WoW Classic – Naxxramas a patch 1.13.6

  naxxramas    naxxramas classic    naxxramas attunement   

Po několika predikcích od Nano, bývalého člena Nostalrius, se zdají býti založené na pravdě. Již koncem září prorokoval start Naxxramasu na začátek prosince a tak se také stalo. Ledová citadela prochází testováním na PTR zřejmě bez větších problémů a tak se Naxxu dočkáme již prvního prosince. Informoval o tom Kaivax na oficiálních fórech.

Kaviax zdroj

Testování Naxxramasu se pomalu blíží ke konci a WoW Classic verze 1.13.6 bude spuštěna 1. prosince 2020.

 

Naxxramas a invaze Pohromy budou na všech realmech otevřeny ve stejný čas: 3. prosince. Přesný čas oznámíme později, ale s dostatečným předstihem. Jakmile se odemkne nový obsah, hráči si budou moct splnit attunment do Naxxramasu. Stačí splnit požadavky, které vám zadá Archmage Angela Dosantos nacházející se v Light’s Hope Chapel.

 

Patch Notes nazeleznete zde, obsahují nové questy a opravy.

 

Jaké požadavky bude Angela Dosantos mít? Pokud budete chtít vstoupit do Naxxramasu, budete muset mít reputaci s Argent Dawn. Na Honored budete muset odevzdat 60 zlatých, 5 Arcane Crystal, 2 Nexus Crystal a 1 Righteous Orb. Na Revered jsou požadavky o něco nižší, 30 zlatých, 2 AC a 1 Nexus. Na Exalted stačí splnit quest a hned odevzdat, budete to mít bez práce a materiálů. Dobrou zprávou je, že tento úkol budete plnit pouze a jenom jednou.

 

Jak na reputaci a nutné materiály na Tier 3 sety jsme radili v tomto článku.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet