Šťastné a veselé Vánoce 2012

http://media.wowfan.cz/uploaded/Vanoce2012

A je tu opět den, který by se měl pokládat za nejpohodovější a nejklidnější. Většina z vás tento den bude trávit s rodinou. Je úplně jedno jakým způsobem. Někdo preferuje válení se u televize a sledováním pohádek, pojídám cukroví. Jiní zase procházkou, případně půlnoční mší. Jedno je ale zcela jasné. Dnes byste se měli alespoň na chvilku zastavit, odpoutat se od všedních starostí a užít si zaslouženého volna a pohody.

Za celou redakci vám všem přeji krásné prožití vánočních svátků, hodně dárečků, pohodu, zdraví a silné nervy před talíři, které jsou jistě plné jídla a dobrot. Hodně štěstí nejen při hraní vašich oblíbených her, ale i ve vašich životech, které jsou důležitější, než naše společná zábava.


A jelikož vás všechny milujeme a vážíme si vás, máme pro vás připravenou malou soutěž, která potrvá jen dnes. Bude zaměřena na lore a historii hry. Veškeré informace se dají vyhledat na našem webu. Hrajeme o digitální klíč Mists of Pandaria.
  1. Jak pojmenovali Durotan a Draka své dítě?
  2. Jak se jmenují děti Vereesy Windrunner a Rhonina?
  3. Kdo považuje Variana Wrynna za svého šampióna?
  4. Kolik má Anduin Wrynn let?
  5. Napište nám současná jména členů Council of Three Hammer.
  6. Titul Thunder King patří jednomu z Mogu císařů. Jaké je jeho jméno?
  7. Jak se jmenuje vládce kmenu Zandalari?
  8. Jaké má jméno luk Haldurona Brightwinga?
  9. BONUS: Jaká je oblíbená postava našeho redaktora Mordecaye?
Své odpovědi můžete zasílat na e-mail soutez@wowfan.cz. Jako předmět uveďte [Stedry Den]. Do e-mailu nezapomeňte uvést svou přezdívku na webu nebo fóru a samozřejmě odpovědi. Čas máte do 24. 12. 2012 23:59, kdy soutěž ukončíme a během dvou dnů kontaktujeme výherce.


Naposledy upravil/a Mordecay 24.12.2012 v 10:00:45.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Anstriber 24.12.2012 09:52

když si vzpomenu že se budu muset naučit kupu věci do školy,udělat ročníkovku, a dopsat test z matiky tak už mám po vánocich tědka:P

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet