Tranquillien

Historie

TranquillienTranquillien byl během 3. Války obydlený Krvavými elfy, v té době ještě Vysokými elfy, ti bohužel se museli stáhnout k Silvermoonu, protože nedokázali déle zadržet jednotky Pohromy, a tak Tranquillien osiřel. Nedávno se skupina Opuštěných a Krvavých elfů rozhodla převzít toto město zpět a využít jej jako hlavní sídlo jejich operací proti Pohromě v Ghostlands.

Vybavení a služby

Tranquillien není velké město a nemá moc možností, kde byste utratili své zlaťáky. Nenajdete zde žádného trenéra povolání a pouze jednoho trenéra profese. Město je cestou rozděleno na 2 strany. Na jedné se nachází Innkeeper Kalarin, poštovní schránka, cooking trenér a nemrtvý, který prodává zásoby pro blacksmithing. Za zmínku také stojí quartermaster Provisioner Vredigar, který vám může nabídnout opravdové vzácnosti, máte-li reputaci s Tranquillien exalted. Jestli vlastníte twinka na 19lvl, pak je pro vás nutností mít s Tranquillien vysokou reputaci. Na druhé straně města se nachází flight master a pár quest giverů. Vůdkyně Tranquillienu

Spojenectví a členové

Občané Tranquillienu jsou Krvavý elfové a Opuštění. Velení zde mají na starost dvě osoby a to elfka Dame Auriferous a nemrtvý High Executor Mavren a jejich dva hlavní pomocníci Advisor Valwyn a Deathstalker Maltendis. Hlavní spojenci Tranquillien jsou Silvermoon a Undercity, které ho finančně a vojensky podporují. Tranquillien je sice jenom jedno město, ale vzhledem k tomu, že je to hlavní místo, pro všechny Farstridery (Skupina elitních ochránců z řad Krvavých elfů) v Ghostlands, tak se počítá jako celá frakce, neboť pod jeho velením jsou vesnice Sanctum of the Sun a Farstrider Enclave.

Způsob boje

FarstridersJednotky Tranqullienu bojují převážně s Pohromou a Lesními trolly. Vojsko se skládá převážně z cvičených Farstriderů, kteří se pohybují ve skupinkách 3 - 5 osob. Na nepřítele útočí zezadu, ze stromů, nebo zpoza kamene. Pohybují se v shluku, dokavaď velitel nedá signál. Pak svůj cíl obklíčí, kouzly ho nechají přirůst k zemi a šípy ho zastřelí, tuto taktiku dobře využívají proti hloupým členům Pohromy. Farstrideři se pohybují rychle, a jejich pravidlo zní, že správného Farstridera nikdo za celý boj nemá vidět.

Věci za reputaci

Friendly
Volunteer's Greaves Tranquillien Flamberge Bogwalker Boots Apprentice Boots
Honored
Tranquillien Defender's Girdle Batskin Belt Apothecary's Waistband
Revered
Suncrown Hauberk Deathstalker's Vest Apothecary's Robe
Exalted
Tranquillien Champion's Cloak



Naposledy upravil/a Wrent 27.09.2011 v 12:17:22.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sirena 23.03.2010 16:18

To je zvlášt Silvermoon a zvlášt Tranquillien?

Alyxx 25.12.2009 14:25

No to se teda opravdu vyplatí dělat tu repku

Sp!ker 24.12.2009 09:16

To GAME: Já vlastním tebe takže asi jo, vlastním gaye!

NULL 24.12.2009 02:47

jsem rád že někdo napsal článek k tomuhle městu, Tranquillien mám rád, ale ta část o Farstriderech byla dost idiotská, když už tak jsou to rangeři nebo hraničáři po česku, ale Farstriders je urozený rod krvavých elfů, takže mluvit o jejich taktice atp vypadá dost zvláštně...sem tam nic moc slovosled ale není to špatný

Crocowil 22.12.2009 16:05

Jinak, dalo by se tam aspon ukazat ty qesty, urco jsou tam daily na tu repku tak aspon ty, abysme byli v obraze.

Nekros 21.12.2009 19:51

Mno jo, Silvermoon city a Tranquillien.... Tamější questy znám nejlíp, protože za blood elfy hraju nejvíc. Doufám, že v Cataclysmu nebo později, jak budou ty změny země podle fáze postupu postavy, tak že Tranquillien vypráská Pohromu z Ghostlands a celej Eversong forest bude stejně nádhernej jako jeho severní část ^.^ (když nepočítám Amani trolly D )

Nekros 21.12.2009 19:37

a co je to ten blazen?

Nekros 21.12.2009 19:37

2Neltharion dobré se řekne good, god znamená bůh
2Hawk sk věci za repku sem ještě přidám, ale jak se dělají q sem za každou classu a každej spec rozepisovat nebudu.

GAME 21.12.2009 18:25

To Hawk sk: Twink je postava, která se vyexpí převážně na 19,29,39,49 atd.. level. Na takovém levelu se nechává protože je v BG pro ten a určitý level nejsilnější (BG pro 10-19,20-29,30-39...)a vtip je v tom, že této postavě pořídíš nejsilnější equip a enchanty, které může na tom levelu nosit a pak to kosíš v BG jako blázen a seš strašně silnej (např.: twink má 1500 HP a normální obyč hráč v BG má třeba 600).

BG - Battleground (místo pro PvP).
PvP - Player vs. Player (boj hráče s hráčem).
HP - Hit Point (tvoje zdraví).
Level - Úroveň Tvé postavy ve hře.
Equip - Vybavení Tvé postavy.
Enchahnt - Očarování některého vybavení Tvé postavy (zvýší sílu a účinost).

Doufám, že už víš o čem je řeč.. :-)

GAME 21.12.2009 18:12

Jestli vlastnite mladeho gaye na 19 lvl, pak je .......

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet