PvP tým SK Gaming se vrací do World of Warcraft

http://wowfan.cz//pic/news/wodnews7
Více než po pěti letech se můžeme na World of Warcraft scéně přivítat novou sestavu SK Gaming! Ptáte se, kdo nebo co je SK Gaming? Jedná se o německou profesionální esport organizaci, která vznikla v roce 1997. V současné době hráči této organizace nebo klanu hrají League of Legends, Quake, Smile a Counter Strike: Global Offensive. Warcraft tým začínal již v dobách Warcraft III, ve kterém hráči SK Gaming získali mnoho úspěchů po celém světě. Ve World of Warcraft se SK Gaming proslavil hlavně několika světovými prvenstvími v dobách The Burning Crusade. Jako první na světě dokázali pokořit Felmysta, M’uru a Kil’jaedena. Poté mnoho hráčů spojilo své síly s guildou Nihilum a vznikla guilda Ensidia. Měli také americký tým, který se soustředil výhradně na PvP a získal první místa v MLG Columbus, Blizzard Regional Finals a třetí místo na BlizzConu 2009. Pojďme si představit hráče, kteří budou na letošním BlizzConu reprezentovat SK Gaming. V podstatě se jedná o bývalý tým Solari Gaming Blue, který přijal nabídku a ponese barvy německého týmu SK Gaming.

Tým SK Gaming bude mít následující sestavu:

Vyjádření nového SK Gaming týmu:

Jsme pyšní na to, že na letošním BlizzConu budeme reprezentovat SK Gaming. Jsme první tým po mnoha letech, který si vybrali, a myslíme si, že si zasloužíme šanci. Tři z našich hráčů již navštívili BlizzCon a také mnoho ostatních turnajů. Náš čtyřčlenný tým nedávno vstoupil na profesionální World of Warcraft scénu, společnými silami vyhrál Evropský šampionát 2015 v Praze a už teď se těšíme na další úspěchy!
Nezbývá než držet novému týmu SK Gaming pěsti a doufat, že uvidíme zajímavé zápasy plné akce a překvapení! BlizzCon se neúprosně blíží a osobně jsem zvědavý, jak to všechno dopadne.


Naposledy upravil/a Bellatrix 29.10.2015 v 14:14:01.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jemmotar 30.10.2015 12:25

barrny
Jen by me zajimalo k cemu, respektive komu je urcena tahle naprosto zbytecna informace.
Náhodou, je fajn vědět, že bude na esportové scéně další tým, kterému by se dalo fandit. Navíc nám čechům né zase tak vzdálený. Což je fajn vědět.

Vanguardy.5782 28.10.2015 18:55

WoWko a PVP ? Od kdy ? Mam pocit ze na zacatku WoD cele PVP zrusili demenci celeho Blizz teamu a hlavne Holinky.

barrny 27.10.2015 13:43

Jen by me zajimalo k cemu, respektive komu je urcena tahle naprosto zbytecna informace.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet