Operace: Gnomeregan

gnome


Po zvěstech, které kolovaly napříč Kharanosem a Ironforge, oznámil High Tinker Mekkatorque detaily o Operaci: Gnomeregan. Podle všeho Mekgineer Thermaplugg připravoval svá ozářená vojska proti vzrůstajícímu Gnómskému odboji. Gnómové totiž toužili dobýt zpět své, kdysi úžasné, město Gnomeregan. Mekkatorque ve svém projevu k malému konglomerátu různých představitelů Aliance zdůraznil, že je akorát čas na úder.

bfg"Po tom všem, co se Thermaplugg už roky vyhýbá smrti, jen aby si udržel vládu nad Gnomereganem. Po pádu krále Lichů, poslední velké hrozby pro obyvatele Azerothu, jsou šance na možné kataklizmické události v blízké době menší než 12,7%." Toto oznámil Mekkatorqueův přední bojový a zdravotní poradce doktor Cogspin.

Nyní je tu šance pro Vás! S potvrzením o blížícím se útoku na Gnomeregan, přijde Vaše šance, abyste se i Vy připojili. Vítězství začíná v Tinker Town! Jako řádné občany Azerothu a hrde členy Aliance Vás High Tinker Mekkatorque vyzve k pomoci Gnómům v exilu. Koneckonců, nejlepší útok je dobrý... útok. Ať už jste hrdina Vašeho lidu, přemožitel těch nejstrašnější přisluhovačů Plamenné Legie, Pohromy nebo jen nadějní dobrodruzi, můžete začít motivací Gnómských bratrů, aby se sjednotili pod Gnomereganský prapor. Stačí jen trochu šikovnosti s Motivate-a-Tron na přivolání Gnómů do akce. Přístroj funguje bezvadně. Jak dobré by bylo, kdyby tak mocný vynález skončil u přeměňování obyvatel Tinker Town v malá zvířátka? Moc dobré asi ne.

bfg3S čerstvými rekruty na naší straně Vás Mekkatorque pošle k Steelgrill's Depot, výchozímu bodu pro gnomereganskou ofenzívu, kde se setkáte s kapitánem Sparknozzle.
Dělejte to, co přikáže. Kde budete muset splnit cvičení Steamcrankova tréninku a otestovat operativní schopnosti zbrusu nových mechano-tanků, než vyjedou na frontu.
Zabrání Gnomereganu je důležitejší, než Váš strach z výšek, se kterým se setkáte v testech u pilota Muzzlesprocka, kde budete bombardovat ozářené ventilační šachty na Gnomereganském horizontu.

Každý muž, žena a i dítě budou povoláni do služby. Dokonce i když jste akorát pochytili základy umění boje v místech, jako Kharanos nebo Elwynn Forest, můžete přidat ruku k dílu a podpořit tak toto válečné tažení. Několik mrtvých kanců se hodí na výrobu komfortních sedadel do obléhací strojů. To jistě zvládnete, protože je to klíčový krok, který nám pomůže čelit otráveným Thermapluggovým následovníkům. Můžete dokonce pomoci spisovateli Tobymu Zeigearovi v sepsání díla "Mekkatorqueův válečný pokřik".
To Vy budete stavět cestu k úspěchu, načež budete odměněni Gnomeregan Pride, která Vám umožní dočasně získat uniformu elitního vojáka Gnomereganské pěchoty.

Thermapugg není žádný bezvýznamný Gnóm, ale jeho arogance ho brzy jistě přivede ke zkáze! I přes to, že nepochybně připravuje dříve nevídané jednotky na odražení tohoto útoku. Jen bitvou kovaní hrdinové Aliance (lvl 75-80) budou povoláni k Operaci: Gnomeregan. Pokud Mekkatorque označí operaci za připravenou, musíte si s ním promluvit pro zahájení plného útoku na nepřítelská letiště, pozemní velitelská stanoviště a na tunely Dolního Gnomereganu. Říká se, že Thermapugg zaměstnal tzv. "Brag" roboty, aby šířili jeho propagandu a aroganci. Nebojte se jeho slov a následujte členy Aliance! Držte se spolu s Mekkatorquem a Cogspinem, abyste byli v bezpečí. Koneckonců, nechtěli byste ztratit sílu Cogspinova Surgeon General's Warding. Gnomeregan musí být očištěn od ozáření a Troggové musí být zahnáni. Je na čase převzít zpět tento moderní zázrak a získat tak i svůj vlastní Gnomeregan Overcloak, jako důkaz Vaší heroické statečnosti, kterou jste prokázali tváří v tvář bitevnímu šílenství.

Operace: Gnomeregan se blíží. Gnomeregan Exiles vás potřebuje!


Naposledy upravil/a Javorovej 14.06.2010 v 15:31:08.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

immuptkib 20.04.2023 22:15

These changes stimulate muscle growth but at the same time it can alter the balance of your cholesterol <a href=http://buycialis.yachts>cialis prescription online</a>

Propast 19.09.2010 22:57

Výborná bitva, stejně jako finální u Death Knightů. Jen mě děsí ta předzvěst Cataclysm. Co ty HP přes 60k a dmg přes 100k, s critem přes 180k ...a to jsem obyčejnej lock. Nechci radši vidět HP až půjdu s prot warem ....pav: jelikož WotLK je tu už 2 roky, musím říct že máš asi smůlu. Leda si ho koupit. Už by měl být dost levný. Hlavně to stihnout v termínu eventu.Mimochodem, nevíte kdy tento event končí?

pav 09.09.2010 12:19

MĚ AKORÁD HODNĚ štve že ta final battle je až pro 75-80, Já sem 70 bez wotlk a dost bych to chtěl vidět. :-(

Aladin_CZ 08.09.2010 18:29

Qstovou linii uz mam hotovou. Gnomeregan se opravdu obsazuje (je to na stejnem principu jako treba battle o Undercity, proste 5 minut cekani na bitvu aby se pridali hraci a pak se to spusti) mate mega buff a kosite moby. Ted nas tam bylo tak 40 takze to bylo vse za 10 min hotove. A ano, dung bouche, uvidite proc

Javorovej 14.06.2010 18:37

hanzik: pšššt nech mě žít v tajemství a neznalosti A stejně, ať se s gnóméregoušem stane co chce...já trávim čas v SW u stromu u aukce

Hanzik 14.06.2010 16:12

K výbuchu tam opravdu dojde... šachty to nebudou... no, nechte se překvapit

Javorovej 14.06.2010 15:26

Darkcan: já jsem se na video tedy nedíval, čekám až si ty Q budu dělat sám, ale neni ten výbuch zapříčiněný bombardováním oněch šachet?

Warlockgood 14.06.2010 13:28

For the Gnomeregan! Budu hrdý že budu bojovat po boku krále gnomů! Konečne muj engineering bude k nečemu dobrej!! už mam dokončené moje přípravy udelal jsem pro kámoše gunky jen tak pro operaci atd... FOR THE GNOMREGAN!

Darkcan 14.06.2010 07:15

jen mě zajímá proč podle článku se to Gnomerage obsazuje kdyš na vydeu z youtube to Gnomerage vybuchne to teda nwm :-) ale snad to dobře dopadne a aliance bude mít další hl město :-D

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet