Legion soutěž #1 - Oblíbený vůdce frakce!

  Soutěž    Blizzard    WoWfan   

Legion nám končí a mnozí z vás přijdou o víkendu oslavit příchod nového datadisku na pořádanou launch párty, která se odehraje v Geekarně. Pokud chcete ovšem slavit i jinak, rozhodně se můžete zapojit do našich soutěží, které jsme si pro vás připravili společně s firmou Blizzard Entertainment.

 

V tomto soutěžním článku se budeme soustředit tak trochu na preference každého z vás! Trochu využijeme současné situace, která rozděluje hráče na mnoho táborů. Napište nám, kdo je vašim oblíbeným vůdcem frakce. Nestyďte se a řekněte nám, proč tomu tak je a jaké činy dopomohly k tomu, že si vůdce získal vaše srdce!

 

Nejlepší komentáře se mohou těšit na zajímavé odměny v podobě jednoho 50x70 cm velkého Legion plakátu, pěti nafukovacích Warglaive zbraní a jednoho plyšového Frostwolfa!

ltkf31jr4d_84870db593c0e39e1bce25946f3bc1b606017ff9_1533727479_4673.jpg r66bawsfdt_da57e6e26c5617232872be2ad16470d65c398b56_1533727458_3953.jpg

Soutěž je sponzorována společností Blizzard Entertainment a končí 10.8.2018 ve 12:00. Výherci budou kontaktováni přes e-mail, který použili při registraci na weby Blizzfan.cz.  


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Feeless 10.08.2018 14:43

Thrall... i když uznávám všechny vůdce Hordy, tak Thrall byl skvělou kombinací válečníka a diplomata v jedné osobě, který uměl válčit politicky i kladivem a bouří.

benderMl 10.08.2018 11:57

Musím říct, že ač ho mnozí nemají rádi, za to, co udělal, tak u mě v srdíčku má své temné místo. Mluvím o Garroshovi. Oproti ostatním leaderům, kteří více tlachali, než konali, dokázal prosadit svojí vizi a z jedince, který na draenoru málem zemřel na nemoc level neštovice, se dokázal vybojovat dost nahoru. Dále je to, dle mého názoru, postava s nejlepším vývojem. Z nikoho se stal někým, koho všichni nenávidí. SoG byl nejlepší raid, který jsem kdy byl. Abych to zakončil. True Horde je prostě True Horde.

Btw.: Garrosh did nothing wrong. (haHAA Jaino. ).

Troublinko 10.08.2018 11:26

Lo'Gosh! Právě Varian má naprosto dokonalý příběh a má pekelné zásluhy na tom, že se Aliance měla dobře. Právě díky Variana jsme dokázali porazit Arthase a dokázal jednat s Thrallem, jen aby mohla Horda a Aliance společně bránit Azeroth. Ano, právě Varian je pravý král Aliance, který se pral o to, aby byl všude klid, aby byla Aliance v pohodě a aby se měli lidé dobře.

No a co si budeme povídat... položil život za svého syna. Charakter, odvaha a skvělost. Ghost Wolf je prostě boží.

Esiub 10.08.2018 11:15

Asi to bude podobné jako u ostatních, ale volba padla na Sylvanas a není to jen z důvodu posledních několika týdnů. Sleduji Sylvanas již nějaký ten pátek a její kompletní evoluce je naprosto dokonalá – od ufňukané blbky, která byla zhrzená tím, co ji Arthas udělal až po získání trůnu. Tak holka si šla svou cestou, šla přes mrtvoly a celé to měla skvěle naplánované. A pevně doufám, že se plán povede.

Musil 10.08.2018 10:59

Oblíbených vůdců mám více, ale tím nejoblíbenějším je Varian Wrynn. Vedl Alianci, když společně s Hordou porazili Lich Kinga, dále stál jako král v čele Aliance, když byl poražen Garrosh. Válku vyloženě nevyhledával, ale řešení pro něj vždy bylo jen vojenskou cestou. Před jeho smrtí, ale bylo vidět, že začíná uznávat i diplomatické cesty svého syna Anduina, ale zároveň mu radí, že k zachování míru je někdy potřeba bojovat – což zcela vystihuje Varianův postoj k válce. Jeho postava měla velký potenciál a myslím si, že kdyby nezemřel na Broken Shore, tak by postupně ke své velké síle přidal i velkou moudrost a stal by se jedním z nejlepších vůdců Warcraftu.

Yuffi 10.08.2018 10:05

hmm pre Alianciu by som si vedela predstaviť ako vodcu JAINU... prečo nie? Má zaujímavý rozvetvený príbeh, má svoj motív . Možno nie je altruistická ale na druhej strane mám pocit že sa naučila stáť pevne na nohách a v Bfa ešte ukáže ako sa zocelila a bude to práve ona, kto nám prinesie víťazstvo. každopádne chcela by som vidieť proti sebe stáť a bojovať dvoch vodcov, ktorým budú dve silné ženy ako Jaina a Sylvanas.

Frimian 10.08.2018 08:52

Za mna to bude novacik - Anduin Wrynn. Aj ked je stale velmi mlady a nie az tak skuseny v diplomacii, chce pre Alianciu len to najlepsie. Fandil som mu este ked bol len decko a bolo jasne, ze z neho bojovnik nebude, isiel si svojou cestou - cestou s Light. Po precitani Before the Storm ma este viac utvrdilo, ze chce naozaj dobre nie len svojim ludom, ale ak to bude v jeho silach, aj ostanym frakciam Azerothu. Jeho motivacie boli vzdy cestne a verim, ze nas nikdy nesklame.

Argox 10.08.2018 02:16

Možných kandidátů je víc než dost, ale vždycky mi přišel jako nejlepší vůdce Thrall. Zaprvé má velice dobrou backstory a to, že vyrostl v zajetí a byl ovlivněn lidmi, má určitě podíl na jeho vůdcovských schopnostech. Dokázal Hordě nalézt nový domov v Durotaru. Vždy se snaží skrze diplomacii zabránit krveprolití, ale když není jiné východisko a jeho lid je v ohrožení dokáže se s nepřítelem vypořádat vojenskou cestou. Když jsou elementy na začátku Cataclysmu neklidné, tak se vzdá moci v podobě postu náčelníka, aby mohl záležitost prošetřit, myslím, že ne každý by se vzdal, tak mocné pozice. A nakonec v Legion se vzdá Doomhammeru, protože usoudí, že v cizích rukou bude prospěšnější proti Legii. Opět málokdo, by se dokázal vzdát mocné zbraně kvůli vyššímu cíli. Dalo by se vypsat x dalších situací, kdy se Thrall zachoval jako správný vůdce. V jeho postavě se kombinuje moudrost a síla a právě proto jsem ho vybral jako svého nejoblíbenějšího.

Rdy 10.08.2018 00:11

U mňa bol a aj je najoblubenéjší vodca .....THRALL...je to proste jeden z top postáv hry..proste mal v sebe všetko ,čo jeden vodca Hordy mal mať...stotožnuje všetko čo samotná Horda je a znamená! a každý jeden ho proste miloval...mohol by som o ňom s čistým svedomím písať aspon 2 A4-ky ,ale radšej to nechám na posúdenie tým,ktorí vedia čo mám na mysli

ItheSlave 09.08.2018 22:08

V momentální situaci dost zvláštní ale Sylvanas. A je to právě to co v poslední době předvedla co z ní udělalo tak super charakter. Já s ní nesouhlasím a doufám že ji horda svrhne ale přeci jenom svou roli hraje velice dobře. Hodně lidí si myslí, že její taktika nedává smysl, že dělá stupidní kroky ale byli to ty stupidní kroky co dali hordě celý Kalimdor a možnost získat ještě mnohem víc během BfA. Vážím si Sylvanas né proto, že bych stál na její straně, vážím si jí právě proto, že stojím proti ní.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet