Možné budoucí velkoměsto Hordy - Echo Isles

Zdravím WoWfan.cz

Zakládám článek o možném novém hl. městě Darkspearských trollů, tak snad se vám bude líbit :)

Informace které známe

Echo Isles je od Cataclysmu novou začáteční lokací a oficiálním "hlavním městem" Trollů, kteří jsou v Hordě, tudíš kmen Darkspear. Bohužel to zatím jako hlavní město nevypadá a když by už mělo být hlavní město, mělo by být alespoň využito jako menší přístav, stejně jako zesnulý Theramore.

Teorie

Představa o Echo Isles jako hlavním městem Trollů napadlo více lidí a někteří dokonce vytvořili obrázky, které představují Echo Isles jako hlavní město ve stylu Thunder Bluffu a rozhodně to jsou pěkný výtvory. Rozhodně by se to dalo použít do hry ale toho se dočkáme minimálně v datadisku který bude po Warlords of Draenor. [odstavec] Mám zde pár obrázku, které by mohli představovat budoucí Echo Isles

První možnost

Zde je jeden v podobě mapy z Google (WoW design). Je zde vidět, že jednotlivé ostrovy soustroví Echo Isles by se dali propojit visutými mosty Trollského typu a tím spojit Echo Isles se Sen´jin village a tím by vzniklo opravdu "velkoměsto".

Druhá možnost

A zde je originální mapa Echo Isles ze hry, ale upravená do podoby možného hlavního města Trollů. Zde je již vidět, že by se toto město dalo využít i jako přístavní město podobně jako Theramore.

Shrnutí

Nejspíš tu začnou někteří lidé zase říkat, že by to bylo další město "duchů", ale pokud by se to propojilo se záčáteční lokací a k tomu ještě přístav díky němuž by se hráči dostali do dalších kontinentů a oblastí, tak by ve městě byl celkem ruch a věřím, že by to bylo druhé hráči nejnavštěvovanější město v Hordě.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Deathkroman

Deathkroman je autorem 8 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

milanko 22.12.2013 22:43

Zaujímavé určite by bolo dobré kebyže sa vymení hlavné mesto.Prípadne nejaké kroky že by sa populácia hráčov prerozdelila medzi mestá všetky frakčne ale aj neutrálne.

Sir Finley Mrrgglton 06.12.2013 18:14

Deathkroman
http://wowpedia.org/Darkspear_islandsnZde máš článek o Darkspear Islands, ostrovy kde se poprvé setkali s Thrallem a Hordou.
Dik...

Deathkroman 06.12.2013 15:19

http://wowpedia.org/Darkspear_islandsZde máš článek o Darkspear Islands, ostrovy kde se poprvé setkali s Thrallem a Hordou.

Sir Finley Mrrgglton 06.12.2013 13:12

Great... Ale radšej by som chcel vidieť, kde bola stará domovina Darkspearov - ten ostrov, kde ich ohrozovali Murloci a ľudia.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet