Teorie o smrti Lich Kinga

Pozn.: článek je složen z teorií a obsahuje spoilery. Četli jste knihu Arthas: Rise of the Lich King (nyní už jen RotLK)? Pokud ne, nevadí, pokud ano, čtěte dál.
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ
Jenže ve WotLK to tak nebylo. Dokazuje to i video, kde se Arthas ptá otce, jestli už to skončilo. Jenže co když Arthas lže? [video]OWkE6N_RG1M&feature=grec_index&videos=S5D9JA2litA[/video] Teď si možná řeknete, že duch Uthera v Halls of Reflection tvrdí, že Arthasovo tělo stále ovládá Ner´zhul. Jak to ale může vědět? Jeho duše je uzavřená ve Frostmournu (Mrazivém smutku) a uvolnila se snad jen v Halls of Reflection. Sice byl svědkem toho, jak do jeho těla vstupuje Ner´zhul, ale do hlavy mu nevidí, tudíž nemohl vidět ten sen. Možná to Blizzard před námi skrývá a teď se nám směje. Ale je tu další protiargument. Arthasovo tělo mluví hlasem Lich Kinga a dokonce mu svítí oči. Ale i proto mám vysvětlení. On stále byl Lich King, ale pouze on sám, bez Ner´zhula. Možná si několik z Vás řeklo, že poté je Ner´zhul mrtev. Myslím, že ne. Když si někdo nasadí jeho zbroj, přesune se do něj jen esence (část duše) Ner´zhula, ale zbytek zůstane stále ve zbroji. A vždycky, když zabijeme Ner´zhula v těle dotyčné osoby, zničíme část duše. Budeme tedy muset zabíjet Ner´zhula do doby, než zničíme všechny esence…upřímně je podle mne jedno, jestli Ner´zhulova esence zemře ve snu nebo v realitě. Jediný rozdíl je snad v tom, že když zemře ve snu, oklamaná osoba bude žít dál, ale pokud zemře v reálu, zemřou oba. Ale je tu další otázka: Co bude se Scourge (Pohromou)?

Naposledy upravil/a Sajn 29.07.2010 v 14:28:29.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Anstriber 28.07.2010 21:23

Ježíš prostě je arthas už jen v historii stejně to bylo jasne že ho nechají padnout

Sajn 28.07.2010 18:17

Byl jím ovládaný jen na půl, proto nemohl ovlivnit to, co se děje. Ale když si nasadil korunu, ovládal ho už naplno

johnar 28.07.2010 18:13

Tohle nema cenu rozebírat... blizzard ma totiž dost velkou fantazii tak to muže být nakonec úplně jinak... Ale já se chcu zeptat, jak to bylo z Arthasem?? Jak si vzal ledový smutek byl úplně ovládaný Lich Kingem, nebo si uvědomoval, že jedná špatně, ale nemohl tomu zabranit, nebo mu Ner´zhul šeptal tak dlouho svůj nazor, že on ho považoval za svůj, a proto správný...Díky za jakoukoli reakci.

glararan 28.07.2010 18:02

Podle mě už se neobjeví čeká nás dost Datadisků ... už jen 3 s CC 4 každej bude po 5levelech Blizzard nechce jít přez 100 lvl .. co si budeme povídat Lich Kinga ovládá Bolvar

Sajn 28.07.2010 18:01

No nevím ale hodně o něm zůstalo skryto a já si prostě nemohl pomoct a tak jsem to odhalil i ostatním

Adamal 28.07.2010 18:00

Blizzard už prostě Lich Kinga vyautoval. Nemohli to ukončit líp. Možná se ještě Lich King objeví, ale podle mě jako spojenec proti Deathwingovi nebo Plamenný legii. Už to prosím fakt nerozebírejte...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet