Void Elf

  Alleria    Alliance    Void   

Historie

Původ Void elfů je jakýmsi průsečíkem příběhu Allerie Windrunner a malou skupinkou Blood elfů. Vše začalo, když se Alleria a Turalyon ztratili v útrobách Twisting Nether během Druhé Války. Zatímco se oba přidali k Army of the Light a Turalyon přijal Světlo za součást své samotné existence, Alleria po jedné ze svých nadcházejících zkušeností tíhla trochu jinam. 

 

Během pobytu na jednom ze zničených světů Legie se Alleria setkala se silou Voidu, která proti ní byla použita. Avšak Alleria jí byla naopak zaujatá. Když se domáhala vědomostí ohledně této síly od svých bratrů z Army of the Light, setkala se vždy akorát s pohrdavými pohledy v jejich tvářích. V její dychtivosti po těchto vědomostech začala pátrat po jistém etherealovi jménem Locus-Walker navzdory zákazu X'ery. Ačkoli tuto sílu začala postupně používat, stále si zachovávala svou mysl a doufala, že jí Locus-Walker pomůže v tréninku.

 

A osud tomu přál. Během jedné bitvy s Legií svou nově nabytou silou zachránila Turalyonovi život jenom proto, aby se následně stala vězněm Legie na planetě Niskara, kde se setkala i s uvězněným Locus-Walkerem. Dvojici se nakonec podařilo uprchnout a ethereal začal Allerii mentorovat v používání Voidu, především v tom, aby si vždy zachovávala vlastní hlavu. Alleria věřila, že nevyzpytatelná síla Voidu může být použita pro dobré účely bez ztráty vlastní mysli a podlehnutí šepotům. Locus-Walker jí vysvětlil, že zatímco Světlo vidí pouze jedinou možnost a pravdu a všechny ostatní pokládá za lži, Void to vidí obráceně - vidí více možností, přičemž všechny mohou být pravda. Za nějakou dobu se vrátila, jelikož cítila, že Turalyon je v nebezpečí. Díky svým silám Voidu mu opět zachránila život, ale X'era se ji rozhodla jako trest uvěznit a to i přes protesty Turalyona.

 

Mezitím se Blood elfové z Quel'thalasu zotavovali nejen z tažení Pohromy, ale i ze zrady svého prince Kael'thase. Po událostech Burning Crusade se našla skupina Blood elfů vedená magistrem Umbricem, která byla názoru, že by síla Voidu mohla být využita pro obranu Silvermoonu a Quel'thalasu, avšak narazili na odpor magistra Rommatha, který Umbrica a jeho elfy následně vyhostil. Ačkoli se Umbricovi nedařilo Void pořádně zkoumat, jednoho dne narazil na výzkum Dar'Khana Drathira (zrádce, díky kterému se onehdy Arthas dostal do Quel'thalasu), jenž se okrajově zabýval Voidem ještě mnoho let před Arthasovým příchodem. Umbric se se svými elfy nakonec dostal na svět zvaný Telogrus Rift, který byl prosetý energiemi Voidu.

 

Alleria se z vězení dostala v okamžiku havarování Xenedaru, když se azerothská vojska dostala na Argus. V dychtivosti po dalších znalostech se znovu, tentokrát na Argusu, setkala s Locus-Walkerem, který ji dále trénoval. V Mac-Aree ucítili přítomnost padlého Naaru L'ura, který se zmítal ve Void energiích, a který byl zároveň důvodem, proč se v oblasti usídlilo velké množství Locus-Walkerových druhů, kterými on sám opovrhoval.

 

Alleria nakonec pohltila sílu mocného void přízraku, a nakonec i samotné(ho) L'ury, v důsledku čehož byla schopna nabýt dle vlastního uvážení novou podobu - její tělo proseté void (stínovými) energiemi. Locus-Walker jí připomněl, že pokud si udrží vlastní mysl, síla Voidu bude jejím spojencem.

 

Po válce s Legií se Alleria konečně vrátila na Azeroth. Čekala ji však hrůzná zjištění - její lid byl vlivem událostí součástí Hordy. Přísahala si však, že Silvermoon přivede zpět do Aliance, navzdory tomu, co se stalo. A i navzdory tomu, že její sestra, Sylvanas, je nyní náčelnicí Hordy. Stejně jí to nedalo a chtěla navštívit Quel'thalas, svou dávnou domovinu, tak či onak. Lor'themar při Allerieně návštěve měl další hosty - Thallysru a její Nightborne. Alleria mu i přesto nabídla místo v Alianci, což razantně odmítl. Ačkoli cítila, že její lid zkrátka zůstane součástí Hordy, měla poslední přání - vidět Sluneční Studnu (Sunwell). Lor'themar ji navzdory Rommathovým protestům vyhověl. Rommath nevěřil Alleriiným nově nabytým silám, přičemž stačil zmínit zkušenost s Umbricem. Bohužel, Alleriena přítomnost pouze ke Studně přilákala zkažené etherealy. Ačkoli to nebylo úmyslné, Alleria byla, obzvláště na Rommathovu žádost, vykázána z Quel'thalasu.

 

Alleria odtamtud odešla však s dalšími vědomostmi. Díky Rommathově komentářům zjistila, že tu byli podobně smýšlející elfové - Umbric a jeho skupina, která se od té doby rozrostla. Díky svým silám je nakonec na Telogrus Rift vypátrala. Bohužel, udeřila stejná skupina etherealů, která napadla i Sluneční Studnu, a Umbrica s jeho elfy unesla. Alleria je nechtěla nechat na holičkách a začali na zpuštošeném světě pátrat. Etherealové chtěli elfy přetvořit na bytosti prosáklé Voidem, což se jim díky Allerii podařilo pouze částečně. Se smrtí etherealského vůdce byli Umbric a jeho elfové osvobozeni, avšak v náporu energií byli tito elfové s Voidem spjatí jako Alleria, včetně jejich podoby. Umbric uznal, že v Silvermoonu nesdílejí jejich pohled na věc a mají je za vyvrhele. S Allerií navázal spolupráci a oficiálně se pod jejím jménem tito elfové přidali k Alianci.

 

Raciální schopnosti

spell #255669 - Vaše ability a kouzla mají šanci vám poskytnout 5 % bonus k damage a healingu.

spell #255667 - Máte 50% slevu u Transmogrification a Void Storage služeb.

spell #255668 - Veškerý přijímaný Shadow damage je snížen o 1 %.

spell #255670 - Vaše casty (kouzlení) nejsou jakkoli zpomaleny přijímaným damagem (tzv. žádný spell casting delay - pozn. red.).

spell #256948 - Vypustíte před sebe rovným směrem stínovou trhlinu, která putuje do maximální vzdálenosti 40 yd. Pokud kouzlo znovu aktivujete, teleportujete se na místo, kde se trhlina nachází. Má však omezené trvání. Lze se teleportovat i během toho, co je trhlina v pohybu.

 

PovoláníVýsledek obrázku pro void elf crest

  • Warrior
  • Hunter
  • Rogue
  • Monk
  • Priest
  • Mage
  • Warlock

 

Známé postavy

 

Ostatní informace

  • Startovní lokace: Telogrus Rift
  • Mount: Voidstrider (stínem posetý jestřábí běžec)
  • Vládce: Alleria Windrunner / Magister Umbric
  • Hlavní město: Telogrus Rift
  • Jazyk(y): Thallasian, Common
  • Heritage Armor: Set item #156692

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sabimpatt 16.06.2023 06:56

<a href=https://tadalafi.buzz>generic 5mg cialis best price</a> Since the 1930 s, our P

Sabimpatt 14.06.2023 16:33

While drugs must prove themselves in clinical trials before they can be sold, there is no generally recognized process for evaluating genetic tests, many of which can be marketed by laboratories without FDA approval <a href=http://propeci.cfd>fincar finasteride online canada</a> A great way to treat an ear infection at home is to be sure to sleep without pressure on your ear

Ales_CZ 18.05.2018 09:11

Zvláštní to příběh a to, že Allerinina sestra je vůdcem hordy a postaví se proti sobě, to je opravdu komedie. No ale jináč je ta rasa pěkná

Heakler 18.05.2018 13:42

Člověk by čekal, že Alleria třeba zkolabuje ze zjištění, co se Sylvanas stalo.. Ne.. ona místo toho nemá problém proti ní okamžitě vyrazit bojovat..
Rasa zajímavá, ovšem populačně tak moc malá, že bych ji za hratelnou nikdy nepovažoval.. Pokud by se to fakt nestalo..

Ales_CZ 18.05.2018 13:59

@Heakler no, já Void elfy odemčený ještě nemám, převážně hraji za hordu, ale model postavy je fakt pěkný. Už mám odemčený jak nightborne, tak highmountain Taureny. Založil jsem si samozřejmě nightborne elfku, huntera, protože barva kůže je hodně podobná Sylvanas a hlavně mě se líbí i to tetování na postavě. Ještě bych chtěl podobný set, co Sylvanas nosí a byl bych šťastný. Akorát jsem za postavu ještě nehrál, ale jenom jsem ji zapl a nechal jsem si puštěný úvodní video (protože jsem strašně zvědavý), kde v podstatě říkají, že legie byla poražená a město osvobozeno. Tak doufám že s příchodem BfA, po splnění prvního úkolů, tak se tak i stane, město bude bez mobek a bude po vzoru ostatních měst. Pak se ze Suramaru stane v podstatě největší hlavní město nebo jedno z největších.

cerv255 18.05.2018 14:32

Tak oni celou dobu jedou na to, že značná část void elfů je původem Blood elf a proto jich může být víc než high elfů. Dle mého je tohle odůvodnění hovadina. Ale když to tak blizzard chce.

kastroll 18.05.2018 07:31

Tahle rasa je komedie všeho. Už jen třeba tím, že je to spojenec Light Drenei...

Akari 18.05.2018 21:53

Njn, lidi chtěli High Elfy, ale kdyby jim to dali, tak je ještě zjebou za to, že se jim opovážili dát jako rasu jen blood elfy s modrými oči.

Zug 18.05.2018 22:40

Prosím, jen né žádnou debatu na témě "High Elfové pro Alianci!". Pokud to v brzské budoucnosti uslyším ještě jednou, tak mi asi vybouchne hlava. Já mám rád Vznešené Elfy, mám rád modrý oči, ale čeho je moc, toho je příliš. Pokud chce někdo hrát za Quel'dorei, Horda na ně čeká.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet