WoW Legion - Rybaření dostane svůj artefakt

http://media.wowfan.cz/uploaded/WoW-Legion
V Legion se mohou hráči těšit na artefakty v podobě zbraní. Každé povolání bude mít svůj artefakt, který bude hráč v průběhu hry vylepšovat a hýčkat si ho. Blizzard ovšem nemyslel pouze na zbraně, kterými budou hráči rozbíjet lebky nepřátel, ale také na relaxování u vody. Ano, přesně tak, World of Warcraft rybáři se mohou těšit na artefakt v podobě rybářského prutu.
Ve hře je momentálně 36 artefaktů. Každý artefakt bude obsahovat určitý bonus, který hráči nějakým způsobem pomůže. A co dostane prut? Například možnost chození po vodě, teleportování hráče k nejbližšímu výskytu ryb nebo proměnu hráče v rybu. Je nějaký další artefakt, který byste ve hře rádi viděli? Mělo by být podobných artefaktů více? Třeba i pro ostatní profese?

Naposledy upravil/a Bellatrix 07.02.2016 v 21:25:55.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Yapz 07.02.2016 19:13

Jeee pan Ellendway. Vrať se prosím do podcastů, bez tebe to nemá vtip ani šťávu. Hanzík+Jerryky a hlavně Ellendway se musí vrátit.

06.02.2016 18:54

orbitaak:ja bych pockal jak nakonec ty profese budou vypadat pak bych urcoval jak moc ty artefakty budou dulezity treba vrati perky jak byly v lich kingovy zavedeny jak herbalismus daval healing atd.. tak muzou klidne udelat ze 725 ti da o 25% rychlejsi craft 750 ti da daily cd na 20 hodin atd... podle me na to artefakt az tak moc neni potreba

orbitaak 06.02.2016 17:20

Beeda2004
orbitaakuplikace nebo spotreba materialu by podle me nebyl dobrej napad, nekomu to procne 10x na nejaky epicky itemy co se budou prodavat za pul mega a zbytecne to poskodi trh.
Tak myslel som to len u takych jednoduchych vecí.. ako glyphy a nie craftene top itemy

06.02.2016 16:56

orbitaakuplikace nebo spotreba materialu by podle me nebyl dobrej napad, nekomu to procne 10x na nejaky epicky itemy co se budou prodavat za pul mega a zbytecne to poskodi trh.

orbitaak 06.02.2016 16:25

Možností na artefakty aj pre ine profesie je dost. Taky blacksmith by musel mať kladivo, ktoré by cez traity napr. mohlo zrychlovat vyrobu vecí, alebo mining s lepším krumpáčom by rýchlejšie ťažilo, malo večšiu šancu na viac ore pri ťažení, inscription neaké konkrétne pomôcky na písanie, ktoré by tiež mali napr. šancu nespotrebovať materiál, alebo zduplikovaťvyrobeny glyph atď.. Možností dosť, no ale myslím že keby dali artefakty aj profesiám, bolo by to ak nie zbytočné, časom aj otravné

06.02.2016 14:48

Dost si nedovedu predstavit nejakou jinou profesi kde by se dal vyuzit artefakt, na vetsinu veci se pouziva beztak svicarak. Bylo by zajimavy nejaky kladivo, hasak, nuz, atd.. ,ale samotny profese projdou dost zmenama co se tyce upgradu a podobne. Jediny na co by se to dalo pouzit tak akorat vareni nejakej valecek na nudle protoze je to jedina profese co nema zadny benefity. Prvni pomoc by mohla bejt taky nejak upravena ale zatim je to furt jen na bandaze ktery nikdo nepouziva protoze sou slaby.

Antheiel 06.02.2016 00:55

zajímavý a podle mého i dobrý tah od blizzardu

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet