Soutěž v komiksech

/pic/uploaded/new_comic

Rozdávate vámi vymyšlené vtipy jeden za druhým, lidé se jim smějí, a navíc umíte kreslit či pracovat v grafických programech? Vytvořte komiks, pošlete ho a vyhrajte!

Společnost Blizzard ve spolupráci se společností VISA vyhlásily soutěž, kdy jednou za dva měsíce vyberou podle nich tři nejlepší komiksy a autory odmění. Překlad nejdůležitějších bodů pravidel:

  • Pokud komiks odesílá osoba, která zatím nenabyla právní odpovědnosti (v České republice pod 15 let), musí být u něj přiložený podpis jednoho z rodičů či zákonného zástupce, že si přečetli celé znění pravidel, rozumí jim a souhlasí s nimi.
  • Mohou být odeslány pouze komiksy, které obsahují Warcraft, Starcraft či Diablo tématiku a myšlenka i motiv autora musí být originální, což musíte i stvrdit vlastním textem, že všechny práva komiksu náleží vám a nikomu jinému a všechny použité prvky na díle jste sami vytvořili (nemůžete zkopírovat komiksový obrázek a dopsat k němu "bubliny").
  • Celé znění pravidel najdete pod tímto odkazem, se kterým musíte souhlasit, pokud chcete soutěžit a najdete v něm odpovědí na vše, co by vám bylo nejasné.
  • Komiks můžete nakreslit v ruce, vyfotit a přesunout na HDD pomocí USB kabelu, každopádně odeslaný dokument musí být v .jpg formátu.

Odměny jsou následující:

  • 1. místo předplacená VISA karta s 250$.
  • 2. místo předplacená VISA karta se 150$.
  • 3. místo předplacená VISA karta se 100$.

Přihlásit se můžete zde (na vyplňovací formulář jste přesměrování až po odsouhlasení pravidel). Je důležité se zmínit, že občané Slovenské republiky se nemohou účastnit soutěže. Mimo jiné není povinností, aby váš výtvor byl vtipný, ale obvykle žertovné komiksy vyhrávají.



Naposledy upravil/a Wrent 24.02.2011 v 10:46:02.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Neezer 25.02.2011 17:10

Anstriber
Co udělaly o politiku slovaku se nezajímam
Mě to taky zajímá, co se v tom Slovensku děje?

Honza4545 24.02.2011 14:26

Budou zveřejněny výtězné komixy ?

Anstriber 24.02.2011 14:02

Ellendway
Ani ne Poděkuj poslancům a zákonům.
Co udělaly o politiku slovaku se nezajímam

Javorovej 24.02.2011 12:00

Tak tak, karta bude mít automaticky platby přes net a do zahraničí.Poplatky to nemá žádné. Poplatky se totiž účtují jen s běžným účtem a ty si určuje banka. Visa - distributor a výrobce těchto karet pouze napumpuje kartu na určitou čásku a uživatel si ji může čerpat jak dlouho chce. Bez úroků, poplatků atp. Je to něco jako karty od společností typu Homecredit atp, kdy si půjčíte peníze na určitou částku přes kreditku. Jakmile se částka vyčerpá, karta se vyhodí.Jen nevim, jak by to bylo u nás, kdyby vyhrála osoba mladší 15 let. Přece jen když přijde malej špunt do obchodu a vytáhne kreditku, tak mu jí obsluha zřejmě nepřijme, protože se nemá ani jak se prokázat.

Wrent 24.02.2011 11:35

Platit do zahraničí určitě půjde, to uměj všechny kreditky...Pro WoWkaře to může mít význam i v tom, že se s ní dá platit WoWko

Nekros 23.02.2011 22:22

Dostaneš zkrátka předplacenou kreditní kartu, na které je až 250$, a můžeš s ní platit kdekoliv, kde příjímají VISA karty, mělo by s tim jít i platit přes internet, akorát si nejsem jistej, jak je to tam s platbou do zahraničí, ale možná by to šlo zajistit, když by sis napsal na visa mail a číslo karty, kterou by jsi případně vyhrál, aby to u ni povolili. Do mínusu s tim jít nejde, a ke kartě účet nedostaneš (neměl bys) je to jednorázovka, pravděpodobně ji po zaplacení celé částky můžeš vyhodit a nebo to možná jde nějak propojit s tvým účtem, protože např. k jednomu účtu můžeš mít více kreditních karet, které mají akorát jiné číslo.

czlukas 23.02.2011 22:13

co presne znamena ta predplacena visa karta ? to jako, ze dostanu kartu, na ktere je 250 dolaru ? a jako co ? jde to do minusu ? poplatky ? omezeni ? kde je ucet ?

mato6666663 23.02.2011 21:33

Ellendway
Ani ne Poděkuj poslancům a zákonům.
Už na nich dosť všetci nadávajú a na FB a všade nie je málo karikatúr na nich ...

Moris 23.02.2011 20:56

Darknnes
Píše se jak s X tak i s KS
aha, tak to sry

Ellendway 23.02.2011 20:40

Thrall
trošku diskriminacie zo strani blizz k slovakom
Ani ne Poděkuj poslancům a zákonům.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet