Dvě nové PvP instance odhaleny

Neustále se stupňující válečný konflikt mezi Hordou a Aliancí začíná svými následky neblaze dopadat na Pandarijský kontinent. Obě frakce v honbě za bohatstvím a mocí drancují přírodní zdroje v údolí Four Winds a doly Deepwind Gorge se mění v bojiště, kde se vítězství počítá ve zlatě, bez ohledu na ztráty. Battleground je nastaven na maximální limit 15v15 hráčů 90. levelu a jeho cílem je zabrat a kontrolovat tři zlaté doly, umístěné v centru, na severu a jihu. Čím více dolů frakce ovládá, tím rychlejší přísun zlata získá.
Spojenecké základny, umístěné po stranách mapy, slouží především jako sklady pro natěžené zlato. Každá ze soupeřících stran brání těžební vozík, který, je-li ukraden, sníží počty zlatých v základně o 200 goldů, ty naopak připadnou frakci, která byla v útoku úspěšná. Battleground končí ve chvíli, kdy frakce získá (= vytěží a nakrade) 1600 goldů.
Druhou připravovanou novinkou je PvP Tiger’s Peak Arena, umístěná v majestátních horách Kun-Lai Summit. Bojovníci, kteří prahnou po vítězství, v nich budou muset mimojiné využívat půlkruhových platforem a tygřích soch


Naposledy upravil/a Hanzik 30.04.2013 v 00:14:44.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Itharael

Itharael je autorem 8 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Muradin 01.05.2013 18:56

Doufám , že Deepwind Gorge nijak neovlivní krajinu Valley of the Four Winds , protože je to má nejoblíbenější lokace , ale snad ne , protože ostatní BG nejsou v normálním světe nejsou vidět , ale ten obrázku to vypadá jako by to bylo uprostřed lokace.

Muradin 01.05.2013 15:15

No to je pravda , že spoustu věcí je nevyjasněných , ale budto se ta organizace stáhla a čeká a nebo třeba jako Illidanova vojska se asi rozpadla nebo se k někomu přidali. No a ted se náhodou Blizz začína vracet ke starým lokacím hodně v Cataclysmu , ale třeba ted tu máme Blood in the Snow Scenario nebo to co se v 5.3. děje v Barrens takže se to začíná hýbat.

milanko 01.05.2013 15:08

Benzakk
Všech pisatelů, hejtery nevyjímaje. Koneckonců je to fanstránka, tak porovnávání věcí již minulých s přítomností není ke škodě, ale úplně zašlapat každou novou věc ve WoW nevím, do jaké míry souvisí se zábavou a tím pádem podstatou fan webu. Měl by to být web pro nadšence, ne pro zhrzené a zklamané dušičky kompenzující si tady ztrátu toho, co na WoW měly rády. Názory toleruju, /crymeariver posty už tolik ne. Aspoň, že ty články jsou tady kvalitní a čitelné, když už ty komenty jsou vesměs tragické.
Dobre hajter nehajter keď chceme kritiku aspoň konštruktívnu kedže aj tento web záleži na tom ako je to z wowkom vidno že je o neho zaujem takže dajme si pravidielko ktoré možno nikto nedodrží ale ak máte problém z lore alebo pvp prečo nepoviete riešenie nápad?Určite sa potom človek zamyslí a nevypustí z úst taký blud keď trochu porozmýšla aké to má niekedy blizz ťažké alebo lahké a niektoré nápady si proste šetrí ja som o pet battles počul šuškať už na wotlku ale taký fajný nápad dali až sem aby zaplátali priestor guild housi su tiež niečo to isté a plno vecí ja osobne na blizz mieste by som hýbal aj zo starými lokaciamy a ich lore lebo vie niekto čo sa stalo z ilidanovymi vojskami keď on umrel?Alebo čo sa deje vo vojne thralmar vs. honor hold?Ako je na tom teraz ebon blade či sa dostáva do vojen alebo čo je s twilight cultom? takže the end

Muradin 01.05.2013 14:23

Hromovapest
wowko umírá...poslední pokusy na záchranu selhávají.I tak blizzarde díky za pěkný časy v této hře.Škoda že všecho je stavěné na prachách.Tím jsis tuto olninovku sám pomalu zahrabal.
No jako WoWko umírá... to nemusí , ale nutně znamenat chybu WoW je spoustu jiných her a jiných onlinovek a i když já mám rád jak WoW vypadá spoustu hráču si stěžuje a spoustu lidí to kvuli tomu nehraje. A vše je stavěné na penězích to je cíl každé společnosti vydělat... a neříkej mi , že Wotlk nebyl za účelem výdělku... a taky nevím pokud by chtěl Blizz opravdu vydělat tak myslím , že by nedal datadisk MoP , protože to byla pro Blizz dost riskantní věc vždyt MoP má snad nejvíce haterů ze všech datadisků takže kdyby chtěl jednoduše co nejvíc vydělat prostě by plesknul datadisk se Sargerasem a Plamennou Legií. A to , že WoW strácí úroven... spíš bych řekl , že od MoP ji hodně nabralo. Mě samozřejmě nevadí , že lidé mají na Pandarii jiný názor , ale vadí mi to jak ho vyjadřují třeba nejhorší datadisk všech dob nechápu jak Blizz přišel na takovou pí-ovinu a nebo když MoP odsuzují jen z principu , že je to Pandarie a nebo argumenty jako dětské pandičky to pro mě není moc dobrý důvod....

Zandalari 01.05.2013 08:12

jestli myslis ten nahore tak to je znazorneni ogrimmaru.... nekdy se tu objevi i takovej alickej...

Draculla 01.05.2013 08:00

Hromovapest
wowko umírá...poslední pokusy na záchranu selhávají.I tak blizzarde díky za pěkný časy v této hře.Škoda že všecho je stavěné na prachách.Tím jsis tuto olninovku sám pomalu zahrabal.
Nedávno som našiel článok, kde Blizzard predpokladal, že na TBC bude rasa pre alianciu Pandaren. Keď sa to dozvedeli ľudia a začali písať komentáre pod článok, všetci Blizzard chválili a písali komenty ako GJ blizz.. it is awesome! Ale keď Blizzard oznámil definitívne Draeneia za rasu alíkov, všetci začali hatovat celý Blizz - wtf is this blue shit??! Teraz, keď sa po tých rokoch rozhodli dať do WoWka Pandarenov a spraviť im nový vlastný príbeh, zas všetci začnú hatovat aká je Pandaria nanič datadisk a že sú tam pandy. Jednoducho povedané, ľudia chválili Pandarena pri TBC, s ktorým nemal nič príbehovo spoločné, no keď mu spravia datadisk s jeho príbehom, tak je to už fail. Ľudia fakt nevedia, čo v tom WoWku chcú.

Lockdaar 30.04.2013 19:40

skoda jen, ze se vetsina komentu opet nevenuje tematu ale tomu, jak wow podle nich upada a jak jejich uzivatele fnukaj, ze je vsechno zkazeny... nevim tedy, ja kdyby me to nebavilo tak s tim proste seknu a dal se k tomu nevyjadruju kdyz vim, ze by to nikoho tady nezajimalo a bylo by to proste k nicemu. Osobne si teda myslim, ze normalni clovek nema potrebu, kdyz treba sam skoncil kvuli tomu, ze se mu na tom neco nelibilo, to potom roztrubovat a hlasat, jak je to o nicem atp. (akor na stance, ktera je urcena pro fanousky wow). Jsem asi ze stary skoly ale tohle je asi v dnesni dobe moda, nevim no, moc tomu teda nerozumim...Beru to teda jeste tak, ze uzivatele tehle whine komentu opravdu skoncili a jen to tu z me osobne nepochopitelnych duvodu ´´vychvalujou´´, jestli ale nekteri z nich neskoncily a nadavaj tu na to a stale to jete hrajou tak to teda opravdu nevim, co na to rict a ani popravde nevim, co si mam o tom myslet, jsem asi proste blbej ale proste tohle nechapu a ani asi chapat nebudu... :P

Benosh 30.04.2013 17:24

To není o pospolitosti, ale o vyjadřování jako takovém. Stáda uplakaných, to je, oč tu běží.

seanito 30.04.2013 15:49

Benzakk
Všech pisatelů, hejtery nevyjímaje.
Nikdo tu každou novou věc nezašlapává, někomu se líbí to a jinému něco jiného, někomu se líbí všechno a někomu téměř nic, holt tak to je. A fanoušci nemusí být nutně stádo. Tohle je kvalitní web to nikdo nevyvrací, že je ale o hře, co dle mnohých herně upadá, je věc úplně jiná.

Benosh 30.04.2013 15:25

seanito
jen dokládá o inteligenci daného pisatele.
Všech pisatelů, hejtery nevyjímaje. Koneckonců je to fanstránka, tak porovnávání věcí již minulých s přítomností není ke škodě, ale úplně zašlapat každou novou věc ve WoW nevím, do jaké míry souvisí se zábavou a tím pádem podstatou fan webu. Měl by to být web pro nadšence, ne pro zhrzené a zklamané dušičky kompenzující si tady ztrátu toho, co na WoW měly rády. Názory toleruju, /crymeariver posty už tolik ne. Aspoň, že ty články jsou tady kvalitní a čitelné, když už ty komenty jsou vesměs tragické.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet