The Burning Crusade slaví 10 let!

  The Burning Crusade    výročí    nostalgie   

Dnes je to přesně deset let od okamžiku, kdy byl na evropské servery nahrán první datadisk World of Warcraft: The Burning Crusade! 15. leden 2007 se tak zapsal jako den, na který se vzpomíná dodnes!

 

Někteří z nás si tuto událost pamatují, jako kdyby to bylo včera. Spousta hráčů pospíchala vstříc novým dobrodružstvím, jež na ně čekala na nové planetě – Outlandu. Kromě ní rozšíření samozřejmě obsahovalo i velké množství novinek.

rhnmvoa375728q6_1484492519.jpg
Vzpomínáte si ještě na přihlašovací obrazovku?

 

Pokud si nevzpomenete na ty největší, tak zmíníme některé z nich:

  • Dvě nové rasy – draenei a blood elf.
  • Maximální úroveň byla zvýšena na 70. úroveň.
  • Kompletně nová planeta Outland.
  • Nový battleground Eye of the Storm.
  • Nový systém PvP arén.
  • Nové dungeony a raidy, včetně legendárního The Black Temple nebo posledního raidu Sunwell Plateau.
  • Looking for Group funkce.
  • Létající mountové.
  • A mnohé další!

 

Oficiální World of Warcraft: The Burning Crusade trailer

 

 

Společně s vydáním, zcela pochopitelně, nastalo i několik menších problémů. Jeden z nich byl třeba ten, že evropští hráči nemohli zaregistrovat svůj kód ze sběratelské edice a získat tak exkluzivní herní odměnu v podobě item #25535. Pokud ovšem hráč dokázal aktivovat sběratelskou edici přes zákaznickou podporu nebo po vydané opravě, získal tak ještě jednoho peta – item #30360. Lurky se ve hře již nikdy neukázal a zůstává tak pouze několika vyvoleným, kteří měli možnost si zakoupit sběratelskou edici datadisku The Burning Crusade.

1v9lj76d50qgc28_1484494291.jpg

 

Hráli jste The Burning Crusade? Pokud ano, dejte nám vědět, co se vám na datadisku líbilo nejvíce! Já osobně například zbožňoval Zul’Aman a Nagrand!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Anketa

Hráli jste The Burning Crusade na oficiálních serverech?



djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 1114 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

freetry 05.05.2023 22:51

Bryant Ranch Prepack Cardinal Health Caremark LLC Century Pharmaceuticals Inc <a href=https://buycialis.pics>buy cialis usa</a>

cerberos 15.01.2017 23:24

Nej a nejlepší z datadisků....ta nostalgie ah bože!

HonkL 15.01.2017 20:32

Hodně libové byli aji sountracky

Darklifer 15.01.2017 18:38

Já bych spíš zmínil, že oběma frakcím bylo zpřístupněno povolání z opačné - to je asi největší změna, kterou si mnoho hráčů už neuvědomuje.

Lockdaar 15.01.2017 18:25

Mě asi nejvíc uchvátilo, když jsem tenkrát vstoupil poprvý do Hellfire Peninsula, neskutečně se mi líbíla ta obloha a celá ta zona. Hodně velký množství zážitků mám taky z Shadowmoon Valley a s tou její frakcí Netherwing - od samotných prequestů až po ten velký závod na dracích, kdy jsem tuhle poslední část dělal tenkrát 2 lidem z guildy za jejich postavy, jelikož se jim ten závod nedařilo dokončit, byl to tenkrát trochu oříšek Na progressování Karazhanu, ZA nebo Gruuls Lair s guildou vzpomínám, jako kdyby to nebylo tak dávno a ono už to má nějakejch 10 let takovýhle zážitky asi u něčeho jinýho krom WoW nepoznáte

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet