Štastné a veselé vánoce!

/pic/news/vanoce2010
Jménem celé redakce Vám přeji krásné prožití Vánočních svátků, hodně dárečků pod stromeček, pohodu u rodinného krbu, ale také hodně zdraví a silný žaludek při oslavách. Nezapomeňte navštívit své příbuzné, ale i ty, kteří již nejsou mezi námi. Hodně štěstí nejen při hraní World of Warcraft, ale i ostatních her, jako je Starcraft či Diablo. Ať vyděláte hodně goldíků, pokoříte všechny bosse, štěstí v arénách a battlegroundech a hlavně v guildě.

Vánoční wallpaper

Děkujeme všem za přízeň, kterou jste nám zachovali a že nadále navštěvujete váš/náš web, kde Vám přinášíme novinky ze světa WoW. Na závěr ještě jednou Šťastné a Veselé prožití Vánočních svátků a buďte na sebe hodní. Snad se tu sejdeme ve zdraví i příští rok. Team WoWfan.cz

Vánoční básnička od Enrage (Andrej Klobušník)

Včera v noci mi do sna vkročil anjel. Či už ho poslal Boh alebo halucinácie z vodnej fajky, vnukol mi nápad, aby som využil svojho nepatrného talentu na veršovanie a zložil niečo o Vianociach.
Vianoce sú tu, už klopú na dvere A Azeroth posiela vojny do prdele Vojaci skladajú zbrane, mali už dosť boja Je to predsa čas lásky a pokoja Tak si vypni PvP mód a nerob žiadne srandy Aj tak sú prázdne všetky Battlegroundy Cez Vianoce sa odkladajú všetky hádky sváry A veľkí gangstri dostanú banán stály. Ozdoby už v Ironforgi visia na jedli Druidi preč s formou, inak ste v prdeli! Všetci obskakujú Deda Mráza, Eventové questy plnia hneď a zaraz Priest sa teší zo zelenej košele od maminy, pridá mu hodne intelu a kus do staminy Warr sa z neho smeje, čo sú to za kraviny Rozbaľuje svoje nové Wrathfull leginy Blacksmitheri zavesili brnenia na klinec Teraz klepú rezne ostošesť Vedľa to šaman praží na fire toteme A mi alíkom šťastné Vianoce prajeme. Horďáci tiež boli dobrí celý rok Dostanú darčeky a nie na zadok Akurát pred Orgrimmarom vypaľuje undead metalista Pomýlil si Vianoce s koncertom Iron Maiden dozaista Všetci si spievajú vianočné koledy len on Run To The Hills tajak šalený V meste je príma zimná nálada Škoda, že v +20 sneh nepadá Všetci si už odbalili vianočné dary Cinkotajú sekery, brúsky a podobné krámy Len ich zatiaľ odložte, horďáci milí aby ste hneď Ashenvale celý nevyhubili Tak vám prajeme silu a nervy na nový datadisk S Garroshom to nebude práve fajný zisk Ale vy všetko dáte, chce to len zvyk Thrall sa raz vráti a natrie mu pysk.

Naposledy upravil/a Jerryky 24.12.2010 v 19:45:47.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Nystan 26.12.2010 10:06

já su sa narodil v Ostravě a jsem nato pyšný

TygerD 25.12.2010 19:17

Skvěla básnička

Ellendway 25.12.2010 11:50

Máte problém s Ostravou, nemějte (bude bum bum bum do hlav )

Adamal 25.12.2010 10:43

Tak to jsi určitě nebyl ještě v Praze

Enrage 25.12.2010 10:20

Anstriber
hele v ostravě žiju cely svůj život já kdybych jel někam na hory se tam udusím já na to mám už plíce
Ostrava je po mojich rodnych Kosiciach najkrajsie mesto v akom som kedy bol. Zije tam moj stryko a pochytil som od neho zopar slovicok. A teraz to je problem, bo mi nikto nerozumie, ked zmiesam no ta ne a tajak cyp

Gustafa 24.12.2010 22:49

ale já myslel hlavně viditelnost
Já nechápu jak můžete žít někde kde nevidíte co dýcháte

Toren 24.12.2010 22:40

Anstriber
hele v ostravě žiju cely svůj život já kdybych jel někam na hory se tam udusím já na to mám už plíce
ale já myslel hlavně viditelnost

Anstriber 24.12.2010 22:26

Toren
A ty tam dojdeš v tom smogu do obchodu
hele v ostravě žiju cely svůj život já kdybych jel někam na hory se tam udusím já na to mám už plíce

Toren 24.12.2010 21:41

Anstriber
At žíje ostrava já už mám vánocich normalní režím kluci na silvestra se zlijem jak prase
A ty tam dojdeš v tom smogu do obchodu

Anstriber 24.12.2010 21:40

At žíje ostrava já už mám vánocich normalní režím kluci na silvestra se zlijem jak prase

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet