Patch 5.4 - Proving Grounds

http://media.wowfan.cz/patch54/patch54_header
Nový patch, který ponese jméno Siege of Orgrimmar a podíváme se v něm na zoubek současnému vládci Hordy, bude obsahovat i mnoho dalších věcí než jen nový raid. Patch obsahuje mnoho změn a novinek, které se dají považovat za převratné. Ale všechno postupně. První novinkou je Proving Grounds.
Rygarius zdroj

Novinka: Proving Grounds

  • Proving Grounds je novinkou, kde si hráči mohou otestovat svou sílu a zlepšovat se v umění boje.
  • V Proving Grounds budou hráči vyzkoušet souboje, které jsou navrženy pro DPS, tanky a healery.
  • Souboje pomohou s naučením tankování či healování bez nutnosti skupiny či raidu.
  • Každý souboj (zkouška) je dostupná ve čtyřech obtížnostech: Bronze, Silver, Gold a Endless. Čím těžší souboj je, tím více nepřátel dostáváte.
  • Endless mód umožní otestovat své schopnosti proti těm nejtěžším nepřátelům. Budete moci srovnat své výsledky z přáteli a spoluhráči v guildě.
  • [PTR]: Informace o tom, jak se na Proving Grounds dostanete, budou k dispozici již brzy.

I přes to, že stále přesně nevíme, o co půjde, dost se spekuluje o tom, že se jedná o další Brawler's Guild, kde se opravdu hráči naučí ze své postavy vymáčknout maximum. Upřímně si myslím, že něco podobného ve WarCraftu chybělo a nemůžu se dočkat, až vše uvidím na vlastní oči.

Naposledy upravil/a Astra 13.06.2013 v 21:28:09.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 15.06.2013 22:54

Ano tento patch je on ted porazíme Garroshe.

Kubin8 15.06.2013 20:20

Jak se má jmenovat ten poslední patch...? Kde se má nakopat Garroshovi zadek? Není to už ono?

Muradin 13.06.2013 19:39

Jo už jsem to taky zjistil , ale i tak diky. Jsem zvědav jak se to z Údolí přesune do OG a doufám , že se Údolí zase nějak uzdraví.A hlavně co se stane z Golden Lotusem to už si ted nebudem moc udělat repku nebo budou uplně nový daily? Obávám se druhé možnosti. Uvažuji o možnosti , že by se mohlo uzdravit kvůli Timeless Isle moc by se mi líbílo kdyby se ukázalo , že na něm přetrvala Pandarenská říše a třeba by to nějak dokázal současný císař prostě doufám ,že se nějak projeví Pandareni.

Mordecay 13.06.2013 18:31

Muradin
Teda dnes jsem viděl to co bude ve VoEB už jsem byl dost naštvany na Garroshe za to jak tam kopal , ale to bylo o proti tomu nic. Nejspíš to bude součastí Siege of Orgrimmar a možná to bude jen v budoucnosti nebo jenom něco jako virtuální realita a i když jsem za změnu rád a dost dobře to vypadá tak přece jenom. A taky jak vyschlo jedno z jezer tak tam je nějaký vchod. Prostě se fakt těším a patch je fakt čím dál překvapující vypadá fakt velkolepě.
Vchod do raidu. Prví traja(?) bossovia sú v údolí a potom sa presúvame do Orgrimmaru.

Muradin 13.06.2013 18:09

Teda dnes jsem viděl to co bude ve VoEB už jsem byl dost naštvany na Garroshe za to jak tam kopal , ale to bylo o proti tomu nic. Nejspíš to bude součastí Siege of Orgrimmar a možná to bude jen v budoucnosti nebo jenom něco jako virtuální realita a i když jsem za změnu rád a dost dobře to vypadá tak přece jenom. A taky jak vyschlo jedno z jezer tak tam je nějaký vchod. Prostě se fakt těším a patch je fakt čím dál překvapující vypadá fakt velkolepě.

Muradin 12.06.2013 22:56

Hlavně jsem zvědav na to co bude s Y'Shaarj jelikož je model , který se jmenuje Heart of Y'Shaarj a bossech a dungeon journalu na 5.4 jsem viděl Paragons of Klaxxi a na Siege of Orgrimmar mi Klaxxi moc nesedí s Y'Shaarj by to kvůli nálezu ve VoEB šlo moc teda nevím každopádně se dost těším.

milanko 12.06.2013 17:54

Beeda2004
ja hlavne doufam ze garrosh umre a ne ze to z nej jen vymlatime, na nej su alergickej uz od cata co silvanas zacal nadavat do kurev
To sylvanas nahodou sadlo

Muradin 12.06.2013 16:46

A hned co jsem dopsal komentář jsem objevil ty úžasný modely docela mě překvapilo , že Garrosh dostane taky novej , ale jinak vypadaj naprosto skvěle a moc se těším na Sha of Pride jen doufám , že nezemře ted byl by díky tomu skvělej další patch avšak to nevypadá moc pravděpodobně.

goblimg 12.06.2013 16:38

skomírajícího? tenhle datáč je příběhově určo jeden z těch lepších jen doufám, že někdy oživí v rámci nějakého raid challange staré dungy (mc, bwl, zg, aq...)

Muradin 12.06.2013 16:38

Na tento patch se moc těším a doufám , že pak bude ještě jeden jen mě zklamalo , že zase žádný nový dungeon... no možná se , ale ještě objeví přece jen se zatím nic neví a taky jsem zvědav co bude nebo spíše kde bude ta nová aréna Timeless Isle ten název je dost podivný. A ten robotickej škorpion opravdu vypadá skvělě třeba to bude nějaká věc , kterou vynalezli nějací Garroshovi pomocníci.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet