohl vítězně vykřiknout: "Zalazane padl!"

Po Cataclysmu vyvolaném Deathwingovým výletem z Deepholmu Thrall předal vedení nad Hordou Garroshovi a Vol'jin se rozhodl opustit Orgrimmar, částečně chtěl pomáhat při stavění nového domova, částečně ho Garrosh z Orgrimmaru vykázal. Nyní lze Vol'jina najít na Darkspear Isles, které nechal přejmenovat na počest svého kmene z původních Echo Isles.

Během počatečních úkolů za Trolly vám Vol'jin nechá zobrazit jeho dřívější rozhovor s Garroshem.

Garrosh Hellscream: G
Vol'jin: V

G: Nemluv se mnou trolle, víš koho tu nechal ve vedení. Neptáš se sám sebe proč Thrall vybral mě, místo tebe?
V: Není zde otázka proč, Garroshi. Dal ti titul, protože jsi syn Groma a navíc lid chce hrdinu.
V: Vlastně budeš jako jeho otec víc, než si myslí, i když ses ani nenapil démonovi krve.
G: Máš štěstí, že tě nezabiju na místě skrčku. Jsi hloupý, pokud si myslíš, že můžeš k svému náčelníkovi takhle mluvit.
V: Nejsi můj náčelník, nezískal sis můj respekt a já nebudu příhlížet, jak zničíš Hordu svojí krvežíznivostí pro válku.
G: A co přesně s tím chceš dělat? Tvoje hrozby nemají žádnou váhu. Jdi otravovat pryč spolu s ostatními trolly do stok. Tvoji přítomnost v mém sále už nebudu déle trpět.
V: Vím přesně, co s tím budu dělat, syne Hellscreama. Budu se dívat, jak si lidé pomalu uvědomí tvoji pošetilost stejně jako já. Budu se smát, až tebou začnou opovhrovat. Až ten den přijde, bude jasná tvoje chyba a tvá "moc" už bude bezvýznamná. A já budu při tom, abych ukončil tvoji vládu rychle a tiše. Strávíš svoje panování ve strachu, neustále se budeš dívat přes rameno a budeš se bát stínů. A až ten den přijde, když se z tebe pomaličku bude téct krev a síla tě začně opouštět, budeš vědet, kdo vystřelil ten šíp, který probodl tvé srdce.
G: Zapečetil sis svůj osud, trolle.
V: A ty svůj, "náčelníku".

Kde se nachází:
Frakce: Horda, kmen Darkspear
Rasa: Troll
Postavení:vůdce kmene Darkspear
Povolání: stínový lovec


Naposledy upravil/a Wrent 20.01.2011 v 20:30:06.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 20.01.2011 20:28

Malus
Chci jen upozornit na překlep ve větě, který nedává smysl. Míněno to bylo asi takhle: ..zasadit smrtelný úder.Mno přijde mi, jakoby tu chyběla ještě nějaká celá věta, ale to už zacházím zbytečně do detailů. Jinak klobouk dolů před Wrentem. Překládat tuny textu a ještě to převést do plynulého čtivého obsahu musí dát hodně práce.
no on je to hodně starý článek a sám bych na něm leccos vylepšil .. Ale děkuju a opravím.

Malus 20.01.2011 16:22

Chci jen upozornit na překlep ve větě, který nedává smysl.

Bitva byla tvrdá a dlouhá, ale nakonec se podařilo pánovi děsu zasadit smrtelnou radost. Nicméně radost neměla dlouhého konání, protože do Undercity přijel Wrynn,...
Míněno to bylo asi takhle: ..zasadit smrtelný úder.Mno přijde mi, jakoby tu chyběla ještě nějaká celá věta, ale to už zacházím zbytečně do detailů. Jinak klobouk dolů před Wrentem. Překládat tuny textu a ještě to převést do plynulého čtivého obsahu musí dát hodně práce.

Sandistus 26.09.2010 07:56

V novém městě trollů půjde v questech zabít možskou čarodějnici,kterou jste viděli ve Warcraft3 TFT tady máte video : http://www.youtube.com/watch?v=VmvHQ5FS6m0

Drápal 23.08.2010 12:34

Mno škoda tedy že Operation:Echo Isles bude jen pro 80lvl přijde mi to dost nefér,chtěl bych se taky účastnit epické bitvy s cílem pro získání vlastní startovní lokace.

Nekros 21.08.2010 22:44

OWEN
vzdyt to sou lvl 10
Když nevíš, tak nemluv, už jsem četl celou řádku tvých hloupých komentářů, nepřidávej další. Bitva o echo isles bude precata event dostupný pouze pro 80 lvly.2Havekar, trollové si sice na echo isles postaví svoji základnu, ale stále echo isles nemá vlastní mapu, jako jiná velká města.

Mordecay 21.08.2010 21:01

Havekar
Ale bude tam nové hlavní město.
Nie nebude

OWEN 21.08.2010 20:54

vzdyt to sou lvl 10

Havekar 21.08.2010 20:47

Ezeor
Lidi půjde ta bitva o Echo Isles někdy vidět? Jestli ano tak kdy ?
Měl by to být předcataclysmový event.Nějaká q chainová blbůstka.Ale bude tam nové hlavní město.

danifilth96 21.08.2010 20:33

dobrý článek, když pominu výrazy portla, oblbnul a krvežíznisvost pro válku, mohl by to prosím někdo opravit ať to trochu vypadá?

OWEN 21.08.2010 20:21

rek bych ze ne bude to jako bitka o camp taurajo taky ji nikdo nevidel a jen sou trosky

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet