Duben 2016 ve World of Warcraft

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news10
Máme tady duben, což znamená, že se můžeme těšit na několik zajímavých World of Warcraft událostí. Stejně "jako v březnu na nás čeká hned několik bonusových a komunitních událostí, které stojí za to sledovat.

Aprílové vtipy

Určitě jste si všimli dvou aprílových vtipů, které se objevily na našem webu. Ovšem nebyly jsme jediní, kteří si ze čtenářů stříleli. Blizzard v Koreji například oznámil spuštění "vanilla" serverů. Podívejte se na seznam nejzajímavějších aprílových vtipů. Pokud bude zájem, můžeme aprílové vtipy Blizzardu postupně přeložit. Je to pouze na vás. Dejte nám, prosím, vědět do komentářů.

Věděli jste, že…?

Před čtrnácti lety byli představeni pandareni jako aprílový žert. Od té doby se objevili například ve Warcraft III, ve World of Warcraft: Mists of Pandaria nebo Heroes of the Storm. Žert nebo ne, pandareni jsou plnohodnotnou rasou Warcraft univerza.

Podcasty

Komunita World of Warcraft je stále obrovská a není divu, že se stále objevují kvalitní podcasty, v nichž se probírají novinky, změny a také názory posluchačů nebo diváků. Drtivá většina z nich je samozřejmě v angličtině.
  • All Things Azeroth – Každou středu se mohou posluchači těšit na podcast z dílny webu All Things Azeroth. Koncem minulého měsíce měli na svém kontě již 490 podcastů!
  • WoWhead Weekly – V sobotu si můžete poslechnout diskuzi o novinkách a změnách v podcastu WoWheadu. Včera byla vydána 75. epizoda, ve které se probíraly aprílové žerty.

Herní události

Stejně jako každý měsíc se můžete těšit na několik herních událostí, které vás v průběhu měsíce mohou alespoň trochu zabavit.
  • 30. březen – 4. duben – Dreanor Dungeons Bonus Event
  • 6. duben – 11. duben – Pet Battles Bonus Event
  • 13. duben – 18. duben – Timewalking Dungeon Event: Cataclysm
  • 20. duben – 25. duben – Apexis Crystal Bonus Event
  • 27. duben – 2. květen – Arena Skirmishes Bonus Event


Naposledy upravil/a Bellatrix 04.04.2016 v 19:07:32.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Zug 04.04.2016 14:23

Hearthstone the MMOTak tohle bych si rád zahrál !

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet