Hratelné rasy-Draenei

Draenei Dnes pro Vás mám další hratelnou rasu. Na dnes jsem si připravil informace o Alianční rase, Draenei. Opět se můžete těšit na historii, popis vzhledu a také pár zajímavostí. Hráči Hordy nemusí být naštvaní, smutní, zklamaní nebo se cítit uraženi. Další rasa bude z jejich frakce. Tento článek opět může obsahovat významové a gramatické chyby (Novom má moc práce s ostatními články). Pokud nějakou takovou chybu najdete, můžete na ni upozornit na můj e-mail nebo přímo v komentářích v sekci Rasy.

Naposledy upravil/a Empatic 24.07.2010 v 22:40:59.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Orgrim 26.07.2010 19:03

Vens: Cau pls mate napsano že Velen nema chapadylka na bradě a je to blbost protoze ma čtyři a pak draeneiové mají normální krev je to v traileru na BC jak ten paladin mlátí mobi a má pod okem šrám a teče mu červená krev To ho postříala krev nepřítele bylo to i vidět.

Neotix 26.07.2010 07:13

Ahoj,článek je parádní a jistě musel dát práci, já bych si jen dovolil drobnou korekci a doplnění.> Naaru který pomohl Draeneiům utéci z Argusu a později i z mnoha jiných světů kde je Kil'jaeden pronásledoval, se jmenuje K'ure (na Draenoru sídlí v hoře Oshu'gun, což je vlatně jejich ztroskotaná vesmírná loď).> Draenei, v překladu vyhnanci.> Kil'jaeden poslal svého generála Mannorotha, který Orky pošpinil svou krví (napili se jí).> V lodi Exodar (jedno z křídel povnosti Tempest Keep) neuprchli všichni Draenei z Draenoru. Těch pár co zůstalo, zmutovalo vlivem Orkských warlocků na Broken nebo Lost Ones.Ještě reakce na komentyejv - všichni Draenei bývali Eredary a Velen je jejich vůdce (jedním ze tří vůdců Eredarů - Kil'jaeden, Archimonde a Velen).Vens - Velen výrůstky na bradě samozřejmě má a Draeneiská krev je modrá.

DaveL 25.07.2010 15:32

Velen není především Draenei ale Eredar.

Empatic 25.07.2010 15:13

Není tam psáno, že velen nemá chapadélka, ale není tam psáno ani to, že je má. Je tam, o tom, že Velenovi později zbělá jeho kůže.A s tou krví... není možný, že mu použe vystříkla krev na obličej?

Vens 25.07.2010 14:59

Cau pls mate napsano že Velen nema chapadylka na bradě a je to blbost protoze ma čtyři a pak draeneiové mají normální krev je to v traileru na BC jak ten paladin mlátí mobi a má pod okem šrám a teče mu červená krev

twetie 24.07.2010 23:45

ůžasnej článek, muselo to dát obrovskou práci

Popi 24.07.2010 23:11

ty články o hratelných rasách jsou skvělý, hlavně se mi líbí jak vysvětluješ raciálky u daný rasy

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet