Paladin v Cataclysm

/pic/cataclysm/classy/pala

Nové schopnosti Paladinů

Blinding Shield (level 81): Způsobuje zranění a slepotu na všech cílech v blízkosti. Tento efekt lze přerušit pouze, pokud nestojíte čelem kouzlu. Spell je podobný jako u Eadricovy alibity Radiance v Trial of Champion.
Holy strom bude navyšovat zranění a critical strike chance, kdežto u protection stromu bude tento spell instantní.
2s cast. Vyžaduje štít.

Healing Hands (level 83): Nové healerské kouzlo. Z paladina začne vyzařovat heal podobně jako u Healing Stream Totem. Kouzlo má krátký dosah, ale delší trvání. Paladin může používat další jiné healing kouzla i když je Healing Hands aktivní.
15s cooldown. 6s trvání.

Guardian of Acient King (level 85): Dočasně vyvolá strážce podobající se okřídlenému tvoru světla ozbrojený mečem. Vizuálně bude podobný jako kouzlo Vzkříšení u paladinů ve Warcraft III. Strážce má jiné účinky v závislosti na dané specializaci. Pro Holy paladiny strážce více healuje zraněné druhy. Pro Protection paladiny bude strážce absorbovat některé příchozí zranění a u Retribution paladina bude strážce dávat zranění do cíle (podobně jako Gargoyl u Death knighta).
3 minuty Cooldown. 30s trvání (může se lišit v závislostech na nichž se strážce objeví).

Změna schopností a mechaniky

    paladin
  • Crusader Strike bude základní alibita pro paladiny od 1. levelu. Bude tak vyrovnáno jeho levelování, protože ze začátku nemá instantní útok. Retribution strom získá nový talent, který buď upraví Crusader Strike a nebo ho úplně nahradí.
  • Cleanse pracuje s novým systémem dispellů. Bude brán jako obranná magie. Dispelluje z přátelských cílů debuff, poison a diseas
  • Blessing of Might poskytne Wisdom stejně jako jeho další blessing. Pokud budou dva paladinové v partě, tak jeden může buffovat Knight a druhý Might. Tím se sníží potřeba jiného buffu na jiné classy.
  • Holy shock bude hlavní healing kouzlo pro všechny paladiny.

Nové změny v talentech

    paladin
  • Budou zlehčeny defenzivní schopnosti Retribution a Holy paladina. Jednou možnou změnou bude snížení doby trvání u Divine Shield o několik sekund. Retri paladin docela dobře prochází battlegroundy a v battlegroundech v Cataclysm si budou muset dávat větší pozor. Kromě toho, healing v Cataclysm bude změněný, takže paladin nemusí být schopný se plně uzdravit v Divine Shield.
  • Retri paladinové potřebují další mechaniku, která ponese určitá rizika ze zmáčknutí špatného tlačítka kvůli rotaci. Dále budou přidány další PVP užitečnosti. Navíc, "úspěchy" paladinů se sníží. Buď bude dělat slušný burst damage a nebo se bude držet naživu.
  • Bude zvýšená doba Sacred Shield na 30 minut a limitem na jednom targetu. Záměrem je použití shieldu na main target a zlěpšení healerských schopností tak, aby byl paladin brán i jako skupinový healer.
  • Holy paladinům bude přidán velký heal. Flash of light zůstane jako drahé, rychlé léčení. Holy light, průměrné léčení. Bacon of Light bude změněn na práci s Flash of Light.
  • Paladinové budou používat spirit jako jejich mana regeration stat.
  • Protection paladinové potřebují rozdílnou rotaci mezi single-target a multi-target tankováním. Stejně tak bude přidán cooldown v každé rotaci.
  • Holy shield již nebude stát "poplatky". Jejím úkolem bude zlepšení block chance a nadále bude poskytovat damage a threat.

Pasivní bonusy z Mastery



Co je to Mastery?

Holy

  • Healing
  • Meditation
    • Mana, která se obnoví v boji za pomoci vašeho spiritu.
  • Critica Healing Effect
    • Paladin healne více, pokud dostane crit na heal.

Protection

  • Damage Reduction
  • Vengeance
    • Kdykoliv je tank zasažen, přidá AP.
  • Block Amount
    • Paladin bude tank, který hodně blokuje. Warrior tank občas získá critical block, ale paladin absorbuje více damage z normálního blocku.

Retribution:

  • Melee Damage
  • Melee Critical Damage
  • Holy Damage
    • Jakýkoliv útok s Holy damage bude mít větší požkození.


Naposledy upravil/a Snake Plisken 23.04.2010 v 08:20:24.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mordecay 20.04.2010 16:14

Dufam ze si to zoberies ako ponaucenie a nebudeme musiet riesit tvoje vulgarizmy... have a nice day

Javorovej 20.04.2010 15:43

Dá se debatovat i bez vulgarity....kolikrát mě tady, jinde na netu či na wowku někdo totálně vytočí a pokaždé se zdržuju nadávek...stačí si pomyslet cosi o zadní části těla a napsat to bez vulgarity....splní to svůj účel a dá se to i číst.

Wittmann 20.04.2010 15:31

A bohužel v některých případech vulgarita je na místě Já moc nezastávám Britské konvence ale omlouvám se vám jako GM teamu máte fakt pekny stranky kam rád chodim a pobavím se tu rád s fajnovejma hráčema co a jak a proto me toto tak vytočilo

Wittmann 20.04.2010 15:25

Však ale o tom jsme psal !!! Já nejsem paladin Ale nechápu proč na něj všichni porad nadavaj HEle Javorovej at se koukneškamkoli do jakékoli debaty všude lide nadavaj na palata.. a to me stve nezastavam se jich Hele koncim tuto dobetu kdo by me pochopit chtel pochopil by me jen me porad nebavi cist vsude co je pala zac dobrej hrac ho da vzdy a kdo nadava jsou mala mimina dobrej hrac drzi hubu a raci poresi co zmeni aby ho dal a ne brblat ale uz to resit nebudu jen me ruply nervy

Javorovej 20.04.2010 15:15

Wittmane, máš napomenutí. Ještě se tu objeví podobné příspěvky s vulgaritou a nebo se tu objeví nadávka, tak tě uklidníme BANem.Teď si vem (ohledně paláta), když DK se mu mohl smát a ušlapat pár ranami...to i paláti řvali NERF DK!!!Já tyhle změny vítám, aspoň se i ostatní lidi naučí neběhat s LOH a Bublou) Konečně zase začnou pořádné bitvy

Wittmann 20.04.2010 14:42

TY jsi asi na tom s inteligenci blede NAdáváš na to na co já ale me Bože ... Asi jsi nečetl co jsem psal pořid si lepši brýle ju

Sheea 20.04.2010 12:11

Bože Wittmann, jedinej kdo tu na něco nadává, seš ty...Každej si sem napsal slušně svůj názor a vzhledem k tomu, že je to článek o paladinovi, težko tady budem rozebírat počasí. Takovýhle nervy sem eště neviděl. Btw chtěl bych tě někdy vidět hrát, bo z toho, co's tady napsal, seš asi neporazitelnej ať hraješ za cokoliv. Takovýhle týpky zbožňuju. Buď se vyplakej v koutě, nebo si dej studenou sprchu, ale netahej laskavě na tyhle stránky takovýhle móresy. Založ si blog s růžovejma srdíčkama a tam si postěžuj, jak paladiny nemá nikdo rád, třeba ti někdo ty bolístky pofouká.

Wittmann 19.04.2010 18:31

Ale to je tak už od začtku WoWka napřed se rvalo že neni za hordu pak se rvalo ze je i za alianci a ted se porad resi co a jak poklud hrajes na offiku a ne na freeckach vis jak to tam chodi ze i sikovnej holy priest si da kazdeho neni dobra a spatna class ale pokud te bavi cist u kazdeho tematu jak je pala lama budis jen ze tento web je nej webem v ccr o wowku a je skoda ze diky ..... co porad melou jen to same uroven ztraci

Wittmann 19.04.2010 18:29

A nechápu jaky má smysl povolovat komentare k tematu vzdyt at je to tema k cemukoli stejne se debata zvrhne v to ze se resi zd je owp pala či ne

Wittmann 19.04.2010 18:28

Dívej Mordecay pokud me chcete bloknout klidne stejne at si tu prectu cokoli vsude jen male deti nadavaji na paladina Pokud jsi ferovy hrac wow musim vedet jak to chodi je to o skilu a kadzy da kazdeho a jestli je nekdo top PVP je to Rogue Frost mage warlock palach je docela dost nerflej ale porad dobrej

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet