Tomb of Sargeras - Mythic - Exorsus „zpomaluje“

  Tomb of Sargeras    Mythic    Exorsus   

Je tady další víkend, což znamená, že mnoho guild bude odpočívat a čerpat síly na další týden. Není toho až tak moc, co se událo, ale přeci jen je stále zajímavé sledovat, jak guildy proplouvají progressem.

 

Alpha, nejlepší čínská guilda, stále každý den streamuje na Twitch.TV svůj progress posledního bosse instance. Dle posledních informací, které máme k dispozici, se guilda dostala do druhé fáze. Jde o celkem dobrý pokrok, pokud vezmeme v úvahu, že Kil’jaeden nebyl od prvního dne progressu úplně odladěný.

 


Ruská guilda Exorsus dnes na Twitteru uvedla, že musí upravit dobu, kdy budou raidovat. Důvodem není nic jiného než povinnosti, které mají hráči mimo hru. Guilda se tak mírně stáhne, hlavně v pracovních dnech. To nahrává do karet hlavně guildám Method a Alpha, které zatím vytrvale raidují každý den.

 

 

Nezapomeňte, že novinky z progressu můžete sledovat i na našem Discord kanále #wow-tos-progress. Na našem Blizzfan.cz Discordu naleznete přehled prvních světových zabití a také informace o progressu z „neoficiálně“ českého serveru – Drak'thulu.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Vatt'ghern 16.07.2017 17:36

Kiljaeden dole guildou Method

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet