Drak'Thul progress

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news2

Delší dobu jsem nenapsal, jak je to s progressem na největším 'CZ/SK' realmu (nemám rád toto oslovení, ale většině lidí to bude bližší). Čekal jsem totiž na všechny Server Firsty. Dnes se guildě Black Division podařil poslední a to zabít Sinestru a dokázali ukořistit všechny tři Server Firsty z prvního contentu.

Místo Guilda Progress
1. Black Division 13 / 13 HC
2. Stones 9 / 13 HC
3. Ladies First 6 / 13 HC
4. Tangled Wire 6 / 13 HC
5. WaRe 6 / 13 HC
6. Deep Thunder 6 / 13 HC
7. WFA CONFEDERACY 6 / 13 HC
8. C O R E 5 / 13 HC
9. M Y T H 4 / 13 HC
10. Valion 4 / 13 HC

Informace mohou být v průběhu týdne zastaralé. Pro více informací a detailnější popis progressu navštivte http://wowprogress.com/

O třetí až sedmé místo se dle mého názoru bude bojovat zuby nehty. Tyto příčky jsou velice vyrovnané a teď už záleží na samotných guildách, jak budou šikovné.


Co si o progressu na Drak'Thulu myslíte vy? Jak bude vypadat dál?

Naposledy upravil/a Astra 08.03.2011 v 07:13:40.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

nepitolko 08.03.2011 12:48

Presne tak. V tych guildach musia mat neskutocnu radost z kazdeho new killu. Aby ste ma zle nepochopili kazdy sa tesi z new killu ale pokial je suboj na serveri dost vyrovnany tak to pocit iba umocni.

Loťa 08.03.2011 12:42

souboj o třetí rank je více než zajímavý ani ne tak v počtu bosů,ale v počtu soupeřících guild krásně to ukazuje kolik je nyní na wow sceně aktivních hráčů oproti wotlk a ,že jich sakra přibylo...top 10 je na místě.

nepitolko 08.03.2011 12:29

Odporucam ti precitat si celu diskusiu k clanku skorej ako reagujes. Aspon na niektorych strankach to je povinne. Potom to posobi tak ze pises o dacom co sa preberalo tak 6 postov dozadu.

Drápal 08.03.2011 12:23

[quote=nepitolko]Niesom sice odbornik ale predpokladam ze DT vybrali bo 13/13-----------------------------------To chápu a guildě Black Division gratuluji za skvělou práci ae já nejsem zrovna velký Čech takže mě Cz/Sk dění zrovna nezajímá.Možná by stačilo změnit nadpis:Black Division je zpět(nebo něco na ten způsob a ne hned vypisovat celý DT progres,koho zajímá že je někdo druhý,nebo desátý?)

Gigi2gigi 08.03.2011 12:18

Mě článek nevadí a nemyslím si, že je jakkoliv zbytečný nebo nevhodný. Takové malé info o stavu serveru, kde kraje naše největší populace je na místě. Zároveň však Meffovi fandím i když k němu mám dosti výhrad. Jeho názor (viz níže), ať už s ním souhlasíme nebo ne, má určité body, které stojí za povšimnutí. Pár redaktorů zde se opravdu chová podivně (teď nechci hodnotit jejich práci ale přístup. Jejich reakce na kritiku občas bývají naprosto přehnané a místo toho aby poděkovali a pokusili se na základě toho zlepšit. Začnou autora komentáře urážet. A já se ptám stejně jako Meffe, k čemu tu potom možnost komentovat článek je? Mýslím, že kdyby vás všichni stále jen chválili bylo by to pro vás to nejhorší, co se vám může stát.Druhá věc, která se mi líbí je, že Meffe se aspoň snaží psát docela kultivovaně (ale když už se tak snažíš, mohl by si psát aspoň čárky a háčky nad písmenkama, jinak to vypadá opravdu komicky). Za to bych jej rozhodně neodsuzoval.Závěrem říkám, že mám tento web rád, ale už jen kvůli tomu se ode mě taky občas nějaké té kritiky dočkáte.

DaveL 08.03.2011 12:17

Bože to je zase drama po ránu...DT byl vybrán protože jako jedniný z *ehm ehm* CZ/SK obydlených realmů je nejdál v progressu (že se to tvoje BB někam hrabe), ještě k tomu BD mají vyčištěný celý content. Takže přestaň fňukat proto že u tebe neštěkne ani pes, proto nezasaluhuje pozornost.Až támhle nějakej Franta Lopatička na nějakym serveru třeba Argent Dawn udělá nějakej psí kus, třebe zajímavej event a my o tom napíšeme budeš zase brečet že zase píšeme o nějakym smradovi a né o tvé úžasné osobě?Prostě a jednoduše, tady je někdo nas*anej že se píše o DT a hlavně progressu BD a né o nějakém zapomenutém serveru kdesi v dáli s progressem.

Loťa 08.03.2011 12:11

No asi to má souvislost stím, že není o čem psát...jinak historii guild se zabýva uplně jiný web.(kde je možnost zažádat o vložení a sběru informací o méně známých guildách)

nepitolko 08.03.2011 12:11

Drápal
když píšete o DT serveru,proč nenapíšete i o všech ostatních?
Niesom sice odbornik ale predpokladam ze DT vybrali bo 13/13
Loťa
No kameníci už taky zbrojí na nejtěžší výzvy v hc jen tak dál...
Dik moc uz iba BoT a bude pokoj.

Drápal 08.03.2011 12:06

Částečně souhlasím s Meffem,i když si chvílemi protiřečí.Já sice jednu spostavu na DT mam ae to jen kvuli přítely který nemohl nikoho sehnat do party,ale vážně mě nezajímá dění na tomto serveru(míněno DT)proč bych měl se všemi postavami hrát na servru,kde se mluví česky,když venku slyším češtinu všude,popravdě proto hru hraji,abych se naučil různé fráze a pokoušel se mluvit anglicky( v rámci možností ) Je pravda že článku o DT je tu celkem dost ae většinu jen přeletím očima Omlouvám se za případné pravopisné chyby Mimochodem mím oblíbeným serverem je Terokkar,když píšete o DT serveru,proč nenapíšete i o všech ostatních?

Loťa 08.03.2011 12:06

No je normální, že učel světí prostředky (kvalitně sepsaný dlohý wall of text) ...takže co je cíl? Musí to být duležité přece nejde o textovou upravu webu a slovíčka. Zhrzený hráč např. ze slovní potyčky na raidu nebo něco podobného...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet