Warcraft: Armies of Azeroth k dispozici

http://media.wowfan.cz/uploaded/Armies_Of_Azeroth
Nejdřív bych se rád představil, jsem novým redaktorem tady na WoWfanu, budu se snažit vydávat všechny možné, avšak zajímavé novinky, články a zajímavosti ze světa Warcraftu (jak jinak...). Tak snad se mnou budete spokojeni. A teď k věci. Warcraft: Armies of Azeroth je mód pro Starcraft 2, díky kterému si budete moci znovu zažít příběh legendárního třetího Warcraftu, později i datadisku Frozen Throne ve stejné grafické kvalitě, jakou má Starcraft 2. A kdo s tímto nápadem přišel? Velcí fanoušci Warcraftu z Ruska, zároveň vývojáři her, se po marném čekání na Warcraft 4 rozhodli, že vytvoří vlastní remake třetího dílu. A to také udělali. Nyní po roce a půl si můžeme sami otestovat jejich dosavadní výsledky. Jak? Stačí vlastnit, případně si stáhnout starter edition verzi jakéhokoliv Starcraftu 2. V menu hry si následně najedete na Arcade mode, kde zadáte WAA Turtle Rock, WAA Ogre Mound nebo WAA Twisted Meadows. A můžete hrát. No a co vlastně můžete na těchto dvou mapách vyzkoušet? K dispozici jsou základní jednotky, budovy a hrdinové Aliance a Hordy, kromě toho budete moci ve hře zahlédnout i vcelku dost neutrálních jednotek jako ogrů, murloků, lesních trolů atd. A dle jejich vyjádření se již brzy dočkáme také frakce nočních elfů a nemrtvé Pohromy.
Níže se můžete podívat na některé hotové modely.
Jak se vám projekt líbí? Zkusili jste si už zahrát? Na kterou misi nebo jednotku ze starého Warcraftu se nejvíce těšíte?

Naposledy upravil/a Bellatrix 07.03.2016 v 22:57:19.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Metiu 07.03.2016 23:22

Je to super, tá grafika, a netreba sa nejako učiť nový engin :-D Privítal by som aj nejaké porkačovanie s ich vlastných hláv. Smola, ale myslím že sa nedá spraviť samostatná kampaň v arcade, čo by bola vlastne ďalšia hra - mohli by spraviť wowko do starcraft módu :-D také neoficiálne W4 :-D Oddeliť jednotlivé rasy (samostatný trolovia od orkov alebo trpazlíci od ľudí). Ale to je len také želanie v mojej hlave :-D Česť ruskím fanúšikom, ktorý dali čosi takéto dokopi.

Khadgar 07.03.2016 22:30

Nádhera Škoda, že to nedaj dohromady s těma týpkama co dělají Azeroth Wars, bylo by fakt dobrý měnit dějiny v takhle propracovaným Azerothu

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet