Drak'Thul progress

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news2

Delší dobu jsem nenapsal, jak je to s progressem na největším 'CZ/SK' realmu (nemám rád toto oslovení, ale většině lidí to bude bližší). Čekal jsem totiž na všechny Server Firsty. Dnes se guildě Black Division podařil poslední a to zabít Sinestru a dokázali ukořistit všechny tři Server Firsty z prvního contentu.

Místo Guilda Progress
1. Black Division 13 / 13 HC
2. Stones 9 / 13 HC
3. Ladies First 6 / 13 HC
4. Tangled Wire 6 / 13 HC
5. WaRe 6 / 13 HC
6. Deep Thunder 6 / 13 HC
7. WFA CONFEDERACY 6 / 13 HC
8. C O R E 5 / 13 HC
9. M Y T H 4 / 13 HC
10. Valion 4 / 13 HC

Informace mohou být v průběhu týdne zastaralé. Pro více informací a detailnější popis progressu navštivte http://wowprogress.com/

O třetí až sedmé místo se dle mého názoru bude bojovat zuby nehty. Tyto příčky jsou velice vyrovnané a teď už záleží na samotných guildách, jak budou šikovné.


Co si o progressu na Drak'Thulu myslíte vy? Jak bude vypadat dál?

Naposledy upravil/a Astra 08.03.2011 v 07:13:40.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

nepitolko 08.03.2011 11:57

Meffe uz len ked si precitam tvoj prvy post a kritiku na uvedenie linky wowprogress?Zdroj sa uvadza vzdy a som si 100% isty ze by si vymyslel aspon 3 odstavce kebyze ho tam neuvedu a tvoj sposob ako si to skritizoval fakt dokazuje ze ti neslo o obsah ale iba o to hladat si veci a navazat sa do redakcie.Nasledne zo zaciatku odmietas celu newsku a ku koncu aby si si zachoval tvar tak sa hras iba na slovicka. Maj svoj nazor a stoj si za nim aj ked ten nazor nestoji za vela ale aspon je tvoj.Verim tomu ze ak sa nabuduce trosku zamyslis nad tym co pises a cely tvoj prvy post by bol napisany napriklad:------------------------------------------Podla mna newska by sa mala skorej zaoberat o progresse celej cz/sk komunity a nie len konkretneho serveru. Nadpis Black Division prva CZ/SK guilda co pokorila cely kontent alebo daco podobne by bol vhodnejsi. Takto to je skorej o jednom serveri a nie o komunite. Ak uz mate zaujem postovat progress serverov bolo by obcas fajn spomenut aj ostatne serveri kde je sice zastupenie cz/sk mensie ale stale to stoji za zmienku---------------------------------------------vs

Meffe
Vazena redakce ,opravdu Vam prijdou tyhle clanky o DT jako seriozni pro Vas web ?Ano nemusim tohle cist pokud me to nezajima a verte mi ,ze progress DT me opravdu nezajima ,ale posledni dobou kouknu na web co je noveho a ejhle opet clanek o DT. Chapu ,ze spousta hracu deti hraje na DT vcetne cele redakce a je treba jim neustale pripominat co se tam deje ,ale nebylo by lepsi si v tomhle pripade zalozit vlastni web zabyvajici se vyhradne jen o deni na DT ? Popr. davat tyhle nepodstatne informace na forko v sekci o DT a ne na titulni stranu ? Pouvazujte alespon o tom.
Skus porozmyslat o svojom pristupe a preco ta zjavne ma minimalne 80% ludi co to tu cita za k.....

Loťa 08.03.2011 11:57

Neezer
Když vono to už po třetim odstavci začne bejt nudný.
Ten poslední je dobrej ...jen chudáci redaktoři wowfanu tolik práce navíc.

Jerryky 08.03.2011 11:56

Meffe, pořád jsme jen lidi a tahle stránka, ať se to nemusí zdát zřejmé je vytvořena fanoušky, a proto musíš očekávat, že tu mohou být, podle tvých slov, zavádějící články s chybnými nadpisy... Naneštěstí, nadpisy článků, které se zde nacházejí jsou vždy velmi přesné a týkají se tématu, což se nedá říct o několika stránkách podobného zaměření. Divím se, že nepíšeš komentáře na Eurogameru, kde jsou titulky článků opravdu zavádějící a často úplně mimo mísu. Takže, pokud ti na tomto webu tak strašně záleží, žádám tě, aby jsi mi napsal tvé nápady na zlepšení, ostatně nedávno tu byl článek, kde jsem se ptal, jestli by uživatelé chtěli něco změnit, vylepšit a podobně, a poslal mi je na mail.

Neezer 08.03.2011 11:52

Meffe
Doporucuji Vam prectete si poradne posledni odstavec je tam napsano vse a myslim dost srozumitelne pro vsechny.
Když vono to už po třetim odstavci začne bejt nudný.

Meffe 08.03.2011 11:49

Loťa
No odpovídá lvl tomu co jsi napsal stejně jako nick a realm...náhody se stávají.
Kdyz uz chcete neco citovat ,tak prosim nevystrihujte jen cast ,ale dejte to tam prosim cele ,aby nedoslo k omylu dekuji.

Meffe 08.03.2011 11:46

Ludek
bylo by fajn kdyby si teď celému wowfan webu natrh triko a hodil do placu článek dle tvého vkusu před kterým si nepochybně všichni sednem na prdel.
Doporucuji Vam prectete si poradne posledni odstavec je tam napsano vse a myslim dost srozumitelne pro vsechny.

Loťa 08.03.2011 11:45

Meffe
Pokud se dobre koukam ,tak vidim 80 lvl coz bych rekl jiz neni zcela aktualni ,kazdopadne s touto postavou nemam nic spolecnyho
No odpovídá lvl tomu co jsi napsal stejně jako nick a realm...náhody se stávají.

Meffe 08.03.2011 11:42

Loťa
Já bych věděl http://www.wowprogress.com/character/eu/burning-blade/MeffePotřeba vyjadřovat názor takovým wall of text znamená,že tě asi kolem moc lidi neposlouchají a když máš možnost musí to jít ven...každopádně pěkne čtení pro nudícíse hráče v práci ...očividně ti uniklo, že ti borci z DT musejí hlavně makat v tak velké konkurenci.
Pokud se dobre koukam ,tak vidim 80 lvl coz bych rekl jiz neni zcela aktualni ,kazdopadne s touto postavou nemam nic spolecnyho, muj avatar se jmenuje uplne jinak, tento nick Meffe pouzivam vyhradne na komunikaco po www.

Ludek 08.03.2011 11:41

Meffe promiň, ale sice se snažíš psát jak učitel češtiny, ale jsi přesně ten případ kdy forma vítězí nad obsahem. Pouze slovíčkaříš zda jde o progress BD nebo DT, myslím že jde o progress DT jelikož článek nabízí i srovnání progresu ostatních guild. Neustále vyžaduješ argumenty, ale žádný jsi sám nepředložil už po druhé se zmiňuješ o psaní článků o DT a nějakém jeho preferování, prolezl jsem novinky a nevšiml jsem si žádné anomálie, to za prvé, jelikož článek psal člověk co hraje na DT tak je logické že píše o realmu na kterém hraje a má o něm nejlepší přehled, to za druhé. A za třetí hned v prvním odstavci tvého posledního příspěvku se člověk dočte co by jsi ty nikdy nenapsal a na co by jsi se naopak zaměřil....... ale keci v kleci, článek tu od tebe nevidím například o Burning Bladu či o jakémkoliv serveru co je tvému srdci blízký. Přijdeš mi s prominutím jako typický návštěvník IV.cennové který vše ví nejlíp má na všechno recept, to by napsal líp, ten problém by vyřešil líp, ten gól by určitě dal... a přitom jen skutek utek...bylo by fajn kdyby si teď celému wowfan webu natrh triko a hodil do placu článek dle tvého vkusu před kterým si nepochybně všichni sednem na prdel.

Loťa 08.03.2011 11:37

Nechapu z ceho jste vycetl ,ze progressuji hc dungeony
Já bych věděl http://www.wowprogress.com/character/eu/burning-blade/MeffePotřeba vyjadřovat názor takovým wall of text znamená,že tě asi kolem moc lidi neposlouchají a když máš možnost musí to jít ven...každopádně pěkne čtení pro nudícíse hráče v práci ...očividně ti uniklo, že ti borci z DT musejí hlavně makat v tak velké konkurenci.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet