Ira Dei zabili Garroshe ve verzi 10m HC

http://wowfan.cz//pic/uploaded/sog
První CZ/SK guilda již Garroshe na HC zabila. Bylo to ve verzi 25m a byla to před nedávnem guilda Black Division. Nyní se povedlo další naší guildě zabít Garroshe na HC. Povedlo se to Ira Dei ve verzi 10m! Vítězství to nebylo jednoduché. Stejně jako mnohým guildám před nimi, ani jim se nevyhnul problém se sestavou. O tom, jak složitý to byl progress, může naznačit i následující citace.
Poněkud smutně uzavřený datadisk, mířili jsme výš, ale nakonec můžeme být rádi, že to s odřenýma ušima průměrnými čtyřmi raidovacími dny týdně dopadlo, co se týče ranku, o trochu lépe, než minulý raid kontent.
A tak i přes slušně našlápnutou jízdu a následné zpomalení, se jim podařilo úspěšně progress tohoto patche dokončit a WoWfan tým jim tímto gratuluje. Níže se můžete podívat na videa ze zabití bosse z pohledu Arcane Mága a Resto Shamana.
Pokud se podíváme, kolik guild porazilo Garroshe na HC, dostaneme se dle WoWProgresu aktuálně na číslo 135. A já bych se rád zeptal. Je to pro vás moc nebo málo? Neustále slýcháme, jak je WoWko stále jednodušší a že je to hra pro děti. Jenže když se podíváme na statistiky, tak skutečně málo guild dokončí aktuální content v daném čase. Přijde vám WoWko jednoduché? Jaké jsou vaše názory na jednoduchost WoWka? Co říkáte na progress Ira Dei? Jak se vám líbí videa? Jak je na tom vaše guilda s progressem? Myslíte, že existuje dost kvalitních CZ/SK guild?

Naposledy upravil/a Astra 04.12.2013 v 09:16:03.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

05.12.2013 11:28

Deadmau: jj propojeni se chystaji ale jeste se nevi jestli dt k necemu pripoji blizzard sam rikal ze planuje pripojovat jen low pop realmy a drakthul ma kolem 5000 hracu coz je takovy vyssi medium

Deadmau 05.12.2013 11:03

Beeda2004
Beeda2004: jinak jeste jeden malej offtopic jestli muzu to je jeden z mala duvodu proc se budou 10 blbe sjednocovat prootze v gilde budou dva guild leaderi kteri kazdej budou rpeferovat svoje lidi na loot ze svy stary desitky takze se u kazdyho bosa budou hadat jen psy, a nebo zavest dkp system coz je zas otrava
Vždy se musí jednotlivci přispůsobit v prospěch celku jinak to nemůže fungovat. Nejsem si jistý jestli se to týká DT, ale bude se moc raidovat s hráči z jiného realmu. Je to tak nebo se pletu?

05.12.2013 10:07

Beeda2004: jinak jeste jeden malej offtopic jestli muzu to je jeden z mala duvodu proc se budou 10 blbe sjednocovat prootze v gilde budou dva guild leaderi kteri kazdej budou rpeferovat svoje lidi na loot ze svy stary desitky takze se u kazdyho bosa budou hadat jen psy, a nebo zavest dkp system coz je zas otrava

05.12.2013 09:28

Deadmau: my chodime 10 protoze je snazsi rozdelovat loot mezi par lidi, navic 10 lidi se lip sezene cos e tyce spolehlivosti ze se na ten rai dostavi posledni dobou se cim dal vic obevujou nadsenci kteri 10x dojdou a pak se na to vykaslou takze zaloha chodi vic jak stalej raider

Momloo 05.12.2013 08:40

milanko
...
Prosim ta, fakt sa nauc pisat ciarky. Rad by som ti odpisal, ale citanie tvojho textu som vzdal v druhom riadku...

cerberos 05.12.2013 01:19

Proboha,omlouvám se,ale někdo tu tvrdí,že raidy před Lich kingem,byli lehčí než ted,no to snad né? Dobře je to jeho názor,ale podle mě nesmysl.Tenkrát byli jen a jen 25 man raidy a to nepočítám ve vanille dokonce 40 man!!!,co to je za nesmysl,žádná desítka tenkrát nebyla,raidy byli doslova BRUTÁLNÍ na rozdíl dneška.Doslova hráči tenkrát až vzteky brečeli,když nemohli sundat Terona Goefrienda a další,nebo ze začátku bc Maghtheridona atd..než na to přišli jak je sundat.Samozřejmě dnes raidy v hc modu,jsou těžké dokonce až moc a nezáleží jestli to je 25 man či desítka,ale na rozdíl před LK,to se nezlobte to už je opravdu o něčem jiném.

cerberos 05.12.2013 01:05

Deadmau
Myslím, že ve wowku je kvalita podmíněna především časem stráveným ve hře a časem, který jsou lidé ochotni investovat do hraní a raidování + jak dlouho svou postavu hrají.
Deadmau
Myslím, že ve wowku je kvalita podmíněna především časem stráveným ve hře a časem, který jsou lidé ochotni investovat do hraní a raidování + jak dlouho svou postavu hrají.
Ano to též s tím souhlasím....

MrPendou 04.12.2013 17:20

Podle mně je raidování těžší než dřív .. nové mechaniky, taktiky dyt dříve to bylo jen jestli jsi měl gear z předchozího raidu jinak jsi neměl šanci a vše o dmg dyt takové taktiky jak jsou ted dřív nebyli ..

milanko 04.12.2013 16:50

Momloo
Najprv par faktov:Black temple release date - 15 May 2007Illidan world first - 5 Jun 200720 dni progressuSiege of Orgrimmar release date - 10 Sep 2013Garrosh world first - 1 Oct 201321 dni progressuRadsej ani nejdem googlit kolko pokusov potrebovali Nihilum na Illidana a kolko Method na Garrosha, ale pocitam, ze rozdiel bude fakt velky. A nie, nebude to tym, ze by Method boli horsi
Momloo lenže black temple nemal aj normal aj hc ktoré si potreboval vyčistiť + v siege je viac bossov takže zrovnávať to nemôžeš.A nemôžme povedať že ilidan alebo nejaky boss bol najťažší keď je tam vždy veľa iných podmienok napr. na wotlku si získal najlahšie gear (3 krat vyminujem niečo a mam rare prsteň zatiaľ čo v bc tie rare itemy sa získavali dosť ťažšie (myslím že bc bol zlatý stred kedže vannila bola neuveriteľne ťažká napr. taký thuzad bol brutálny z old naxx. i keď niektorý hovoria že to bol cthun ale to bol odvar oproti tomu.Na wotlku musite prihliadať na tie datumy aj kvôli tomu že pvp bolo oproti iným datadiskom oveľa menej hrané ako pve a lich king na začiatku bol nezabiteľný potom pridali buff a šlo to.Mne osobne prišiel najťažší bc boss m´uru a najzábavnejší kiljiaden ale dosť ťažký boli aj gruul a lady vash ak nemali healery aj dps gear vash sa nedala dať Pripadne changovanie specov magov po prvom bossovi

lykk 04.12.2013 15:32

1. gz ID2. gl LF3. hura flejm4. neni jedno kolik tam kdo byl hodin, dni and shit? to se pak muze jeste vytahnout argument, ze to dali o x resetu pozdeji nez guilda y, ergo meli x resetu gearu k dobru, ergo byl ten fight v urcitych aspektech jednodussi etc. a ja jsem vsemi deseti pro, protoze to je vic flejmu a vic flejmu = lepsi prozitek z internetu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet