Spuštění Shadowlands odloženo, pre-patch vyjde 14. října

  Shadowlands    Launch    pre-patch   

Přestože Blizzard již datum vydání Shadowlands oznámil, rozhodla se herní společnost samotný launch o něco posunout. John Hight, výkonný producent pro World of Warcraft, vydal k celému rozhodnutí následující vyjádření:

Blizzard zdroj

 

Drahá WoW komunito,

 

Tímto vám chci pouze dopředu říci, že jsme o nějaký čas nuceni odložit spuštění Shadowlands. Stále vybíráme nové datum, ale v prvé řadě jsme cítili, že je záhodno vám tuto změnu oznámit, jak nejdříve je to možné. Nemusíte se však bát, ke spuštění Shadowlands dojde do konce tohoto roku. Pro celý tým to bylo velmi těžké rozhodnutí, ačkoli se nemůžeme dočkat toho, až si celý datadisk zahrajete. Nakonec jsme usoudili, že se jedná o rozhodnutí správné nejen pro celou hru, ale i pro vás, hráče.

 

Během posledních měsíců, kdy probíhalo testování, jsme učinili výrazný posun v implementování a dolaďování hlavních prvků, které se Shadowlands přijdou. Zrovna se nacházíme v bodě, kdy bychom zóny, kampaně, questy a celkový příběh vydat mohli. Obzvláště jsme nadšení z Covenantů, jež se staly jakýmsi srdcem celého datadisku, a bylo velmi zajímavé sledovat, jak se z Torghastu stal zcela nový a zábavný koncept, převážně díky vašim poznámkám.

 

Nicméně navzdory tomu, že vše do sebe začlo hezky zapadat, a i přesto, že jsme reagovali na vaši zpětnou vazbu, vyplynulo, že budeme potřebovat více časů na doladění a balancování některých částí, které stále mají své mouchy — jedná se především o endgame content. Shadowlands se však stala jednou z nejvíce složitých expanzí, kterou jsme kdy vytvořili, a i přes veškerý posun celému týmu v tomto směru vše zkomplikovala povinná práce z domova.

 

Blizzard si potrpí na kvalitu. Věříme, že Shadowlands bude velmi speciálním datadiskem, přičemž jsme stejnou odezvu slyšeli i od mnoha z vás. Proto potřebujeme tento čas navíc, abychom Shadowlands dovedli k dokonalosti, a celý datadisk dostál svému plnému potenciálu.

 

Mezitím můžeme oznámit, že Shadowlands pre-patch spustíme 13. října (14. říjen pro Evropu - pozn. red.). Pre-patch poskytuje podpůrnou půdu celé expanzi a zahrnuje předělaný systém levelování, Exile’s Reach jakožto nový hráčský zážitek a celou novou řadu možností úpravy vzhledu vašich postav. V okamžiku, kdy se posuneme o něco blíže ke spuštění Shadowlands, povoláme vás k obraně Azerothu před Pohromou během našeho pre-launch eventu.

 

Děkujeme vám za nepřetržitou podporu, nadšení a zpětnou vazbu během toho, co se blížíme do cíle.

 

Uvidíme se zanedlouho v Shadowlands.

 

John Hight, výkonný producent pro World of Warcraft

 

Překvapuje vás takovéto rozhodnutí, nebo jste čekali, že se vydání Shadowlands posune? Máte zatím ve hře co dělat, nebo už zoufale čekáte na pre-patch?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kritik 02.10.2020 03:59

Njn musim uznat ze jsem nemel pravdu kdyz jsem tomu fakt neveril ze by fakt odlozili start datadisku, to se jeste nikdy v historii nestalo az ted ...

Aspon ze mame datum prepatche to je dobra zprava.

Ale co me na tom zneklidnuje je ze nemame nove datum, pri tom co se vsechno deje, nejen covid, ale budou prezidenstke volby v USA, hrozi tam chaos az skoro valka, tak jen aby si nenasli dalsi vymluvu proc to odlozit jeste dal, pro dukaz ze do toho blizzard plete politiku nemusime chodit daleko, co na tom ze zbytek sveta to nezajima ...aspon wow hrace urcite ne co delaj streleny amici

Ted to urcite odlozili z jinych duvodu, proste to neni hotovy, ale ja bych treba nerad vydani tesne pre Vanoci, to pak proste clovek nema klid na hrani, porad nekdo s necim otravuje.

Ale snad se to cely nezvrhne v to ze to nevydaj ani v roce 2020, ja to vidim i tak ze kazda dalsi minuta stravena v BFA je uplna ztrata casu ...

Bellatrix 02.10.2020 13:29

Však tě nikdo nenutí hrát BfA ani tě nikdo nenutí hrát Shadowlands hned od dne launche, pokud ho vydají v dobu, která je pro tebe nevýhodná Já bych žádný datadisk hned od launche v životě nehrála. To je utrpení, které bych neabsolvovala, ani kdyby za hraní platili oni mně.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Throx 02.10.2020 13:54

@Bellatrix ale ne kazdy to ma tak ze by nehral hnes od lunche, ja napriklad mam partiu kamosov u dlhe roky a my vyslovene prahneme po lunchi a co najrychlejsie doexpit a pitim zacat farmit mounty Boe a material na profese a vsetko predavat ze zacatku kym to ma astronomicku cenu a potom.nasledujuce roky hrat wow zdarma a kupovat si zdarma hry od blizzardu a rare veci z black marketu , najlepsie sa goldy zarabaly vzdy na Lunch datadisku a po nejakom case ked to upadne gols farma tak si vyexpit novu postavy hrat prejst ai pribeh a zacat farmit gear a ostatne veci 😀

Antispam 03.10.2020 22:47

Lopata, hneď prvý datadisk mal preložený release

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet