Vanessa VanCleef

  vanessa vancleef    vancleef    vanessa   

Vanessa VanCleef se narodila vůdci Defias Brotherhood, Edwinu VanCleefovi, a jediní lidé, kteří věděli o její existenci, byli Theodore a Verna Furlbrowovi. Několik let před Deathwingovým vynořením z hlubin Maelstromu malá Vanessa ze stínů sledovala, jak byl její otec zabit dobrodruhy v Deadmines na rozkaz Gryana Stoutmantle. Odešla z Deadmines a dostala se do domu manželů Saldeanových, kteří se rozhodli, že ji adoptují. Dali jí jméno Hope, naděje, avšak její pravou identitu neznali.

Hope Saldean

 

V určitém okamžiku se Vanessa začala starat o chudé a nemocné a dostala se do města Sentinel Hill. Tajně však začala plánovat znovuzrození Defias Brotherhood. Věděla ovšem, že manželé Furlbrowovi by poznali její obličej, protože ji viděli jako malou, a tak zařídila jejich vraždu, aby pár neohrozil její plány. Zařídila si pomoc různých bytostí, ogra Glubtoka nebo goblina Helixe Gearbreakera, a zařídila útok gnollů na Sentinel Hill, aby mohla osvobodit worgena Ripsnarla.

Vanessa a spol.

 

Když jí došlo, že útoky gnollů jsou neefektivní, začala u bezdomovců Westfallu s anti-stormwindskou propagandou. Vanessa osobně dala projev dočasným obyvatelům Moonbrooku.

 

Odhalení a porážka

Plukovník Horatio Laine odhalil, že osoba, která zavraždila Furlbrowovy, byla právě Vanessa. Mezitím se ovšem Vanessa sama odhalila maršálovi Gryanovi Stoutmantle a zahájila útok na Sentinel Hill, který byl úspěšný, a Sentinel Hill shořel.

Síly Stormwindu poté zaútočily na Deadmines a Vanessu porazily.

 

Legion

Vanessa předstírala svou smrt a poté, co hráč hrající za rogue dostal své místo v Council of Shadows, se objevila v Hall of Shadows, kde uspala ostatní členy rady a dala se do boje s dobrodruhem. Byla však poražena a dostala na výběr: služba organizaci Uncrowned, nebo smrt.

Černovlasá vražedkyně si vybrala to první.

 

 

Kde se nachází: Deadmines (Heroic verze), Hall of Shadows (Legion)

Stav: živá

Organizace: Defias Brotherhood (dříve), Uncrowned (nyní)

Pohlaví: žena

Rasa: člověk

Povolání: rogue


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

freetry 07.05.2023 22:11

Because of its slow, even, and compatible effect it is mostly used during steroid treatments which last for several months <a href=http://cialiss.cfd>cialis 5mg best price</a>

Vallaska_Roue 21.07.2020 18:26

Článek hezký. Jinak nevím proč, ale Defias brotherhood mi bylo vždycky strašně nesympatické, byť Edwin měl důvod k nenávisti, tak to neomlouvalo prostředky kterými chtěl pomsty dosáhnout. Takovej Jánošík, kterej ale bral i chudým.
To mi víc byli sympatičtí grázlové ze Syndicátu. Ti si aspoň na nic nehráli a neschovávali svoje kriminální aktivity za vyšší a ušlechtilejší cíle.

Bellatrix 21.07.2020 19:18

Přijde mi, že Edwin měl na začátku relativně rozumnou a snad i spravedlivou ideu, ale pak mu zachutnalo být gauner. Taky podle toho dopadl.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Batole 21.07.2020 01:03

Tento styl článků si pamatuji ještě z dob, kdy byl wowfan pod tiscali, nebo jak to tehdy bylo. Byl jsem malý capart a bylo to fajn počtení.

Bellatrix 21.07.2020 19:16

Sakra, to už je doba. Strašný, jak ten čas letí.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Lethal 20.07.2020 09:52

Vďaka za takéto články! Kedysi som viacmenej zbieral info o postavách z tejto stránky(sekcie).

kuchta 20.07.2020 17:30

A ja sa pripájam Wowfan som začal sledovať práve kôli týmto článkom tak dúfam že v tom budeš pokračovať. Za mňa veľký palec hore :-)

Bellatrix 20.07.2020 20:46

Děkujeme za zpětnou vazbu Já jsem taky kolegovi říkala, že bude určitě moc fajn, když se zaměří právě na články o hrdinech, potažmo záporácích WoW, protože ty byly vždycky hodně oblíbené. Akorát doteď nikdo delší dobu neměl čas/chuť je psát.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Filias 24.07.2020 15:04

Děkujeme moc! Já se taky na Wowfan dostal přes příběhy postav a taky mě to bavilo, ale je fakt že už je nikdo dlouho nedělal.

Filias 24.07.2020 15:04

@kuchta Děkuju

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet