Drak'Thul progress

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news2

Delší dobu jsem nenapsal, jak je to s progressem na největším 'CZ/SK' realmu (nemám rád toto oslovení, ale většině lidí to bude bližší). Čekal jsem totiž na všechny Server Firsty. Dnes se guildě Black Division podařil poslední a to zabít Sinestru a dokázali ukořistit všechny tři Server Firsty z prvního contentu.

Místo Guilda Progress
1. Black Division 13 / 13 HC
2. Stones 9 / 13 HC
3. Ladies First 6 / 13 HC
4. Tangled Wire 6 / 13 HC
5. WaRe 6 / 13 HC
6. Deep Thunder 6 / 13 HC
7. WFA CONFEDERACY 6 / 13 HC
8. C O R E 5 / 13 HC
9. M Y T H 4 / 13 HC
10. Valion 4 / 13 HC

Informace mohou být v průběhu týdne zastaralé. Pro více informací a detailnější popis progressu navštivte http://wowprogress.com/

O třetí až sedmé místo se dle mého názoru bude bojovat zuby nehty. Tyto příčky jsou velice vyrovnané a teď už záleží na samotných guildách, jak budou šikovné.


Co si o progressu na Drak'Thulu myslíte vy? Jak bude vypadat dál?

Naposledy upravil/a Astra 08.03.2011 v 07:13:40.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Javorovej 08.03.2011 18:46

A dodatek: Ať listuji jak listuji novinkami či články, tak nemůžu najít to nepřeberné množství novinek/článků o DT...jestli jich napočítám tolik, co má prstů na ruce nešikovný soustružník, tak to je moc

Ellendway 08.03.2011 18:38

Když už se tady oháníte tím, že Vás každý napadá, tak se naučte základy psaní na počítači. Děkuji.

Meffe 08.03.2011 18:37

nepitolko
Ostatnym tu ides hovorit o dospievani a pritom ked si dakto precita zaciatok diskusie jasne chape ze ty mas od toho daleko a nieco ta zjavne trapi ci uz osobny spor s redaktormi alebo daaky problem s tym ze DT je spominane kazda guilda si uz daco zabila a ty s pugom wipujes 5man dungy.
Odkazu Vas na vyjadreni k postu pana Wrenta viz muj prispevek nize,tam mate vse vysvetleno.

Wrent 08.03.2011 18:33

Meffe
byla by velika skoda tenhle potencial nevyuzit a psat jen clanky typu progress na DT nemyslite ?
v tom máš pravdu, ale my se snažíme psát i jiné články a řekl bych, že jich je během posledních měsíců docela hodně. články o povoláních, o lokacích, old gods... to jsou všechno naše originální články.Ale jak už někdo napsal, nemůžeme mít takto velký článek každý den, protože na to prostě není čas. Až bude v týmu několik redaktorů na plný úvazek, tak možná...

Meffe 08.03.2011 18:30

Wrent
Meffe, ať chceš nebo ne, na Drak'thulu prostě hraje nejvíce CZ/SK hráčů a my se mu jako CZ/SK fan site logicky věnujeme nejvíc.
Ok beru ,ale proc se obcas nevenujete i dalsim serverum, kde hraje pocetna cz/sk komunita? Jenomze prave v tomhle je zakopany pes ,zacnete psat o jinym serveru a dalsi Meffe Vas napadne proc sem pisete o relamu xy a ne o realmu xx , ano priznavam se ,ze muj prvotni zamer byl vicemene formulovan tak ,aby napadl ctenare hrajici na DT ,ale bylo to umyslne, jak jsem jiz psal z duvodu vyvolat zde diskuzi ohledne urovne clanku a redaktoru a myslim ,ze typ formulace splnil vice nez svuj ucel ,staci kouknout na pocet prispevku ,kde u nekterych temat nepresahne ani 5 komentaru proc asi ?. Kazdopadne opravdu by to chtelo pestrejsi a ruznorodejsi clanky, preci jen jste web s nejvetsim ctenarskym zastoupenim ohledne WoW a byla by velika skoda tenhle potencial nevyuzit a psat jen clanky typu progress na DT nemyslite ?

nepitolko 08.03.2011 18:30

Meffe
do te doby se nechovejte jako dite ,ktere kope kolem sebe ,jelikoz mu nekdo sebral hracku.
Este raz si po sebe precitaj svoj prvy post Bo prave tak na mna posobi ako niekto koho sere ze DT dostal trosku pozornosti a preto hned musi svoj rage prenasat na readaktorov.Najsmutnejsie na tom celom je ze ty si vazne o tom presvedceny ze mas pravdu. Nepopieram nasledne v postoch si obcas napisal daco rozumne ale tiez obhajujes ten bordel co si na zaciatku napisal a pritom to bol iba vylev maleho decka. Ostatnym tu ides hovorit o dospievani a pritom ked si dakto precita zaciatok diskusie jasne chape ze ty mas od toho daleko a nieco ta zjavne trapi ci uz osobny spor s redaktormi alebo daaky problem s tym ze DT je spominane kazda guilda si uz daco zabila a ty s pugom wipujes 5man dungy.Este raz by som ti chcel pripomenut. Ak zacnes debatu ako clovek tak ludia sa s tebou aj nasledne tak budu bavit.

Bellatrix 08.03.2011 18:28

Meffe: Nejsi ty právník nebo tak něco? Tři odstavce textu, informační hodnota žádná... No offense. Nepřijde mi, že by na tebe byl někdo útočil, podle mě se normálně diskutovalo. A o diskuzi především jde, jak říkáš. Jako nezávislému pozorovateli, který se dosud nevyjádřil, mi připadá, že jsi šel do diskuze s vyhraněným názorem, který jsi za žádnou cenu nehodlal měnit, jenom jsi se nás snažil poučovat o své pravdě. A mimochodem, píše se napřed čárka, pak mezera, a ne obráceně

Šéfredaktor WoWfan.cz

Wrent 08.03.2011 18:14

Ať už tak nebo tak, tento článek na tento web patří. tečka.

Meffe 08.03.2011 18:12

Aruniel
To Meffe:Takze, kritiku ano, ale konstruktivni a hlavne trosku pokory a respektu k ostatnim bez ohledu na to, zda-li ji k tobe chovaji ostatni.
Pane Aruniel jestli Vam vadi ,ze nepisi jako havir, ktery za kazdym druhym slovem vykrikuje vulgarismy, tak stimhle se budete muset vyrovnat, nemam ani potrebu ani nutkani se zde takhle prezentovat.Vasi kritiku na mou osobu ohledne konstruktivniho jednani ,ale nemohu prijmout, mam vyhrady rekneme na urcite formy clanku a naslednou reakci redaktoru (ano castecne, jste to zde odhalil), tento jev se vsak netyka jen tohodle clanku. Ale vse co jsem chtel napsat ,tak jsem napsal myslim dosti jasne a zretelne i kdyz souhlasim ,ze nektere me formulace jsem mohl napsat jednoduseji , kazdopadne nastinil jsem co se mi nelibi a myslim si ,ze typ formulace ,kterou jsem pouzil byl vice nez trefny ,jelikoz se tady konecne ,alespon u nekterych ctenaru objevil naznak diskuze a o tohle tady v diskuzi predevsim jde, coz Vy ale nechapete nebo nechcete pochopit.Naopak kdyz se kouknu na Vase prispevky a nasledne utoky na mou osobu ,kladu si otazky typu co Vas k tomuhle vede, misto diskuze se mi snazite dokazat ,ze vlastne ja jsem ten sprominutim pitomec ,ktery za vse muze ,jelikoz jsem si dovolil kritizovat oblibeny web. Mam pro Vas jen jednu radu ,az dospejete a dokazete prijmout i nazory druhych a je jedno jestli s nazory souhlasite ci ne ,tak se vratte a muzeme se o tomhle pobavit jak jste psal konstruktivne udelame si prednasku a velice rad o tom s Vama budu polemizovat , do te doby se nechovejte jako dite ,ktere kope kolem sebe ,jelikoz mu nekdo sebral hracku.

Wrent 08.03.2011 17:53

Meffe, ať chceš nebo ne, na Drak'thulu prostě hraje nejvíce CZ/SK hráčů a my se mu jako CZ/SK fan site logicky věnujeme nejvíc.Navíc nás obviňuješ z lajdáctví a lenosti, že nechceme vymýšlet složité novinky a nezjistíme si potřebné informace, že pouze agregujeme wowprogress. Ty možná WoW progress sleduješ a možná i progress DT (o čemž ale vzhledem k tvému postoji pochybuju), ale ptám se ostatních - jak často se tam koukáte vy? Není pro vás pohodlnější, když si to můžete přečíst u nás, kam třeba chodíme častěji?Dále k tomu ověřování informací: házíš nás všechny do jednoho pytle, na DT rozhodně nehrají všichni z redakce, takže když už píšeš, že si nezjistíme to důležité, nejdřív si to možná zjisti ty.Konstruktivní kritika je ok, ale tady si prostě vybíjíš svoji nenávist k DT...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet