Drak'Thul progress

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news2

Delší dobu jsem nenapsal, jak je to s progressem na největším 'CZ/SK' realmu (nemám rád toto oslovení, ale většině lidí to bude bližší). Čekal jsem totiž na všechny Server Firsty. Dnes se guildě Black Division podařil poslední a to zabít Sinestru a dokázali ukořistit všechny tři Server Firsty z prvního contentu.

Místo Guilda Progress
1. Black Division 13 / 13 HC
2. Stones 9 / 13 HC
3. Ladies First 6 / 13 HC
4. Tangled Wire 6 / 13 HC
5. WaRe 6 / 13 HC
6. Deep Thunder 6 / 13 HC
7. WFA CONFEDERACY 6 / 13 HC
8. C O R E 5 / 13 HC
9. M Y T H 4 / 13 HC
10. Valion 4 / 13 HC

Informace mohou být v průběhu týdne zastaralé. Pro více informací a detailnější popis progressu navštivte http://wowprogress.com/

O třetí až sedmé místo se dle mého názoru bude bojovat zuby nehty. Tyto příčky jsou velice vyrovnané a teď už záleží na samotných guildách, jak budou šikovné.


Co si o progressu na Drak'Thulu myslíte vy? Jak bude vypadat dál?

Naposledy upravil/a Astra 08.03.2011 v 07:13:40.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Neezer 08.03.2011 23:45

A tady je vidět kolik toho může spustit blbej koment, ta obrovská moc slov.

Aruniel 08.03.2011 23:41

BTW chapu diskuzi, ale diskuze s tebou mi prijde po zkusenostech jako naprosta ztrata casu, nebot jsi presvedcen o sve pravde. V zadnem pripade nemam zajem z tebe delat pitomce, toto zvladas sam. Pokud budes mit opet nutkani napsat at dospeju a podobne radoby argumenty, pak si je radeji nech pro sebe.

Aruniel 08.03.2011 23:34

Meffe,nevim jestli ty citis potrebu psat druhym slova, az dospejes apod. Ne, vubec jsem nemel na mysli, aby ses vyjadroval jako havir, pouze jsem naznacil, ze je jedno jakou formu zvolis, at uz pomoci kultivovane mluvy ci vulgarismu, nebot obsah bude stejny, za pekna slovicka jej proste neschovas.Take opravdu necitim, ze by mi nekdo jak rikas vzal hracku, k webu wowfan mam zcela neutralni vztah.Je az podivne jak te trapi tento clanek. A jestli mas pocit, ze jsi zde napadan, pak se zamysli, zda-li ty sam nedelas to same.

Wrent 08.03.2011 19:18

Já momentálně raději preferuji samostatné novinky před těmi zkombinovanými (hlavně kvůli uživatelům, který přijdou z vyhledávačů apod), ale to může být předmětem diskuze.

mato6666663 08.03.2011 19:14

Wrent
Ano, ale čistě statisticky vzato nejvíce lidí na tom Drak'thulu hraje - a proto je pro nás výhodné se na tuto silnou cílovou skupinu zaměřit.
Ja súhlasím, ale myslím že by nikomu neuškodilo keby ste spojili dva príspevky do jedného aby to vyzeralo že to patrí všetkým čitateľom Pretože keď si tu teraz pozerám príspevky od ostatných, tak tiež vidím, že niektorí by to určite uvítali .

Wrent 08.03.2011 19:06

mato6666663
Pretože určite tu nájdeme aj ľudí ktorí nehrajú, alebo nemajú radi Drak'Thul, potom majú pocit že sa všetko točí iba okolo nich...
Ano, ale čistě statisticky vzato nejvíce lidí na tom Drak'thulu hraje - a proto je pro nás výhodné se na tuto silnou cílovou skupinu zaměřit.Mně taky vadí, že třeba slevové servery neposkytují slevy do restaurací v mém městě, ale co můžu dělat, když kupní síla je zde nějakých 7k lidí, zatímco v Praze jich je milion?

mato6666663 08.03.2011 18:57

Ja čiastočne súhlasím s Meffom a aj s Wrentom... Skôr by som uvítal nejakú novinku na webe a na konci novinky by sa objavil nový progress guíld na Drak'Thule a nie novinka s názvom Progress Drak'Thulu... Pretože určite tu nájdeme aj ľudí ktorí nehrajú, alebo nemajú radi Drak'Thul, potom majú pocit že sa všetko točí iba okolo nich...

Meffe 08.03.2011 18:54

Ellendway
Když už se tady oháníte tím, že Vás každý napadá, tak se naučte základy psaní na počítači. Děkuji.
Pokud Vas trapi, ze nepisi s diakritikou a s preklepy, ano i ja mam sve chyby verte vsak ,ze takhle cinim ciste z pragmatickeho duvodu a usetreni casu ,nic vic v tom nehledejte, nicmene si myslim ,ze psani bez carek a hacku by Vam nemel delat sebemensi problem, pokud preci jen, omlouvam se ,ale budete to muset prekousnout anebo ignorovat me prispevky.

Wrent 08.03.2011 18:50

Obsah se dělí na články a aktuality. Někdo si rád přečte něco zajímavého v článku, ale (bohužel) mnohem větší procento návštěvníků preferuje aktuální informace z WoW, které většinou nemáme jako první na internetu, jelikož na rozdíl od anglických portálů musíme zprávy ještě přeložit.Kvantita bez kvality nemá smysl, toto je však podstatná aktualita - právě kvůli BD. Souhlasím ale s tím, že název by mohl být zvolen i lépe...Ale já zas uznávám trochu jiné novinářské pravidlo - pokud se díky němu zvedla takováto diskuze, byl zvolen správně. Kontroverzní články jsou dobré.

Meffe 08.03.2011 18:47

Wrent
v tom máš pravdu, ale my se snažíme psát i jiné články a řekl bych, že jich je během posledních měsíců docela hodně. články o povoláních, o lokacích, old gods... to jsou všechno naše originální články.Ale jak už někdo napsal, nemůžeme mít takto velký článek každý den, protože na to prostě není čas. Až bude v týmu několik redaktorů na plný úvazek, tak možná...
Ano to jsou pekne clanky, take se k temto clankum kriticky nevyjadruji ani ja ani nikdo jiny, jelikoz neni duvod a presne takovehle clanky se zde maji publikovat a preferovat, pokud vsak alespon castecne muj spam pomohl k zamysleni nad urovni a zmenou nekterych clanku, potazmo zmenou redaktoru ,tak to vse splnilo svuj ucel.p.s. Take Vas nikdo nezada ,aby zde byl kvalitni clanek kazdy den, radeji kvalitu a mene, nez-li kvantitu bez obsahu kazdy den.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet