Maim Blackhand

Obsah

Historie

Rise of the Horde

Maim a jeho bratr Rend byli právě generace orků která doslova přišla o dětství, "díky" Gul'danovi a jeho černokněžníkům byli oba dva bratři stejně jako ostatní děti všech klanů věkově popohnány o šest let a tím pádem přišli o všechny tradice a dětství. Po tom co se stal jeho otec náčelníkem Hordy Maim i se svým bratrem Rendem jeli se svým otcem do Blade's Edge Moutains vytvořit spojenectví s ogry. Obou bratrům se to nelíbilo tak jako všem orkům ale úkol museli splnit. Blackhand naštěstí uměl něco řečí ogrů a společně s pár orkskými tlumočníky utvořili s ogry spojenectví. Po téhle celé diskuzi jsi všichni orkové založili tábor v ogřím teritoriu a Maim s Rendem si povídali o zabíjení ogrů , a že by nějakého ogra tajně zabily, ovšem Orgrim je slyšel a řekl jim na rovinu že pokud nějaký z ogrů umře jejich jména půjdou jako první. Během rychlého útoku na Temple of Karabor který orkové až nečekaně rychle dobili jsi Maim s Rendem kradli nástroje draenei které sami nevěděli na co jsou a znesvěcovali je. Později poplivaly mrtvoly a křičeli a povzbuzovali ostatní aby je napodobovali,Durotan se na ně upřeně a naštvaně díval a divil se že žádný ork co zde útočí nemá ani trochu úcty k tomuto Draeneiskému posvátnému místu právě naopak.

WarCraft I.

Maim i se svým bratrem Rendem se po dobu první války přemístili do nově vznikajícího hlavního města Hordy na Azerothu - Blackrock Mountain. Maim i Rend strašně usilovaly svého otce aby mohli jít do války a mohli řezat hlavy svých nepřátel, ale Blackhand dost dobře věděl že Rend i Maim jsou ještě děti a chovali by se v boji spíš jako sebevrazi než jako válečníci.

WarCraft II. - Tides of Darkness

Po smrti svého otce Maim i Rend byli pod plným velením Orgrima Doomehammera. Ale za Orgrimovými zády si Maim s Rendem schromáždily armádu věrných orků z klanu Blackrock a založili si Black Tooth Grin clan. Když se Orgrim dozvěděl o zradě Gul'dana Maim a Rend zaútočily se svým klanem a snažily se ho zabít za jeho zradu. Rend s Maimem vyhlásily doslova válku zdejším Dark Iron trpaslíkům a snažily se je dobít, bratři měli spojené klany Blackrock a nový Black Tooth Grin a proto se jim podařilo vydobít celé první patro a pomalu si zakládali vlastní Dark Hordu.

WarCraft II. - Beyond the Dark Portal

O dva roky později když Ner'zhul znovu otevřel Dark portál ihned poslal bratrům otázku na znovu založení Hordy a řekl že mají červené draky spřízněné s zcela novým klanem Dragonmaw. Rend odmítl. Nedlouho poté, Nefarian přišel do Blackrock Spire a vzal kontrolu nad Blackhand bratry a silami pod jejich kontrolou.

Dark Horde

Skoro po celou dobu třetí války uvnitř Blackrock Mountain to doslova vře válkou, Maim Blackhand s Rendem a se sílou nového pána hory - Nefariana mněli obrovskou sílu a vydobili skro tři patra města uvnitř hory, ale trpaslíci už začinají mít plné zuby nátlaku hordy a začínají nabírat síly. Maim a Rend zatím nezažily se svoji Dark Hordou porážku, bohužel ta pomalu přicházela, trpaslíci se valily na orky ze všech stran a utlačovali je co nejvíce mohli, orkové skoro vůbec neměli šanci a jediné co jím zbývalo bylo vzdát se 2 pater ovšem posledního 1 patra se bez boje nevzdali. Orkové bojovali úkrutně a krvelačně a dokázali porazit obrovskou přesilu ovšem ztratily velké části jejich území .Během tohoto boje zemřel také Maim Blackhand který bojoval do posledního dechu a Rend stál po jeho boku do jeho smrti,nato jaký to byl nevychovanec a vrah zemřel hrdinskou smrtí.

Zajímavosti

Maim Blackhand a jeho bratr Rend byli také členy vražedného útoku na Durotana a Draku. Stav: Mŕtvy Kde se nachází: Zemřel v Blackrock Mountain Frakce: Horda,Stará Horda,Dark Horda,klan Blackrock,klan Black Tooth Grin Rasa: Ork Postavení: Zástupce a bratr náčelníka Dark Hordy Povolání: Warrior

Naposledy upravil/a prehistory 15.11.2013 v 11:46:56.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

matesp 24.02.2014 14:35

všetci stary hrdinovia budu iny kedze su s paralerneho sveta nebudu skazeny demonmi ale garroshom

prehistory 26.11.2013 00:22

Undead363
Škoda, že tu chýba nejaká tá fotka...nnInak, on je synom toho náčelníka, ktorý sa objavý vo WoD ? Toho v tom upe bohovskom brnení?! Ak áno, tak som neskutočne zvedaví ako bude vyzerať to jeho potomstvo, ak sa samozrejme Maima a Renda v datadisku dočkáme...nnEšte jedna taká vec - názov Black Tooth Grin klan mi príde skôr čosi ako paródia na klan Blackrock, nie jeho čestná pamiatka... ale zakladali ho dvaja teenegeri, takže sa niet čomu čudovať
Momentalne sem na mobilu ale i tak odpovim, ano Maim je synem jak ty rikas toho co se objevi ve WoD ..podle mne Blizzard Warchiefa Blackhanda ve WoD pokazil ..ale je to tvuj nazor..

Sir Finley Mrrgglton 25.11.2013 19:08

Škoda, že tu chýba nejaká tá fotka...Inak, on je synom toho náčelníka, ktorý sa objavý vo WoD ? Toho v tom upe bohovskom brnení?! Ak áno, tak som neskutočne zvedaví ako bude vyzerať to jeho potomstvo, ak sa samozrejme Maima a Renda v datadisku dočkáme...Ešte jedna taká vec - názov Black Tooth Grin klan mi príde skôr čosi ako paródia na klan Blackrock, nie jeho čestná pamiatka... ale zakladali ho dvaja teenegeri, takže sa niet čomu čudovať

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet