Spekulace: kdy vyjde pre-patch k Battle for Azeroth?

  pre-patch    Battle for Azeroth   

Do začátku Battle for Azeroth máme už jen necelé dva měsíce a spousta hráčů spekuluje, kdy asi tak udeří pre-patch k novému datadisku. Zatím sice nemáme nic oficiálního, ale v betě se právě něco děje a to by nám mohlo napovědět. Spousta lidí si myslí, že pre-patch přijde 17. července.

 

Legion pre-patch v roce 2016 přišel 19. července a samotný datadisk byl vypuštěn 30. srpna. Je tedy možné, že pre-patch by mohl přijít i 3., 10. nebo tedy 17. července, pokud to budeme brát podle předchozího datadisku.

 

Hráči se však shodují na 17. červenci (pro nás 18. července) a to z několika důvodů:

  • Na PTR zrovna probíhá event War of the Thorns, který začal 19. června a končí 17. července. Tento event by měl vést až k vypálení Teldrassilu

  • Datamining navíc ukazuje, že další verze eventu na PTR míří k datu 26. června jako startovací datum pro event. Možná se tedy dočkáme nějakého pokračování quest linie mezi Aliancí a Hordou.
  • Arena Summer Finals se koná 14. a 15. června. A bylo by divné, kdyby nové PvP změny vyšly před začátkem velkého finále, takže to vypadá, že pre-patch přijde až po něm.

  • Mage Tower ještě stále není otevřená permanentně, tak jak Blizzard prohlásil a hráči by měli mít alespoň měsíc čas na to ji dokončit.

  • A v neposlední řadě se v předchozích dnech se stahovala velká aktualizace do WoW.

 

Co myslíte? Kdy pre-patch přijde? Dle mého to bude maximálně měsíc před začátkem datadisku, aby hráči měli čas dodělat Mage Tower. A navíc to bude středa, jelikož je vždy reset serverů.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Šamanpaňské 01.07.2018 11:06

Battle for lordareon nebude součástí pre-patche, nevíte ?

Praotectrekkie 24.06.2018 00:42

Zrovna jsem zjistil, že event War of the Thorns se objevil i přímo na betě. Zítra ho vyzkouším, jestli see shoduje s tím z PTR, abych případně nemusel mít na disku tři verze wowka.

Praotectrekkie 29.06.2018 22:03

A teď už to zase nejde, Teldrassil je opět po vypálení jako na začátku bety (nebo ještě v alfě). Pokud se v betě chcete dostat do Darnassu - třeba i přes Dalaran - musíte požádat Zidormi v Darshoru o přesun do minulosti.

Martins911 23.06.2018 12:58

Nejlépe co nejpozději vždyť pak není moc co dělat

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet