Festival Fantazie 2013 klepe na dveře

//pic/ff2013/ff2013_header
Již tento týden v sobotu začíná každoroční akce oslavovaná všemi řádnými fanoušky sci-fi, fantastiky, knížek, seriálů, filmů a počítačových her - Festival Fantazie 2013. Kdo si doteď není jistý svojí účastí, nechť přijede do Chotěboře a staví se u naší redakce, která se bude po areálu neustále potulovat. My vás k účasti dozajista přemluvíme!
>>Vše o Festivalu Fantazie 2013<<
Veškeré souhrnné informace hledejte v hlavním článku. Najdete tam mimo jiné i náš program (nebo program celé linie GameLine).
//pic/ff2013/map_small

Nejzajímavější pořady z naší produkce:

  • Hearthstone - Heroes of Warcraft - Honza Vrátník "Hanzik" Nově připravovaná online karetní sběratelská hra v podání společnosti Blizzard skrývá mnoho potenciálu. Má tato hra, využívající již spoustu let známý koncept, šanci uspět?
  • Historie firmy Blizzard Entertaiment - Jakub Sýkora "Sharz" Historie jedné známe americké herní firmy od jejího začátku až po současnost. Znáte všechny hry z její produkce?
  • Staří bohové - Zuzana Komprdová "Bellatrix" Staří bohové (Old Gods) jsou jedny z nejtajemnějších bytostí celého World of Warcraft univerza. S některými jsme se již vítězně utkali, jiní se před námi dosud skrývají a v utajení kují své ďábelské pikle. Odkud se vzali, co jsou vlastně zač a jaké jsou jejich ďábelské cíle?
  • Další WoW datadisky - Zuzana Komprdová "Bellatrix" Co by mohlo být náplní dalších World of Warcraft datadisků? Jací staří i noví nepřátelé na nás čekají a jaká neznámá území ještě prozkoumáme? Dozvíte se všemožné podložené i nepodložené teorie o tom, co schovává Blizzard ve svých někdy až příliš širokých rukávech.
  • Pet battle - Zuzana Hortenská "Zuzlínka" Jistě všichni znáte horkou novinku nového datadisku Mist of Pandaria ke hře World of Warcraft. Této zajímavosti se podíváme pěkně na zoubek a probereme vše od provedení boje až po zajímavé statistiky a názory hráčů.
  • Blizzard Must Be Crazy - Eliška Damborská "Esperanta" Když dáváme ve hře doopravdy pozor a poctivě si čteme všechny questy, často nám nemohou uniknout naprosto šílené věci, které by nemohli vymyslet lidé, kteří mají všech pět pohromadě. Pojďme se podívat na výčet nejšílenějších questů, které vám zaručeně vykouzlí úsměv na tváři.
  • A pokud se na něco chcete zeptat, využijte klidně komentářů. Však to znáte.
    Užitečné odkazy: Oficiální stránky Festivalu Fantazie 2013 To nejdůležitější, co byste měli o FF 2013 vědět Program jednotlivých linií
    Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

    Diskuze

    Bellatrix 26.06.2013 02:14

    Já mám písemný záznamy ke všemu, jelikož podle toho budu pak aktualizovat články.

    Šéfredaktor WoWfan.cz

    godlike 25.06.2013 18:18

    škoda no nedostanu se tam a rád bych si to poslechnul všechna ta témata mě zajímají

    Hanzik 25.06.2013 15:08

    Se záznamem je to krapet složitější, třeba to ale nějak půjde. To se ještě uvidí. Pochybuji, že má někdo písemný záznam. Každý má nějakou .PPT prezentaci, ale z ní toho jen těžko něco vyčteš.

    milanko 25.06.2013 14:55

    Ako rád by som tam chcel byť ani neveríte ako vy ste pre mňa také hviezdy ako pre niekoho madona ozzy osbourne bob marley alebo ja neviem Škoda že sa mi nedá

    Esperanta 25.06.2013 14:43

    godlike
    taky by to možná šlo jako písemný záznam.Někde to musíte mít napsané pochybuju,že to pojedete z hlavy
    Nevím jak ostatní, ale já to jedu z hlavy Maximálně mi pomáhají poskládané obrázky v prezentacích

    godlike 25.06.2013 14:39

    Esperanta
    to godlike: Jo, to netuším chlapče. To záleží na tom, zda někdo zapůjčí kameru a pokud ano, kdo u toho bude sedět a natáčet? A pokud se to natočí, natočí se to kvalitně a dostane se to na web?
    taky by to možná šlo jako písemný záznam.Někde to musíte mít napsané pochybuju,že to pojedete z hlavy

    Esperanta 25.06.2013 14:01

    to godlike: Jo, to netuším chlapče. To záleží na tom, zda někdo zapůjčí kameru a pokud ano, kdo u toho bude sedět a natáčet? A pokud se to natočí, natočí se to kvalitně a dostane se to na web?

    Thiler 25.06.2013 13:15

    To Jakub Sýkora známí jako Sharz, aneb Lighir malý děcko.Když si tam zajedu vratíš mi to pětikilo, co mi dlužíš dobrovolně?

    godlike 25.06.2013 13:09

    bude někde k dispozici záznam přednášek? chci je slyšet všechny ty témata jsou zajímavý hlavně ty od Bellatrix,Zuzlínky a EsperantyOsobně nemůžu jsem v práci

    Rodann 25.06.2013 11:20

    Doufám, že se v přednášce Historie firmy Blizzard Entertaiment objeví i téměř hotová, leč bohužel zrušená adventura (!) Warcraft Adventures: Lord of the Clans z níž zbyl pouze scénář ke druhé vydané knížce ze světa Warcraftu - Warcraft: Lord of the Clans (a samozřejmě dungeon ve WoWku; The Escape from Durnholde Keep - a.k.a. Old Hillsbrad Foothills).

    Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
    Přihlásit se
    nebo
    Zaregistrovat nový účet