Worgen mount

/pic/uploaded/worgenmount

Worgen mount

Už je to docela dávno, co jsme Vám představili mounty goblinů a všichni jsme netrpělivě čekali na zvířata, na kterých budou jezdit worgenové. Konečně jsme se dočkali... Worgeni totiž žádné mounty mít nebudou. Proč by zvíře mělo jezdit na zvířeti? Worgen získá na 20. levelu speciální schopnost (Running Wild), díky které skočí na všechny čtyři a poběží jako zvíře. To bude jeho mount. Nemělo by to znamenat, že by worgeni neuměli jezdit na ostatních mountech, ale žádného rasového mounta mít nebudou. Více již oficiálně od Blizzardu:
Zarhym zdroj

Running wild je vlastně nový rasový "mount" worgenů. Funkčně je tato schopnost totožná s jakýmkoli mountem. To znamené, že Worgeni nepřinesou žádného mounta do rasových skupin, kterého by Alianční rasy mohli získat. Tato schopnost se také hodně liší od Plainsrunning, které dříve bylo u taurenů (pozn. red.: Tato schopnost byla s patchem 1.1 odstraněna, nahrazovala také funkci mounta, avšak fungovala přece jen trochu jinak. Tauren totiž musel 10 sekund běžet, aby získal stejnou rychlost jako mount, a když například zastavil, dostal jakoby "dismount" a musel znovu startovat.). Rozhodně nemáme v plánu tuto schopnost jakkoli vracet. Navíc si myslíme, že Running Wild velice dobře sedí k povaze worgení rasy. Spíše než aby měli fyzického mounta, raději skočí na všechny čtyři a poběží takhle. Když budete hrát za worgena, určitě Vám to přijde opravdu skvělé.

Patch 4.0.1

Do etéru byla vypuštěna již druhá část patche 4.0.1 (tentokrát to dává dohromady "pouhých" 4.45GB), kterou si můžete předstáhnout pomocí Blizzard Background Downloaderu. Cataclysm se blíží!

Worgen Female

Na Betě již jde založit Worgen female. Takhle vypadají modely:
worgen female on beta worgen female on beta


Naposledy upravil/a Wrent 19.09.2010 v 13:52:10.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kobzol 19.09.2010 16:29

@ rio, tujik: Spekulace samozřejmě jsou a spekulují o druhém Listopadu

rio 19.09.2010 16:07

neviete presne kedy maju ten patch 4.0.1 spustit? pls

Niobé the Iron 19.09.2010 16:05

Worgenky úžasný, tleskám jim! A co se týče toho worgeního mounta, tak to vypadá idiotsky, a nemyslím si, že to moc dlouho vydrží...

bulljoker 19.09.2010 16:00

shaman2008
D a jak bude worgen lítat? bude na gryphonovy nebo mu daj abilitu taky aby mu narostli křídla a letel
určitě normál grypha btw. tyvole ty worgenky jsou hrozny

shaman2008 19.09.2010 15:40

D a jak bude worgen lítat? bude na gryphonovy nebo mu daj abilitu taky aby mu narostli křídla a letel

Ramses 19.09.2010 15:26

Honza4545
Tak jakeho mounta bys jim dal ty ? Vlka ? Undeada ? Psa ? já si myslim že je to dobrý tak jak to je.KRom toho k worgenům se žadný mount nehodí a kde se píše že každá rsa musí byt ve všem stejná wowku akorat prospěje když nějaká rasa bude mít něco co ostatní ne.
lol to je na nic tak proč tohle nenechaj taurenům když sou tak neco jako zviřata (bez uražky k taurum-naopak)

Radiaw 19.09.2010 15:17

Ondrec
ve filmu Všichni gilneaští se vzdají své kultury jen pro to, že je postihne worgenská nákaza a přestanou jezdit na tom, co je pro ně typické.. proč si vůbec potom stavěj obydlí ve svém gilneaském stylu někde v blasted lands nebo raven hill, když to jsou vlkodlaci..
Ve filmu no, vlastně ani v realu jsem to ještě neviděl. Kočár je stejně blbost, protože je to velký jak kráva, a Worgen v kočáru je něco přišernýho, stejně jako na mountovi (+nedava to smysl). V Human formě to beru. Jinak proč by všechny rasy museli bejt stejný? Ja jsem pro aby každa rasa a classa měla nějakou odlišnost, čím víc tim líp, protože pak si nevybíráš jen vzhled, ale další tunu možností jak hrát svou postavu ...

Andros 19.09.2010 15:13

ve filmu Všichni gilneaští se vzdají své kultury jen pro to, že je postihne worgenská nákaza a přestanou jezdit na tom, co je pro ně typické.. proč si vůbec potom stavěj obydlí ve svém gilneaském stylu někde v blasted lands nebo raven hill, když to jsou vlkodlaci..

Radiaw 19.09.2010 15:04

Ondrec
wall of text
Jsem teda v žádném filmu ještě neviděl vlkodlaky aby se vozili v kočárech, když už se člověk může proměnit na vlkodlaka tak by to mělo byt maximálně využitelný, má nějakou sílu a rychlost, tak proč by měl ještě na něčem jezdit? Koupím si akorát koně, kterého budu občas používat v Human formě.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet