Změny v Zandalari raciálce a Hati v 8.1.5

  zandalari    raciálky    hati   

Raciálky Zandalari trollů

Raciálky Kul Tiranů a  Zandalari trollů jsou už dostupné na PTR, avšak je zřejmé, že se na nich ještě bude pracovat – přinejmenším na těch zandalarských, které jsou poněkud příliš silné. Zatím sice nedošlo na očekávanou úpravu raciálky Regeneratin'Zregeneruje vám 25 % vašeho maximálního zdraví každou vteřinu. Trvá 4 vteřiny. Cooldown 1,5 minuty., ale úprav se dočkala raciálka Embrace of the Loa:

 

  • Embrace of the Loa
    • Embrace of Akunda: Vaše healovací ability mají šanci na to, že vyléčí vašemu cíli 525 252.
    • Embrace of Bwonsamdi: Vaše ability udělující poškození mají šanci, že udělí 87 42 Shadow damage a vyléčí vám 100 % uděleného poškození.
    • Embrace of Gonk: Navyšuje rychlost pohybu o 5 %. (žádná změna)
    • Embrace of Kimbul: Vaše ability udělující poškození mají šanci, že způsobí vašemu cíli bleed, který mu udělí 260 125 poškození během 6 vteřin. Tento efekt se stackuje až 3x.
    • Embrace of Krag'wa: Když obdržíte poškození, máte šanci, že vám udělí 393 189 dodatečného zdraví a 66 32 armoru.
    • Embrace of Paku: Vaše ability mají šanci, že vám udělí 5 % Critical Strike, dokud tuto schopnost nezrušíte. (žádná změna)

 

Kul Tirané a Zandalari trollové budou součástí patche 8.1.5. Datum vydání patche zatím není známo, ale již nyní můžete splnit většinu požadavků pro hraní obou spojeneckých ras.

 

Hati

Hati se vrací! Hunteři ji budou moci od patche 8.1.5 tamenout. Také to vypadá, že dostane nový tint jménem Hati's Sacrifice.

 

Hati je vlk, který patřil titánskému strážci Thorimovi. Hati se po skončení questové linky pro získání Artefaktu Titanstrike přidal k hráči-hunterovi se specializací Beast Mastery.

 

Esence Hati bude rozpolcená mezi Storm Peaks a Silithem, místy velkých obětí, a vy mu budete muset pomoci, aby byl opět celistvý. Vydataminované texty týkající se této dějové linky si můžete přečíst zde.

Hati's Sacrifice

 

Hati v Legion

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hromovapest 25.01.2019 10:30

Ta racialka mě přijde až moc OP.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet