WoW Classic – Zul'Gurub se spustí 16. dubna

  Zul'Gurub    Classic    raid   

Dlouho očekávaný raid, trollí město uprostřed džunglí Stranglethorn Vale, bude otevřen ve čtvrtek 16. dubna 2020 jednu minutu po půlnoci. Společně se Zul'Gurubem budou spušteny i Stranglethorn Fishing Extravaganza a The Dragons of Nightmare. Informoval o tom na oficiálních fórech Blizzardu komunitní manažer Thyvene.

Thyvene zdroj

 

Zul’Gurub

Schované uprostřed džunglí Stranglethornu bylo objeveno starodávné trollí město. Máš ty a tvoje parta dobrodruhů na to ponořit se do tajemství ukrytých pod příkrovem džungle? Existuje jen jeden způsob, jak to zjistit! Zul'Gurub je instance pro 20 lidí na maximálním levelu a čeká na vás 120 předmětů. Vzhůru za dobrodružstvím!

 

Stranglethorn Fishing Extravaganza

Stranglethorn Fishing Extravaganza je zcela nový event při pobřeží Stranglethorn Vale. V brzkých ranních hodinách zamíří goblini do Ironforge a Orgrimmaru a dají všem rybářům na vědomí, že se koná turnaj v chytání ryb. A těm, kteří mají zájem, podají důležité informace. Až nadejde čas, Stranglethornem zazní výzva a vy budete moci nahodit udice!

 

The Dragons of Nightmare

Cosi zlého se děje ve Smaragdovém snu. Obrovští draci s blyštivými smaragdovými šupinami ze Zelené letky byli spatřeni, jak stráží portály u Velkých stromů. Tito noblesní draci se nyní chovají agresivně. Ten tam je mír, kterým je Ysera proslulá. Přiveď si spojence a vyzvi draky na souboj. Draci jsou impozantně silní a nebudou se rozpakovat zabít kohokoliv, kdo se jen přiblíží.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet