WoD - nový vzhled Dark Portalu

http://media.wowfan.cz/uploaded/darkportal_news
Každého už jistě napadlo - jak vlastně bude ve Warlords of Draenor vypadal Temný portál, kterým se dostaneme na alternativní Draenor? Zde především stojí za to zmínit, že jako cesta do alternativní minulosti bude skutečně sloužit portál, kterým se až do současnosti procházelo na Outland. Ve WoD bude Temný portál v Blasted Lands ústit na Draenoru, zatímco průchod na "náš" Outland bude v Jeskyních času (Caverns of Time). A jak že tedy bude Temný portál nyní vypadat? Rozhodně velmi impozantně. V jeho okolí můžete vidět kousek lokace Tanaan Jungle, na jejímž okraji bude portál stát.
Při pohledu na obrázky mě napadlo, že by mohlo být zajímavé udělat si takovou vlastní menší cestu do minulosti a podívat se, jak se vzhled Temného portálu postupně měnil od Warcraftu, přes WoW Burning Crusade až do této podoby. Neboť tato impozantní stavba nás provázela příběhem již od samotného počátku... Takto vypadal Temný portál ve Warcraftu II (hra a cinematic). Podoba je zřejmá, jen je tento o dost roztomilejší. :)
V samotném WoW se Dark Portal neobjevil jen na svém stabilním stanovišti v Blasted Lands. Vidět jsme ho mohli i v instanci v Caverns of Time, Black Morass. Postava stojící před ním je samotný Prorok Medivh, který portál otevřel z azerothské strany a umožnil tak armádě orků vstoupit na náš svět.
Samozřejmě nesmím zapomenut na klasický Dark Portal, na který se svého času těšil každý hráč, až bude mít konečně příslušný level a bude jím moci projít do magického světa Outlandu. (Modrá verze je starší, zelená pak ta z Burning Crusade.)
A na závěr si mohou milovníci WoW fanartů užít překrásné vyobrazení Temného portálu, zobrazující jeho podobu na draenorské straně v době, kdy byl orky dostavěn. (Stavba portálu je popsána např. v knize Zrod Hordy.)
Líbí se vám nový vzhled portálu a jeho okolí? Nebo byste byli raději, kdyby se jeho herní podoba více přiblížila vyobrazení umělce na fanartu - se sochami a dalšími dodatečnými stavbami kolem?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Allnei 13.07.2014 20:14

Zeptej se v Blizzu Zatím je opravdu info takové, že WoD portál nahradí ten současný a současný bude v CoT. Ono je to z důvodu gameplay, protože hráčům by se nechtělo až do CoT za novým contentem.

mato6666663 13.07.2014 19:12

Ten odsek, kde sa hovorí, že portál do Draenoru sa bude nachádzať v Blasted Lands a portál do Outlandu bude v Caverns of Time - nemalo by to byť naopak? Kvôli logike, ideme predsa do minulosti, nie? Či som len zle porozumel? Neviem čo znamená náš Outland

seager 13.07.2014 18:51

Já právě v tom prvním komentáři myslel hlavně ty starší obrázky, u těch nových je to jasné. A už vůbec jsem to nemyslel jako kritiku, jen ujištění, jestli si to myslím správně:-)

seager 13.07.2014 18:47

A ty hodně starý jsou oba z Azerothu, když je porovnám vzhledově s tím, který je vidět v Black Morass? A nevíš, jestli tedy bude i nově postaven Azerothský portál, nějaký modernější pro potřeby Iron Hordy? :-)

Bellatrix 13.07.2014 15:01

Ten novej (první dva obrázky) je z draenorské strany. Tanaan Jungle, jak je tam napsaný. Co se týče těch starších obrázků, tak ten modrej je Azeroth, zelenej Outland. Ale je to tam spíš stejně jenom pro ilustraci.

Šéfredaktor WoWfan.cz

seager 13.07.2014 14:44

Je to moc pěkné. A portál Azerothu bude také vylepšen? Z článku není moc patrné, která stavba stojí na Azerothu a která na Outlandu (Draenoru). Přesněji si myslím, že první čtyři obrázky po nové podobě jsou z Azerothu a poslední dva jsou z druhé strany. A ta verze s tím hadem tam stojí pořád (akorát se zelenou září) a byla postavená po zbourání první verze, která je vidět výš, nebo ne?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet