11. července skončí podpora pro WoW Mobile Armory

  WoW Armory    mobile phone   

Jestli si pamatujete, před pár měsíci jsme upozorňovali na rozhodnutí Blizzardu ohledně vypnutí aukce v aplikaci Mobile Armory. Spoustu hráčů to naštvalo, protože Blizzard neudal žádné konkrétní vysvětlení, proč se k takovému kroku odhodlal. A našlo se jen malé procento těch, kteří s radikálním krokem souhlasili. A ti, kteří nesouhlasili, měli jednu podstatnou otázku: "A k čemu teď ta aplikace bude, když vypnou aukci?" Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Blizzard totiž celou aplikaci 11. července hodlá přestat podporovat. Má k tomu však ještě jiný důvod než jen vypnutí armory, o kterém jsme doteď nevěděli.

 

Stále však zůstává otázka, proč se rozhodl Remote Auction House odstranit z aplikace. Mnoho hráčů se stále domnívá, že Blizzard nechtěl znevýhodňovat hráče, kteří aplikaci nemají, před těmi, kteří si vydělávají peníze i v době, kdy nejsou u počítače. A to i přesto, že aplikace byla zdarma a dnes se najde už jen malé procento lidí, kteří chytrý telefon nevlastní.

 

Blizzard zdroj

K 11. červenci přestaneme oficiálně podporovat World of Warcraft Mobile Armory aplikaci. Není to ale konec světa. Stále vyvíjíme a vylepšujeme všechny možné cesty, jak budete moci World of Warcraft využít i na mobilních zařízeních.

 

Jako součást závazku vůči WoW hráčům budeme přecházet z Legion Companion App na novou WoW Companion App, která bude mít mnohé funkce z World of Warcraft Armory společně s funkcemi pro Battle for Azeroth. Brzy pro vás budeme mít další novinky!

 

Co si myslíte o kompletním vypnutí WoW Armory? Je to logický krok, když už teď víme, že Blizzard bude spojovat dvě aplikace do jedné? 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 23.06.2018 17:15

Sakra, takže bude pryč i aukce.

Esperanta 25.06.2018 09:41

Aukce už je pryč nějakou dobu. Vypnuli ji v dubnu.

degenwow 23.06.2018 11:11

Já osobně moc armory nevyužívam,
resp. mi to přijde celkem nedůležité takhle stalkovat ostatní,
ale někomu může přijít vhod i třeba ostatním ukázat své úspěchy
a achievementy pěkně po kupě.

Romik 25.06.2018 22:37

Ja se pres to prihlasil ci odhlasil z raidu z calendare, ci se zeptal na guild chatu na veci co potrebuji ... Dokonala vec.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet